Telefoonboek Reutum

Een online inkijkje in het telefoonboek van Reutum? Open nu de unieke zoekmachine. Via deze werkwijze doorzoekt men gemakkelijk belangrijke adressen en (mobiele) nummers van huishoudens in Tubbergen. Je kunt beginnen met een achternaam (bijv. de Bruyn), een firma (bijv. Jumbo) of juist met een adres uit deze plaats. Je kunt ook zoeken op een wijk als Buitengebied en wellicht 7667. Ga nu verder door te klikken op de paarse knop. De nummerzoeker doorzoekt het digitale telefoonboek en levert nauwkeurig adressen en telefoonnummers. Een telefoonnummer zoeken in Reutum is zo gepiept! Test het zelf!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Reutum

Gebeld door een telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of blief jij een bepaald nummer van een bedrijf of persoon uit Reutum? Een (mobiel) nummer zoeken ging tot voor kort middels telefoonboeken en registers. Op dit moment kan dit aan de hand van internet vele malen efficiënter. We sommen een aantal voorbeelden op waarbij zo’n online telefoonboek zeer bruikbaar is:

 • De telefonische gegevens van iemand vinden
 • Een bedrijfstelefoonnummer zoeken
 • Zoeken op een nummer die jou gebeld heeft
 • Bekijken van woonplaatsen bij netnummers
 • Achterhaal het nummer van L. de Ruiter met een woning in Reutum
 • Vind de bereikbaarheid van de Wereldwinkel of Blokker
 • Achterhaal het tel. nr. van de Stralingsdeskundige of Reclame adviesbureau uit Reutum
 • Welke organisatie heeft mijn telefoonnummer?

Doorzoek de gids van Reutum

Doorzoek nu moeiteloos de gids van de gemeente Tubbergen. Geen hits? Maak de zoekopdracht concreter. Een postcode of deel van het nummer kan helpen. Zo vind je sneller het gewenste adres of nummer. Wat ook kan: Maak gebruik van het telefoonboek van een woonplaats in de regio.

Zoeken op postcode
Het systeem heeft deze postcode(s) gevonden: 7667. Gebruik deze postcode(s). Zo achterhaal je sneller de gewenste gegevens.
Wijken en buurten
Reutum beslaat uit een aantal buurten: Buitengebied, Centrum, West, Noord, Oost, Kern
telefoonboek-reutum

Hoe moet ik telefoonnummers zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Klik op de zoekmachine

  Deze staat even hierboven

 2. Geef aan wat je zoekt

  Bijvoorbeeld een adres/postcode/straat of een nummer.

 3. Tik eronder op “zoeken”

  Het systeem gaat een enorme database door

 4. Resultaten bekijken

  Je vindt nu alle relevante resultaten in provincie Overijssel

 5. Pas zoekopdracht aan

  Ga aan de slag met de gevonden gegevens. Te weinig data gekregen? Zoek dan andersom (of andere termen).

Veelgestelde vragen over de gids

Ik ben gebeld door een raar nummer uit Reutum, van wie is het nummer?

Dit was een telefoonnummer uit omgeving Reutum. Uiteraard ben je benieuwd wie of wat. Vul gewoon het telefoonnummer in. De zoekmachine zoekt naar de persoon die mogelijk eigenaar is het dit telefoonnummer. Dit is het principe van omgekeerd zoeken.

Hoe kan ik een nummer zoeken bij een adres?

Dit is mogelijk, vul daarvoor de postcode van deze persoon zo compleet mogelijk in. Zaken als straatnaam of de postcode. Zoek ook eens op voorletter en achternaam als je daar de beschikking over hebt. Aan de hand hiervan check je doeltreffende het gezochte telefoonnummer in Reutum

Kan ik de gevonden nummers gratis bellen, en welke nummers zijn servicenummers?

De gangbare vaste lijnen en mobiele nummers kan je zonder kosten bellen uit de belbundel van je abonnement. Voor speciale nummers als bijv. 0800, 1800, 0840, 0906, 0900 moet je uitkijken, hier gelden soms extra kosten.

Omgekeerd zoeken in Reutum

Soms heb je enkel een (mobiel) nummer en wil je weten van wie dit tel. nummer is. Vaak doen mensen dit na een gemist gesprek, of een nummer waarvan je de betrouwbaarheid wilt bepalen. Dit noemen we omgekeerd zoeken of andersom zoeken. Met behulp van een volledig telefoonnummer kan je uitzoeken wiens naam hierbij hoort. Het is tamelijk complex. Gebaseerd op de telefoonzoeker doorzoek je binnen enkele seconden de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database in Reutum. Bijvoorbeeld handig bij:

 • Wie heeft mij gebeld?
 • Zijn er klachten te vinden over dit nummer?
 • Ga naar de website van de gemeente voor andere belangrijke nummers: https://www.tubbergen.nl/
 • Ga verder naar: Telefoonnummer Zelfstroom.