Telefoonboek Fortmond

Personen of bedrijven zoeken in het telefoonboek van Fortmond? Dat kan via de aangegeven speciale zoekfunctie. Op die manier vind je snel & eenvoudig een groot deel van de adresgegevens in Olst-Wijhe. Start jouw zoekopdracht met een naam (bijvoorbeeld Kramer), een zakelijk adres (bijv. Texaco) of postcode, adresgegevens of regio. Of zoek specifiek binnen Buitengebied of een bepaalde postcode, 8121. Het zoeken kan nu beginnen (druk op “zoek”). Het zoekscript gaat door het telefoonboek en komt terug met nummers en namen. Een telefoonnummer zoeken in Fortmond kan iedereen! Start met jouw eerste zoekopdracht!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Fortmond

Zojuist een gemiste oproep ontvangen van een vreemd nummer? Of wil je details van een bepaald nummer van een firma of familie uit Fortmond? Het zoeken van een telefoonnummer ging tot een jaar of 20 geleden aan de hand van de gids. Tegenwoordig kan dit aan de hand van internet vele malen sneller. Hieronder een aantal voorbeelden wanneer de internet telefoonnummer-database handig is:

 • Telefoonnummers checken van specfieke huishoudens
 • Een nummer van een winkel vinden
 • Andersom zoeken (op nummer zoeken)
 • Vinden van mobiele nummers en gegevens
 • Zoek het (mobiele) nummer van P. Dijkstra met een huis in Fortmond
 • Ontdek het nummer van de AH of Tango
 • Bekijk het nummer van de Interieurarchitect of Marketing adviesbureau uit Fortmond
 • Welke organisatie heeft mijn telefoonnummer?

Doorzoek de gids van Fortmond

Doorzoek nu moeiteloos het online telefoonboek van de gemeente Olst-Wijhe. Nummer niet gevonden? Zoek specifieker. Je kunt denken aan een wijk of postcode. Zo vind je sneller het juiste telefoonnummer of adres. Eventueel te testen: Doorzoek het telefoonboek van een van de omliggende plaatsen.

Postcodes in deze plaats
In de database staan onder andere deze postcodes: 8121. Gebruik deze postcode(s). Het nummer of adres vind je zo sneller.
Wijken in de buurt
Fortmond beslaat uit diverse wijken: Buitengebied, West, Kern, Centrum, Zuid, Noord
Dorpen in de buurt
telefoonboek-fortmond

Hoe werkt online telefoonnummer zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekmachine

  Die vind je terug hier

 2. Vul in wat jij zoekt

  Voorbeelden zijn een adres of een (vast) nummer.

 3. Klik op zoeken

  Het proces wordt nu in gang gezet

 4. Check resultaten

  Je wordt doorgestuurd naar een lijst met alle relevante resultaten in provincie Overijssel

 5. Nog een keer zoeken

  Je kunt het gevonden nummer bellen. Geen resultaat? Probeer dan andersom te zoeken.

Vragen over de gids

Een nummer dan ik niet ken belde mij uit Fortmond, wie wil mij bereiken?

Je zag dat het (net) nummer kwam uit de buurt van Fortmond. Dan moet je achterhalen wat of wie dit was. Geef het telefoonnummer in. Het systeem probeert de persoon te vinden die “matcht” met het nummer. In feite ben je dan andersom aan het zoeken.

Een nummer zoeken op adres, kan dat?

Absoluut, vul de adresgegevens van de persoon die je zoekt in d.m.v. de zoekbalk. Details als buurtschap, postcode of straatnaam. Probeer het ook met een voor- of achternaam mits je deze gegevens hebt. Dan check je met succes het telefoonnummer uit Fortmond

In welke gevallen is een nummer gratis en welke telefoonnummers zijn betaald?

De doorsnee (06) nummers zijn gewoon te bellen met jouw vaste lijn abonnement of mobiele abonnement. Voor zaken als 0900, 0909, 1800, 0800, 0906 moet je uitkijken, hier gelden soms extra kosten.

Omgekeerd zoeken in Fortmond

Mogelijk is je telefoon diverse malen gebeld en is het belangrijk om te weten wie er achter dit nummer schuilgaat. Het kan gaat om een gemist oproep, of een nummer dat je in de krant gezien hebt. Omgekeerd/andersom zoeken noemen we dit ook wel. Aan de hand van een (net) nummer kun je te weten komen wie de “eigenaar” is van het nummer. Het is niet iets wat altijd gemakkelijk gaat. Met behulp van de zoekmachine gebruik je snel en gemakkelijk het omgekeerde telefoonboek van Fortmond. Het komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Wie probeerde mij te bellen?
 • Is dit bedrijf of deze persoon betrouwbaar?
 • Voor belangrijke nummers zie ook http://www.olst-wijhe.nl/
 • Lees ook: Telefoonnummer Saint Lucia.