Telefoonboek Den Ham

Info nodig? Doorzoek het telefoonboek van Den Ham? Open nu de aangegeven snelle zoekfunctie. Via deze werkwijze detecteer jij gemakkelijk de meeste (06) nummers en contacten van mensen in Twenterand. Start je zoektocht direct met een naam (bijv. Gerritsen), een onderneming (bijv. Firezone) of gebruik adressen, buurten of wijken. Of zoek op een deelgebied als Buitengebied of juist de postcode, 7683. Druk op “zoeken”. Het systeem analyseert het online telefoonboek en komt terug met nummers en namen. Een telefoonnummer zoeken in Den Ham kan iedereen! Geef het direct een kans!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Den Ham

Heeft iemand jou proberen te bereiken met een (mobiel) nummer dat je niet kent? Of blief jij het telefoonnummer van een winkel of persoon in Den Ham? Het opzoeken van een nummer in ging tot voor kort aan de hand van de telefoongids. Tegenwoordig kan dit aan de hand van internet een stuk sneller. We geven je diverse mogelijkheden waar de online gouden gids uitkomst biedt:

 • Telefoonnummers checken van specfieke huishoudens
 • Een zakelijk nummer vinden
 • Omgekeerd zoeken op telefoonnummer
 • Vinden van mobiele nummers en gegevens
 • Bekijk het nummer van U. van den Brink met een woning in Den Ham
 • Zoek het nummer van de Vakantieexperts of Expert
 • Ontdek het nummer van de Apothekersassistent of Communicatie adviesbureau uit Den Ham
 • Wie heeft mijn openbare nummer gebeld?

Doorzoek de telefoongids van Den Ham

Doorzoek nu zonder problemen de online telefoongids van gemeente Twenterand. Had dit niet het gewenste resulataat? Maak de zoekopdracht concreter. Je kunt denken aan een wijk of postcode. Op basis daarvan zoek je makkelijker alle informatie die jij wilt vinden. Wat somso ook werkt: Zoek in het telefoonboek van een van randgemeenten of plaatsen.

Belangrijke postcodes
Relevante postcodes uit de buurt zijn: 7683. Je kunt deze postcodes gebruiken. Zo vind je nog sneller het gewenste nummer.
Buurten en wijken
Den Ham beslaat uit buurtschappen en kernen: Buitengebied, Centrum, Zuid, West, Noord, Kern
telefoonboek-den-ham

Hoe werkt het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Ga naar de invulvelden

  De tool staat hierboven

 2. Vul de velden in

  Dit kan zijn een adres of een (vast) nummer.

 3. Klik op zoeken

  Het systeem gaat een enorme database door

 4. Bekijk zoekresultaten

  Je ontdekt vervolgens nummers, namen en adressen in provincie Overijssel

 5. Wijzig zoekopdracht

  Ga aan de slag met de gevonden gegevens. Geen hits? Maak de zoekopdracht nog concreter.

Telefoongids FAQ

Iemand belde mij, maar ik ken het nummer niet uit Den Ham, welke naam hoort erbij?

Het ging om een nummer uit de regio Den Ham. Dan moet je achterhalen wat of wie dit was. Vul de cijfers van het nummer in onze tool in. Het systeem gaat meteen op zoek naar de persoon/bedrijf die beschikt over dit telefoonnummer. We spreken ook wel over omgekeerd/andersom zoeken.

Kan ik ook een tel. nr. zoeken bij een bepaald adres?

Dit is mogelijk, vul daarvoor de postcode van deze persoon helemaal in. Details als de postcode + huisnummer, maar ook straatnaam. Gebruik ook de (voor) naam als je daar de beschikking over hebt. Dan zoek jij met succes het telefoonnummer in Den Ham

Welke nummers kan ik gratis bellen en voor welke moet ik een vergoeding betalen?

De standaard (mobiele) nummers zijn kosteloos te bellen met jouw telefonie-abonnement. Voor servicenummers als 0909, 0800, 0906, 1800, 0840 geldt mogelijk een extra tarief.

Omgekeerd zoeken in Den Ham

Het kan voorkomen: dan heb je een gemiste oproep en kan je niet wachten te weten wie jou heeft gebeld. Bijvoorbeeld een gemiste oproep, of een nummer dat je ergens gezien hebt. Een andere benaming hiervoor is andersom/omgekeerd zoeken. Op basis van een (06) nummer kan je ontrafelen wie de “eigenaar” is van het nummer. Het is tamelijk complex. Door gebruik te maken van onze tool kun jij toch gebruik maken van de omgekeerd (bedrijven) telefoongids uit Den Ham. Het komt van pas bij bijvoorbeeld: