Telefoonboek De Meene

Zoek jij naar een telefoonboek van De Meene?Maak dan gebruik van de speciale zoekmachine. Via deze weg check jij verrassend eenvoudig belangrijke namen en nummers van mensen uit Hardenberg. Start jouw zoekopdracht met een (achter) naam (zoals de Jong), een zaak (zoals Etos) of mogelijk (adres) postcode gegevens. Of zoek op een deelgebied als Buitengebied en wellicht 7779. Druk nu gewoon op de paarse knop Onze tool doorzoekt het digitale telefoonboek en toont relevante zoekresultaten. Een telefoonnummer zoeken in De Meene stelt maar weinig voor! Ga er zelf mee aan de slag!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in De Meene

Een gemiste oproep van een telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of ben je op zoek naar een bereikbaar nummer van een inwoner of bedrijf uit De Meene? Een telefoonnummer opzoeken deden we voorheen via het dikke telefoonboek. Hedendaags kan dit aan de hand van internet honderd keer sneller. Om je een beeld te geven waarbij het digitale telefoonboek te gebruiken is:

 • Het 06 nummer of vaste telefoonnummer van mensen zoeken
 • Een tel. nr. van een kantoor zoeken
 • Op telefoonnummer zoeken (omgekeerd)
 • Vinden van 06 nummers bij sociale profielen
 • Vind het vaste nummer van C. Dekker wonend in De Meene
 • Check de contactgegevens van de AH of Coop
 • Achterhaal het tel. nr. van de Voetbalsteward of Projectmanager bouwfysica in De Meene
 • Wie heeft mij gebeld?

Doorzoek de gids van De Meene

Doorzoek nu eenvoudig het telefoonboek van gemeente Hardenberg. Niets gevonden? Probeer de zoekopdracht concreter te maken. Voeg o.a. plaatsnamen of straatnamen toe. Zo detecteer je eerder alle informatie die jij wilt vinden. Een andere optie: Check de gids van een van de aangrenzende dorpen of steden.

Postcodes in de buurt
In de database staan onder andere deze postcodes: 7779. Je kunt deze postcodes gebruiken. Zo vind je nog sneller het gewenste nummer.
Zoeken op wijk
De Meene onderscheiden we in velerlei buurtschappen: Buitengebied, Noord, Zuid, Oost, Kern, Centrum
telefoonboek-de-meene

Hoe vind ik snel een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Begin met zoeken

  De tool bekijk je aan het begin van de pagina

 2. Vul de velden in

  Bijvoorbeeld een naam, adres of telefoonnummer.

 3. Druk op de zoekbutton

  De tool begint met zoeken

 4. Resultaten doornemen

  Je ontdekt vervolgens alle resultaten op een rij in provincie Overijssel

 5. Nogmaals zoeken

  De ontvangen info kan je kopiëren of opslaan. Niet gevonden wat je zocht? Pas jouw zoekopdracht dan aan.

Vragen over de gids

Ik ben gebeld door een nummer dat ik niet ken uit De Meene, wie belde mij?

Het ging hierbij om een telefoonnummer in De Meene. Uiteraard ben je benieuwd wie of wat. Kopieer het nummer in het systeem. De tool zoekt naar de persoon die past bij dit nummer. Men noemt dit doorgaans andersom zoeken.

Kan ik een nummer vinden bij een adres?

Vanzelfsprekend, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon zo compleet mogelijk in. Onder ander postcode en toevoegingen (straat). Denk ook aan een achternaam/voornaam als je deze weet. Daarmee spot je direct het verlangde telefoonnummer in De Meene

Kan ik de gevonden nummers gratis bellen, en welke nummers zijn servicenummers?

De vaste en mobiele nummers zijn gewoon te bellen uit de belbundel van je abonnement. Voor adviesnummers zoals 0900, 0909, 1800, 0906, 0800 kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Omgekeerd zoeken in De Meene

In sommige gevallen heb je een gemiste oproep en ben je benieuwd van wie het nummer is. Vaak doen mensen dit na een gemist gesprek, of een telefoonnummer bij een advertentie. In de volksmond heeft dit andersom of omgekeerd zoeken. Aan de hand van een (06) nummer kan je achterhalen wie de “eigenaar” is van het nummer. Het gaat niet altijd even makkelijk. Door gebruik te maken van het zoekscript doorzoek je binnen enkele seconden de omgekeerde gids van De Meene. Omgekeerd zoeken komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Wie heeft mij gebeld?
 • Controleren of een nummer betrouwbaar is
 • Ga naar de website van de gemeente voor andere belangrijke nummers: https://www.hardenberg.nl/inwoners.html
 • Ook interessant: Telefoonnummer Media Markt.