Telefoonboek Olst

Een online inkijkje in het telefoonboek van Olst? Start met onze praktische zoekmachine. Op die manier check jij zonder problemen de meeste (06) nummers en contacten uit Olst-Wijhe. Start jouw zoekopdracht met een naam (bijvoorbeeld Schipper), een shop (als Deen) of mogelijk (adres) postcode gegevens. Of zoek specifiek binnen Buitengebied of een bepaalde postcode, 8121. Druk vervolgens op zoeken om verder te gaan. De zoekmachine checkt razendsnel de database en levert nauwkeurig adressen en telefoonnummers. Een telefoonnummer zoeken in Olst stelt maar weinig voor! Laat het internet voor je werken!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Olst

Een gemiste oproep van een telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of ben je benieuwd naar het actuele nummer van een shop of inwoner van Olst? Het opzoeken van een nummer in ging jaren geleden nog via het dikke telefoonboek. Dat is veranderd, nu gaat dit online een stuk sneller. Hierna vind je verschillende situaties wanneer een internet telefoonboek van pas komt:

 • Het telefoonnummer zoeken dat bij een huis hoort
 • Een bedrijfstelefoonnummer zoeken
 • Zoeken op een nummer die jou gebeld heeft
 • Adressen en nummers bij namen zoeken
 • Achterhaal het nummer van U. van Doorn woonachtig in Olst
 • Zoek het nummer van de Wereldwinkel of Profile
 • Check het nummer van de Kapper of Computer reparateur/installateur uit Olst
 • Wie heeft mijn openbare nummer gebeld?

Doorzoek de gids van Olst

Doorzoek nu moeiteloos de internet telefoonnummer-database van de gemeente Olst-Wijhe. Niets gevonden? Probeer dan iets breder te zoeken. Wellicht met een straatnaam of huisnummer. Zo vind je sneller het gewenste adres of nummer. Ook het overwegen waard: Maak gebruik van het telefoonboek van een woonplaats in de regio.

Postcodes in deze plaats
Wij hebben de volgende postcode(s) gevonden in deze plaats: 8121. Gebruik deze postcode(s). Dat vergroot de kans op het vinden van een nummer.
Wijken en buurten
Olst is te onderscheiden in een aantal wijken en buurten: Buitengebied, West, Kern, Zuid, Noord, Centrum
telefoonboek-olst

Hoe vind ik het gewenste telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Begin met zoeken

  De tool bekijk je bovenaan de pagina

 2. Waar ben je naar op zoek?

  Bijvoorbeeld een adres of een (vast) nummer.

 3. Klik op de paarse knop

  Duizenden pagina’s worden doorzocht

 4. Open de zoekresultaten

  Je bekijkt hier de gevonden resultaten in provincie Overijssel

 5. Nogmaals zoeken

  Ga aan de slag met de gevonden gegevens. Te weinig data gekregen? Specificeer jouw zoekopdracht

Nummergids FAQ

Een nummer dan ik niet ken belde mij uit Olst, wie heeft mij gebeld?

Ik ben gebeld door een telefoonnummer uit Olst. Natuurlijk wil je weten wie het is. Geef het telefoonnummer in. Ons systeem zal nu zoeken naar de persoon die bij het nummer hoort. We spreken ook wel over omgekeerd/andersom zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op naam/adres persoon?

Dat is een optie, vul het adres van de persoon volledig in. Denk aan straatnaam of de postcode. Je kunt ook (achter) namen invoeren mits je deze gegevens hebt. Op basis daarvan krijg je direct het benodigde telefoonnummer in Olst

In welke gevallen is een nummer gratis en voor welke geldt een speciaal tarief?

De normale huistelefoonnummers zijn gewoon te bellen met jouw (mobiele) belbundel. Voor zakelijke telefoonnummers zoals bijv. 0840, 0906, 0900, 1800, 0909 kan een bedrijf extra kosten doorrekenen.

Omgekeerd zoeken in Olst

Het kan voorkomen: dan heb je de beschikking over een nummer, en ben je benieuwd van wie het nummer is. Misschien na een onduidelijk gesprek, of een nummer dat je ergens hebt zien staan. Dit noemen we omgekeerd zoeken of andersom zoeken. Gebaseerd op een (vast) telefoonnummer kan je achterhalen welke persoon er bij hoort. In de prakijk valt het soms flink tegen. Via onze tool kan je toch zoeken door de omgekeerde gids in Olst. Bijvoorbeeld handig bij:

 • Wie hoort er bij dit nummer?
 • Is dit bedrijf of deze persoon betrouwbaar?
 • Voor belangrijke nummers zie ook http://www.olst-wijhe.nl/
 • Bekijk ook: Telefoonnummer Rusland.