Telefoonboek Wijhe

Specifieke informatie nodig uit het telefoonboek van Wijhe? Ga aan de slag met de hier onderstaande handige zoekfunctie. Zo detecteer jij erg simpel honderden (06) nummers en contacten van inwoners uit Olst-Wijhe. Neem als uitgangspunt een naam (dit kan zijn Smits), een zakelijk adres (bijv. Boni) of juist met een adres uit deze plaats. Of zoek specifiek binnen Buitengebied of juist de postcode, 8131. Tik nu op de knop “zoeken”. De zoektool checkt razendsnel de database en laat jou relevante hits (nummers) zien. Een telefoonnummer zoeken in Wijhe is echt heel eenvoudig. Geef het direct een kans!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Wijhe

Een gemiste oproep van een onbekend nummer? Of ben je op zoek naar het (06) nummer van een huishouden of gezin uit Wijhe? Een (mobiel) nummer zoeken ging voorheen nog ouderwets met de gids. Hedendaags gaat dat middels het internet honderd keer sneller. Een aantal scenario’s waar de online telefoonnummer-zoeker uitkomst biedt:

 • Het telefoonnummer zoeken dat bij een huis hoort
 • Een zakelijk telefoonnummer achterhalen
 • Omgekeerd zoeken op telefoonnummer
 • Vinden van mobiele nummers en gegevens
 • Check het tel. nummer van Z. van der Horst uit Wijhe
 • Vind de bereikbaarheid van de Kruidvat of Terstal
 • Zoek het nummer van de Particulier onderzoeker (detective) of Docent uit Wijhe
 • Welke bedrijf heeft mij gebeld?

Zoeken in de gids van Wijhe

Doorzoek nu simpel de internet telefoonnummer-database van de gemeente Olst-Wijhe. Nummer niet gevonden? Zoek dan op andere combinaties. Je kunt denken aan een wijk of postcode. Zo vind je sneller alle specifieke details die je nodig hebt. Wat ook kan: Doorzoek het telefoonboek van een van de plaatsen in de buurt.

Postcodes in deze plaats
Deze postcodes zijn gevonden in deze regio: 8131. Gebruik deze postcode(s). Hoe specifieker jouw zoekopdracht, hoe beter.
Wijken in de buurt
Wijhe is te onderscheiden in buurtschappen en kernen: Buitengebied, West, Kern, Noord, Oost, Zuid
Plaatsen in de omgeving
telefoonboek-wijhe

Een telefoonnummer zoeken, hoe werkt dat?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Begin met zoeken

  Die tref je even hierboven

 2. Vul de velden in

  Een voorbeeld is een straatnaam en poscode of een nummer.

 3. Tik eronder op “zoeken”

  Het proces wordt nu in gang gezet

 4. Check resultaten

  Je komt nu in een overzicht met alle resultaten op een rij in provincie Overijssel

 5. Opnieuw zoeken

  De ontvangen info kan je kopiëren of opslaan. Te weinig data gekregen? Probeer dan andersom te zoeken.

Vragen over de gids

Ik ben gebeld door een vreemd nummer uit Wijhe, wie wil mij bereiken?

Dit was een telefoonnummer uit omgeving Wijhe. Uiteraard ben je benieuwd wie of wat. Plak het telefoonnummer in de zoekbalk. Het systeem achterhaalt de persoon die eigenaar is van dit nummer. Dit is het principe van omgekeerd zoeken.

Kan ik ook een tel. nr. zoeken bij een bepaald adres?

Zeker, vul daarvoor de postcode van deze persoon zo compleet mogelijk in. Voorbeeld zijn weg, straat, buurt, wijk, postcode. Je kunt ook (achter) namen invoeren wanneer dat bekend is. Hiermee krijg jij het eenvoudigst het gezochte telefoonnummer uit Wijhe

Welke nummers kan ik gratis bereiken, en welke kosten geld?

Een “normaal” telefoonnummer (vast of mobiel) kan jij gewoon bellen met jouw vaste lijn abonnement of mobiele abonnement. Voor nummers van bedrijven die beginnen met 0840, 0800, 0906, 0900, 0909 moet je uitkijken, hier gelden soms extra kosten.

Omgekeerd zoeken in Wijhe

Wellicht heb jij een belangrijk gesprek gehad en ben je nieuwsgierig van wie het nummer is. Het kan gaat om een gemist oproep, of een nummer dat je ergens gezien hebt. Omgekeerd/andersom zoeken noemen we dit ook wel. Geholpen door een nummer kan je ontcijferen van wie het nummer is. Je vindt niet altijd 1,2,3 wat je zoekt. Met behulp van de nummerzoeker gebruik je snel en gemakkelijk de omgekeerde gids van Wijhe. Andersom zoeken is handig bij situaties als:

 • Wie hoort er bij dit nummer?
 • Zijn er klachten te vinden over dit nummer?
 • Op de website van de gemeente vind je overige nummers: http://www.olst-wijhe.nl/
 • Snel verder naar: Telefoonnummer San Marino.