Telefoonboek Engeland

Nummers nodig uit het telefoonboek van Engeland? Dat doe je met deze eenvoudige zoekmachine. Daarmee doorzoekt men gemakkelijk alle adresgegevens in en rondom Hardenberg. Begin altijd je query met een naam (dit kan zijn Scholten), een firma (bijv. Vomar) of misschien met een adres en huisnummer. Of zoek op een deelgebied als Buitengebied of juist de postcode, 7784. Klik nu op de zoekknop. De tool zal zoeken op jouw ingevoerde gegevens en levert nauwkeurig adressen en telefoonnummers. Een telefoonnummer zoeken in Engeland gaat online zo eenvoudig! Ga er zelf mee aan de slag!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Engeland

Zojuist een gemiste oproep ontvangen van een nummer dat je niet kent? Of ben je op zoek naar het telefoonnummer van een shop of inwoner van Engeland? Een telefoonnummer opzoeken ging tot voor kort met de gids. Hedendaags gaat dat middels het internet 10 keer sneller. We sommen een aantal voorbeelden op wanneer een internet telefoonboek zeer bruikbaar is:

 • Het vaste nummer achterhalen van een huis
 • Een telefoonnummer van een winkel vinden
 • Zoeken of een nummer betrouwbaar is (omgekeerd)
 • Vinden van mobiele nummers en gegevens
 • Zoek het (mobiele) nummer van A. Smit met een huis in Engeland
 • Vind het telefoonnummer van de Bristol of MCD
 • Zoek het nummer van de Optometrist of Budgetcoach uit Engeland
 • Wie heeft mijn openbare nummer gebeld?

Zoeken in de gids van Engeland

Doorzoek nu probleemloos het online telefoonboek van de gemeente Hardenberg. Heb je niks gevonden? Zoek dan op andere combinaties. Je kunt denken aan een wijk of postcode. Zo detecteer je eerder het juiste telefoonnummer of adres. Mogelijk interessant: Doorzoek het telefoonboek van een omliggende stad of dorp.

Doorzoek postcodes
Relevante postcodes uit de buurt zijn: 7784. Vergeet deze niet in jouw zoekopdracht. Je vindt op die manier sneller een naam of nummer.
Wijken en buurten
Engeland onderscheiden we in verschillende wijken: Buitengebied, Noord, Zuid, Oost, West, Kern
telefoonboek-engeland

Hoe vind ik snel een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open het zoekscript

  Deze bekijk je hier

 2. Geef aan wat je zoekt

  O.a. een nummer of contactgegevens.

 3. Start het zoeken door op de button te klikken

  De tool begint met zoeken

 4. Doorzoek de resultaten

  Je vindt nu alle resultaten op een rij in provincie Overijssel

 5. Nog een keer zoeken

  Ga aan de slag met de gevonden gegevens. Geen hits? Probeer een andere zoekopdracht.

Vragen over de gids

Iemand belde mij, maar ik ken het nummer niet uit Engeland, wie was het?

Dit was een telefoonnummer uit omgeving Engeland. Iedereen wil dan weten door wie ze zijn benaderd. Geef het telefoonnummer in. Ons zoekformulier zal nu zoeken naar de persoon die beschikt over dit telefoonnummer. Men noemt dit doorgaans andersom zoeken.

Is het mogelijk om een nummer op adres te zoeken?

Ja, vul de adresgegevens van de persoon die je zoekt volledig in. Dit werkt met een postcode, straatnaam of huisnummer. Vul ook de naam in mits je deze gegevens hebt. Zo vind je direct het beoogde telefoonnummer in Engeland

Welke telefoonnummers zijn kosteloos, en welke telefoonnummers zijn betaald?

De normale huistelefoonnummers kan je telefoneren vanuit jouw (mobiele) telefonie pakket. Voor nummers van bedrijven die beginnen met 0840, 0906, 0909, 1800, 0900 kan een bedrijf extra kosten doorrekenen.

Omgekeerd zoeken in Engeland

Mogelijk heb jij een belangrijk gesprek gehad en is het van groot belang dat je weet wie er achter dit nummer schuilgaat. Misschien iemand die jou heeft gebeld, of een nummer dat je ergens hebt zien staan. Een andere benaming hiervoor is andersom/omgekeerd zoeken. Met niet meer dan een (06) nummer kan je ontdekken op wie z’n naam het nummer staat. De ene keer gaat dit makkelijker dan de andere keer. Dankzij de zoekmachine gebruik je snel en gemakkelijk de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database van Engeland. Situaties waar omgekeerd zoeken uitkomst biedt:

 • Opzoeken wie gebeld heeft
 • Controleren of een nummer betrouwbaar is
 • Zie ook de website van de gemeente voor belangrijke nummers: https://www.hardenberg.nl/inwoners.html
 • Leuk om te bekijken: Telefoonnummer Intratuin.