Telefoonboek De Schans

Wil jij ook alles weten over het telefoonboek van De Schans? Start met onderstaande snelle zoekfunctie. Via deze werkwijze bekijk jij erg simpel honderden adresgegevens in en rondom Hardenberg. Ga aan de slag met met een voor- of achternaam (bijv. Wolters), bedrijfsnaam (bijv. Terstal) of juist met een adres uit deze plaats. Of zoek op een deelgebied als Buitengebied en de postcode, 7784. Ga nu verder door te klikken op de paarse knop. De telefoonzoeker zal zoeken op jouw ingevoerde gegevens en levert nauwkeurig adressen en telefoonnummers. Een telefoonnummer zoeken in De Schans gaat super eenvoudig. Laat het internet voor je werken!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in De Schans

Zie jij een gemiste oproep van een telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of ben je op zoek naar een bereikbaar nummer van een inwoner of bedrijf uit De Schans? Het opzoeken van een nummer in ging jaren geleden nog via het dikke telefoonboek. Op dit moment kan dit aan de hand van internet honderd keer sneller. Hierna vind je verschillende situaties waar online telefoonnummers zoeken van pas komt:

 • Iemands vaste nummer achterhalen
 • Het nummer van een winkel of bedrijf zoeken
 • Zoeken of een nummer betrouwbaar is (omgekeerd)
 • Zoeken op postcodes of straatnamen
 • Check het tel. nummer van U. van der Veen uit De Schans
 • Bekijk het nummer van de H&M of van Haren
 • Check de contactgegevens van de Stuurman- werktuigkundige zeevisvaart of Telecombedrijf uit De Schans
 • Door wie ben ik gebeld?

Zoeken in telefoonnummer-database De Schans

Doorzoek nu online de internet telefoonnummer-database van de gemeente Hardenberg. Niet gevonden wat je zoekt? Probeer dan iets breder te zoeken. Voeg regio of woonplaats toe bij een naam. Zo detecteer je eerder alle specifieke details die je nodig hebt. Tevens een optie: Gebruik de gids voor een plaats in de buurt.

Postcodes in de buurt
Deze postcodes zijn gevonden in deze regio: 7784. Vergeet deze niet in jouw zoekopdracht. Zo vind je nog sneller het gewenste nummer.
Wijken in de buurt
De Schans bestaat uit buurten & wijken: Buitengebied, Noord, Zuid, West, Kern, Oost
telefoonboek-de-schans

Hoe vind ik snel een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Klik op de zoekmachine

  Deze staat even hierboven

 2. Geef aan wat je zoekt

  Bijvoorbeeld adresgegevens of een nummer.

 3. Klik op de paarse knop

  De zoekmachine zal nu gaan uitvoeren

 4. Bekijken alle resultaten

  Je checkt nu telefoonnummers en overige info in provincie Overijssel

 5. Nieuwe zoekopdracht

  De verkregen telefoonnummers kan jij direct bellen. Te weinig data gekregen? Zoek dan nog eens opnieuw.

Vragen over de gids

Ik ben gebeld door een nummer dat ik niet ken uit De Schans, van wie is het nummer?

Dit was een telefoonnummer uit De Schans. Iedereen wil dan weten door wie ze zijn benaderd. Vul gewoon het telefoonnummer in. Het zoek-algoritme gaat op zoek naar de contactgegevens die mogelijk eigenaar is het dit telefoonnummer. Het gaat hierbij om andersom zoeken.

Kan ik ook een tel. nr. zoeken bij een bepaald adres?

Dit is mogelijk, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon zo volledig mogelijk in. Je kunt denken aan adres, postcode en huisnummer. Gebruik ook de (voor) naam wanneer dat bekend is. Daarmee check jij het eenvoudigst een telefoonnummer in De Schans

Kan ik de gevonden nummers gratis bellen, en welke kosten geld?

De doorsnee (06) nummers kan je bereiken met jouw telefonie-abonnement. Voor informatienummers als 1800, 0900, 0840, 0906, 0909 kunnen eventueel kosten worden berekend.

Omgekeerd zoeken in De Schans

Het is mogelijk: dan heb jij een belangrijk gesprek gehad en is het van groot belang dat je weet van wie het nummer is. Bijvoorbeeld een gemiste oproep, of om de integriteit van iemand te bepalen. Dit noemen we omgekeerd zoeken of andersom zoeken. Op basis van een volledig telefoonnummer kan je ontdekken wie de “eigenaar” is van het nummer. Je vindt niet altijd 1,2,3 wat je zoekt. Gebaseerd op onze tool check je direct gratis de (omgekeerde) telefoonnummer-database uit De Schans. Je hebt dit nodig in het geval van:

 • Uitpluizen wie jou belde
 • Is dit nummer wel betrouwbaar?
 • Tip: voor overige relevante nummers zie ook https://www.hardenberg.nl/inwoners.html
 • Bekijk ook: Telefoonnummer Bruna.