Telefoonboek Mander

Zoek jij naar een telefoonboek van Mander?Maak dan gebruik van de ontwikkelde unieke zoekmachine. Op die manier vind je zonder moeite veel telefoonnummers, adressen en namen van mensen in Tubbergen. Neem als uitgangspunt een naam (bijv. Kuipers), een zakelijk adres (bijv. Wibra) of juist met een adres uit deze plaats. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met Buitengebied of 7663. Klik nu op de zoekbutton. De nummerzoeker checkt razendsnel de database en geeft jou bruikbare info. Een telefoonnummer zoeken in Mander gaat super eenvoudig. Test het zelf!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Mander

Een oproep gehad van een nummer dat je nog niet eerder gezien hebt? Of wil je details van het (vaste) telefoonnummer van een bedrijf of persoon uit Mander? Het zoeken van een telefoonnummer deden we voorheen d.m.v. telefoonboeken en gidsen. Momenteel doe je dit online vele malen sneller. We geven je diverse mogelijkheden wanneer zo’n internet telefoonnummer-database ideaal is:

 • Het telefoonnummer van een persoon vinden
 • Het nummer van een winkel of bedrijf zoeken
 • Zoeken of een nummer betrouwbaar is (omgekeerd)
 • Vinden van mobiele nummers en gegevens
 • Achterhaal het nummer van N. de Graaf uit Mander
 • Achterhaal het tel. nr. van de Bruna of Zeeman
 • Zoek het nummer van de Deskundige kraanmachinist of Logistiek adviseur in Mander
 • Wie heeft mijn nummer gedraaid?

Zoeken in de gids van Mander

Doorzoek nu efficiënt de internet telefoonnummer-database van de gemeente Tubbergen. Geen resultaat? Maak de zoekopdracht concreter. Voeg regio of woonplaats toe bij een naam. Zo speur jij sneller naar de gewenste informatie. Ook mogelijk: Doorzoek het telefoonboek van een van de omliggende plaatsen.

Gevonden postcodes
In de database staan onder andere deze postcodes: 7663. Mogelijk helpen deze locatiegegevens. Dat vergroot de kans op het vinden van een nummer.
Wijken in de buurt
Mander kenmerkt zich door meerdere buurten: Buitengebied, Centrum, West, Kern, Zuid, Oost
telefoonboek-mander

Hoe werkt het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekmachine

  Deze vind je even hierboven

 2. Specificeer jouw zoekopdracht.

  Mogelijk een (mobiel) tel. nummer of een adres.

 3. Begin met zoeken (tik op de knop)

  Duizenden pagina’s worden doorzocht

 4. Check resultaten

  Je bekijkt hier adressen, telefoonnummers en overige gegevens in provincie Overijssel

 5. Andere zoekopdracht

  Gevonden nummers kan je direct bellen. Geen resultaat? Zoek dan nog eens opnieuw.

Nummergids FAQ

Een nummer dan ik niet ken belde mij uit Mander, wie is het?

Het gaat om een nummer uit Mander. Iedereen wil dan weten door wie ze zijn benaderd. Vul het nummer in de zoekbalk in. De tool gaat op zoek naar de contactgegevens die mogelijk eigenaar is het dit telefoonnummer. We spreken ook wel over omgekeerd/andersom zoeken.

Hoe kan ik een nummer zoeken bij een adres?

Zeker, vul de contactgegevens zo accuraat als het kan in. Je kunt denken aan postcode, straatnaam, huisnummer. Denk ook aan een achternaam/voornaam als je deze weet. Op basis daarvan zoek je direct dit telefoonnummer uit Mander

Welke nummers kan ik gratis bereiken, en welke nummers kosten per minuut geld?

De vaste en mobiele nummers kan jij gewoon bellen vanuit jouw (mobiele) telefonie pakket. Voor speciale nummers als bijv. 0900, 0909, 0800, 0840, 1800 moet je uitkijken, hier gelden soms extra kosten.

Omgekeerd zoeken in Mander

In een ander scenario is je telefoon diverse malen gebeld en is het van groot belang dat je weet van wie jij een gesprek hebt gemist. Bijvoorbeeld een gemiste oproep, of een nummer dat je ergens gezien hebt. Omgekeerd of andersom zoeken wordt dit ook wel genoemd. Aan de hand van een mobiel telefoonnummer kan je uitzoeken welke persoon er bij hoort. Je vindt niet altijd 1,2,3 wat je zoekt. Dankzij de nummerzoeker check je direct gratis de (omgekeerde) telefoonnummer-database uit Mander. Ideaal bij:

 • Wie hoort er bij dit nummer?
 • Is de persoon of het bedrijf achter nummer te vertrouwen
 • Op de website van de gemeente vind je overige nummers: https://www.tubbergen.nl/
 • Bekijk ook: Telefoonnummer MKB energie.