Telefoonboek Manderveen

Nummers nodig uit het telefoonboek van Manderveen?Maak dan gebruik van de aangegeven unieke zoekfunctie. Via deze weg achterhaal je supersnel de meeste telefoonnummers, adressen en namen van mensen uit Tubbergen. Je kunt beginnen met een achternaam (bijv. Peeters), een firma (bijv. Jan Linders) of wellicht met een compleet adres. Je kunt nog specifieker zoeken op bijv. Buitengebied en de postcode, 7664. Druk nu gewoon op de paarse knop Het zoekscript speurt het internet af en komt terug met nummers en namen. Een telefoonnummer zoeken in Manderveen stelt maar weinig voor! Start met jouw eerste zoekopdracht!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Manderveen

Zie jij een gemiste oproep van een (mobiel) nummer dat je niet kent? Of ben jij nieuwsgierig naar het actuele nummer van een shop of inwoner van Manderveen? Een (06) nummer vinden deden we voorheen via het dikke telefoonboek. Nu doe je dit online zonder moeite. Een paar voorbeelden waar de online telefoonnummer-zoeker te gebruiken is:

 • Iemands vaste nummer achterhalen
 • Een bedrijfstelefoonnummer zoeken
 • Op telefoonnummer zoeken (omgekeerd)
 • Zoeken van woongegevens bij nummers
 • Zoek het (mobiele) nummer van O. Jacobs met een woning in Manderveen
 • Bekijk het nummer van de Kwikfit of ABN AMRO
 • Check het nummer van de Digitale Fotografie of Schrijver in Manderveen
 • Wie heeft mijn nummer gedraaid?

Doorzoek de gids van Manderveen

Doorzoek nu moeiteloos de internet telefoonnummer-database van de gemeente Tubbergen. Niets gevonden? Probeer de zoekopdracht concreter te maken. Wellicht met een straatnaam of huisnummer. Zo achterhaal je sneller de gegevens die jij zoekt. Ook het overwegen waard: Neem ook de gids door van een omliggende stad of dorp.

Postcodes in deze plaats
Deze postcodes zijn gevonden in deze regio: 7664. Jij kan deze gegevens gebruiken om te zoeken. Zo achterhaal je sneller de gewenste gegevens.
Wijken in de buurt
Manderveen kent een aantal buurten: Buitengebied, Centrum, West, Kern, Zuid, Noord
Woonplaatsen in de regio
telefoonboek-manderveen

Hoe vind ik het gewenste telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekfunctie op

  Deze bekijk je even hierboven

 2. Geef zoektermen op

  Denk aan een naam, adres of telefoonnummer.

 3. Klik op zoeken

  De tool begint met zoeken

 4. Resultaten doornemen

  Je checkt nu nummers, namen en adressen in provincie Overijssel

 5. Pas zoekopdracht aan

  Gevonden nummers kan je direct bellen. 0 mogelijkheden? Probeer dan andersom te zoeken.

Veelgestelde vragen over de gids

Ik ben gebeld door een nummer uit Manderveen, wie belde mij?

Het ging om een nummer uit de regio Manderveen. Vanzelfsprekend wil je weten wie het was. Vul het nummer in de zoekbalk in. Ons systeem start met het zoeken naar de persoon die “matcht” met het nummer. Dit is het principe van omgekeerd zoeken.

Hoe kan ik een nummer zoeken bij een adres?

Absoluut, voer hiervoor de (woon) gegevens zo accuraat als het kan in. Voorbeeld zijn de postcode + huisnummer, maar ook straatnaam. Vul ook de naam in als je daarover beschikt. Zo verkrijg je snel een telefoonnummer uit Manderveen

Hoe dit dat met gratis telefoonnummers en welke nummers kosten per minuut geld?

De vaste en mobiele nummers kun jij raadplegen (bellen) binnen het (mobiele) bellen abonnement. Voor speciale nummers als bijv. 0900, 1800, 0800, 0906, 0840 moet je uitkijken, hier gelden soms extra kosten.

Omgekeerd zoeken in Manderveen

Mogelijk heb je de beschikking over een nummer, en wens je te ontcijferen wie er achter dit nummer schuilgaat. Misschien na een onduidelijk gesprek, of een telefoonnummer bij een advertentie. In de praktijk hebben we het over andersom of omgekeerd zoeken. Met alleen maar een (net) nummer kan je ontdekken wiens naam hierbij hoort. Vaak is het niet heel eenvoudig. Door middel van het zoekscript krijg je alle resultaten uit de (omgekeerde) telefoonnummer-database van Manderveen. Andersom zoeken is handig bij situaties als:

 • Opzoeken wie gebeld heeft
 • Controleren of een nummer betrouwbaar is
 • Voor belangrijke nummers zie ook https://www.tubbergen.nl/
 • Ook interessant: Telefoonnummer Essent.