Telefoonboek De Krim

Info nodig? Doorzoek het telefoonboek van De Krim? Dat kan via de aangegeven unieke zoekfunctie. Daarmee check jij zonder problemen bijna alle namen en nummers in Hardenberg. Begin jouw zoektocht met een naam (denk aan Kuipers), bedrijf (bijv. Hunkemöller) of een nummer of adres in deze plaats. Je kunt ook in bepaalde gebieden zoeken zoals De Krim-zuidwest (omgeving Coevorderweg N377 en Posthoornweg zuidwestelijk van Hoofdweg / Parallelweg en noordelijk van Verlengde Kerkdijk / Knosseweg) of eventueel 7781. Tik nu op de knop “zoeken”. De zoektool zal zoeken op jouw ingevoerde gegevens en komt terug met nummers en namen. Een telefoonnummer zoeken in De Krim stelt maar weinig voor! Laat het internet voor je werken!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in De Krim

Vandaag gebeld door een nummer dat je nog niet eerder gezien hebt? Of heb jij nodig een bereikbaar nummer van een huishouden of gezin uit De Krim? Je (adres) of telefonische details zoeken ging jaren geleden nog d.m.v. telefoonboeken en gidsen. Heden ten dage doe je dit online een stuk sneller. Een aantal voorbeelden waar de online telefoonnummer-zoeker handig is:

 • Het telefoonnummer zoeken dat bij een huis hoort
 • Een telefoonnummer van een winkel vinden
 • Op telefoonnummer zoeken (omgekeerd)
 • Vinden van 06 nummers bij sociale profielen
 • VInd het telefoonnummer van J. Vink met een huis in De Krim
 • Achterhaal het tel. nr. van de Expert of Texaco
 • Achterhaal het tel. nr. van de Stuurman binnenvaart of Energie prestatie advies (EPA) uit De Krim
 • Welke organisatie heeft mijn telefoonnummer?

Zoeken in de gids van De Krim

Doorzoek nu moeiteloos de internet telefoonnummer-database van de gemeente Hardenberg. Niets gevonden? Maak je zoekopdracht meer specifiek. Wellicht met een straatnaam of huisnummer. Dan vind jij eenvoudiger het gewenste adres of nummer. Ook mogelijk: Zoek in het telefoonboek van een plaats in de buurt.

Doorzoek postcodes
In de database staan onder andere deze postcodes: 7781, 7782. Vergeet deze niet in jouw zoekopdracht. Dat vergroot de kans op het vinden van een nummer.
Zoeken op wijk
De Krim kent verschillende wijken: De Krim-zuidwest (omgeving Coevorderweg N377 en Posthoornweg zuidwestelijk van Hoofdweg / Parallelweg en noordelijk van Verlengde Kerkdijk / Knosseweg), De Krim-noordoost (omgeving Nieuwlandseweg en Hoofdweg N377 / Parallelweg)
telefoonboek-de-krim

Hoe vind ik een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Begin met zoeken

  Die vind je terug aan de top van deze pagina

 2. Wat wil jij weten?

  Een voorbeeld is een nummer of contactgegevens.

 3. Druk op de zoekbutton

  Het proces wordt nu in gang gezet

 4. Resultaten bekijken

  Je vindt nu alle zoekresultaten in provincie Overijssel

 5. Nogmaals zoeken

  Je kunt het gevonden nummer bellen. Geen resultaat? Zoek dan nog eens opnieuw.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een nummer uit De Krim, wie is het?

Het ging hierbij om een telefoonnummer in De Krim. Vanzelfsprekend wil je weten wie het was. Vul het nummer in de zoekbalk in. De zoekmachine zoekt naar de persoon die bij het nummer hoort. Dit heet omgekeerd zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op naam/adres persoon?

Zeker, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon helemaal in. Dit werkt met een postcode, straatnaam of huisnummer. Zoek ook eens op voorletter en achternaam als je die info hebt. Hiermee vind je doeltreffende het verlangde telefoonnummer in De Krim

Kan ik de gevonden nummers gratis bellen, en welke nummers zijn servicenummers?

De gangbare vaste lijnen en mobiele nummers kan je zonder kosten bellen als jij beschikt over een belbundel (belminuten). Voor adviesnummers zoals 0840, 0800, 1800, 0906, 0909 betaal je mogelijk kosten buiten je bundel om.

Omgekeerd zoeken in De Krim

Soms beschik je over een nummer en ben je benieuwd wie er achter dit nummer schuilgaat. Misschien iemand die jou heeft gebeld, of een nummer dat je ergens hebt zien staan. In de praktijk hebben we het over andersom of omgekeerd zoeken. Met behulp van een telefoonnummer kan je uitpluizen van wie het nummer is. De ene keer gaat dit makkelijker dan de andere keer. Gebaseerd op de nummerzoeker kan je toch zoeken door de (omgekeerde) telefoonnummer-database uit De Krim. Andersom zoeken is handig bij situaties als:

 • Bij welke persoon hoort dit nummer?
 • Kan ik deze persoon vertrouwen?
 • Tip: voor overige relevante nummers zie ook https://www.hardenberg.nl/inwoners.html
 • Ga verder naar: Telefoonnummer ALDI.