Telefoonboek Meer

Een online inkijkje in het telefoonboek van Meer? Start met de ontwikkelde eenvoudige zoekfunctie. Op die manier zoek je erg simpel honderden telefoonnummers, adressen en namen uit Twenterand. Begin altijd je query met een naam (bijv. van der Pol), een onderneming (bijv. van Haren) of wellicht met een compleet adres. Mogelijk ben je geïnteresseerd in bepaalde buurten zoals Buitengebied of juist de postcode, 7683. Het zoeken kan nu beginnen (druk op “zoek”). De zoektool gaat door het telefoonboek en toont relevante zoekresultaten. Een telefoonnummer zoeken in Meer is niet moeilijk! Probeer het zelf uit!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Meer

Heeft iemand jou proberen te bereiken met een (mobiel) nummer dat je niet kent? Of zoek je het nummer van een bedrijf of persoon uit Meer? Contactgegevens opzoeken ging tot een jaar of 20 geleden aan de hand van de telefoongids. Dat is veranderd, nu doe je dit online honderd keer sneller. Een aantal scenario’s waarbij zo’n online telefoonboek te gebruiken is:

 • De telefonische gegevens van iemand vinden
 • Een zakelijk nummer vinden
 • In het omgekeerde telefoonboek zoeken
 • Vinden van 06 nummers bij sociale profielen
 • Ontdek het nummer van M. van der Pol met een huis in Meer
 • Vind de bereikbaarheid van de Tinq of Aldi
 • Check het nummer van de Deskundige duikploegleider of Asbestinventarisatiebureau in Meer
 • Door welke persoon bij je gebeld?

Zoeken in telefoongids Meer

Doorzoek nu online de gouden gids van de gemeente Twenterand. Heb je niks gevonden? Specificeer jouw zoekopdracht Voeg o.a. plaatsnamen of straatnamen toe. Zo vind je sneller alle specifieke details die je nodig hebt. Ook het overwegen waard: Zoek in het telefoonboek van een andere plaats.

Belangrijke postcodes
Relevante postcodes uit de buurt zijn: 7683. Voeg de postcode toe aan de zoekopdracht. Dat vergroot de kans op het vinden van een nummer.
Wijken in deze plaats
Meer wordt gevormd door een aantal wijken en buurten: Buitengebied, Centrum, Zuid, West, Kern, Oost
telefoonboek-meer

Een telefoonnummer zoeken, hoe werkt dat?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open het zoekscript

  Deze vind je hier

 2. Specificeer jouw zoekopdracht.

  Een voorbeeld is een straatnaam en poscode of een nummer.

 3. Start het zoeken door op de button te klikken

  Het proces wordt nu in gang gezet

 4. Analyseer resultaten

  Je bekijkt hier alle relevante resultaten in provincie Overijssel

 5. Andere zoekopdracht

  Ga aan de slag met de gevonden gegevens. Geen hits? Probeer dan andersom te zoeken.

Vragen over de telefoongids

Ik ben gebeld door een vreemd nummer uit Meer, welke naam hoort erbij?

Je bent gebeld door een nummer uit Meer. Vanzelfsprekend wil je weten wie het was. Vul het nummer in de zoekbalk in. Het systeem gaat nu op zoek naar de persoon die correspondeert met het nummer. Dit heet omgekeerd zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op naam/adres persoon?

Absoluut, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon zo volledig mogelijk in. Dit werkt met straatnaam of de postcode. Denk ook aan een achternaam/voornaam als je die info hebt. Op basis daarvan verkrijg je het snelste het benodigde telefoonnummer in Meer

In welke gevallen is een nummer gratis en welke kosten geld?

De normale huistelefoonnummers kan je telefoneren vanuit jouw (mobiele) telefonie pakket. Voor premium nummers zoals 0909, 0800, 0900, 1800, 0840 betaal je mogelijk kosten buiten je bundel om.

Omgekeerd zoeken in Meer

Het is mogelijk: dan heb jij een belangrijk gesprek gehad en is het van groot belang dat je weet wie de persoon is. Misschien n.a.v. een gemiste oproep, of gewoon om na te gaan of iemand wel betrouwbaar is. Een andere benaming hiervoor is andersom/omgekeerd zoeken. Op basis van een compleet nummer kan je uitzoeken op wie z’n naam het nummer staat. Het is niet iets wat altijd gemakkelijk gaat. Middels de zoektool doorzoek je binnen enkele seconden de omgekeerd (bedrijven) telefoongids uit Meer. Situaties waar omgekeerd zoeken uitkomst biedt:

 • Wie probeerde mij te bellen?
 • Zijn er klachten te vinden over dit nummer?
 • Op zoek naar telefoonnummer van de gemeente? Zie http://www.twenterand.nl/
 • Ook interessant: Telefoonnummer Vrij Op Naam.