Telefoonboek Duur

Zoek jij naar een telefoonboek van Duur? Gebruik deze eenvoudige zoekfunctie. Op die manier doorzoekt men zonder problemen alle (06) nummers en contacten van mensen uit Olst-Wijhe. Ga aan de slag met met een naam (bijvoorbeeld Smit), een firma (bijv. Texaco) of wellicht met een compleet adres. Je kunt ook in bepaalde gebieden zoeken zoals Buitengebied en wellicht 8121. Het zoeken kan nu beginnen (druk op “zoek”). De tool gaat aan de slag met zoeken en laat jou relevante hits (nummers) zien. Een telefoonnummer zoeken in Duur gaat super eenvoudig. Geef het direct een kans!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Duur

Gebeld door een vreemd telefoonnummer? Of zoek je het (06) nummer van een bedrijf of persoon uit Duur? Het zoeken van een telefoonnummer ging tot een jaar of 20 geleden middels telefoonboeken en registers. Nu doe je dit online honderd keer sneller. Een aantal scenario’s waarbij het digitale telefoonboek van pas komt:

 • De telefonische gegevens van iemand vinden
 • Een bedrijfstelefoonnummer zoeken
 • Omgekeerd zoeken op telefoonnummer
 • Zoeken op postcodes of straatnamen
 • VInd het telefoonnummer van Fam. de Haan woonachtig in Duur
 • Ontdek het nummer van de Zeeman of Spar
 • Vind de bereikbaarheid van de Personal Coach of Verzuimadviseur in Duur
 • Wie heeft mijn openbare nummer gebeld?

Zoeken in de gids van Duur

Doorzoek nu probleemloos de gids van de gemeente Olst-Wijhe. Geen resultaat? Maak de zoekopdracht concreter. Bijvoorbeeld met een wijk of postcode. Op basis daarvan zoek je makkelijker de info waar jij naar op zoek bent. Eventueel te testen: Zoek in het telefoonboek van een van de aangrenzende dorpen of steden.

Postcodes in de buurt
De database toont de volgende postcode(s): 8121. Indien nodig, voeg deze toe aan de query. Het nummer of adres vind je zo sneller.
Zoeken op wijk
Duur kan je onderverdelen in diverse wijken: Buitengebied, West, Kern, Centrum, Zuid, Oost
Dorpen in de regio
telefoonboek-duur

Hoe doorzoek ik snel het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekmachine

  De tool staat aan de top van deze pagina

 2. Specificeer jouw zoekopdracht.

  O.a. een naam, adres of telefoonnummer.

 3. Druk op de zoekbutton

  De database wordt doorzocht

 4. Open de zoekresultaten

  Je vindt nu alle resultaten op een rij in provincie Overijssel

 5. Nogmaals zoeken

  Je kunt het gevonden nummer bellen. Beperkte resultaten? Probeer dan andersom te zoeken.

Nummergids FAQ

Ik heb een melding van een gemiste oproep uit Duur, wie is het?

Dit was een telefoonnummer uit Duur. Vanzelfsprekend wil je weten wie het was. Vul gewoon het telefoonnummer in. Het systeem gaat meteen op zoek naar de persoon/bedrijf die mogelijk eigenaar is het dit telefoonnummer. Je zoekt dan op een omgekeerde manier.

Kan ik een nummer bij een adres zoeken?

Dat is een optie, vul de adresgegevens van de persoon die je zoekt zo compleet mogelijk in. Details als weg, straat, buurt, wijk, postcode. Gebruik ook de (voor) naam mits je die weet. Op die manier spot jij doeltreffende het gezochte telefoonnummer in Duur

Hoe dit dat met gratis telefoonnummers en welke zijn betaald?

De meest gebruikte vaste + 06 nummers kan je bereiken als jij beschikt over een belbundel (belminuten). Voor servicenummers als 0909, 0800, 0840, 0906, 1800 betaal je mogelijk kosten buiten je bundel om.

Omgekeerd zoeken in Duur

Mogelijkerwijs heb je de beschikking over een nummer, en is het van groot belang dat je weet wie jou heeft gebeld. Dit kan zijn n.a.v. een gemist gesprek, of een nummer dat je ergens gezien hebt. Omgekeerd of andersom zoeken wordt dit ook wel genoemd. Aan de hand van een (vast) telefoonnummer kan je ophelderen wiens naam hierbij hoort. De ene keer gaat dit makkelijker dan de andere keer. Aan de hand van de zoekmachine kan je toch zoeken door het omgekeerde telefoonboek uit Duur. Andersom zoeken is handig bij situaties als:

 • Op wie z’n naam staat dit nummer?
 • Is de persoon of het bedrijf achter nummer te vertrouwen
 • Zie ook de website van de gemeente voor belangrijke nummers: http://www.olst-wijhe.nl/
 • Ga verder naar: Telefoonnummer Saint Vincent en de Grenadines.