Telefoonboek Weerselo

Wil jij ook alles weten over het telefoonboek van Weerselo?Maak dan gebruik van de speciale zoekmachine. Via deze werkwijze tref je verrassend eenvoudig ontzettend veel nummers en adressen van huishoudens in Dinkelland. Neem als uitgangspunt een naam (dit kan zijn de Bruin), bedrijfsnaam (bijv. Jan Linders) of gebruik adressen, buurten of wijken. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met Buitengebied of een bepaalde postcode, 7595. Tik nu op de knop “zoeken”. Het zoekscript doorzoekt de database en laat jou relevante hits (nummers) zien. Een telefoonnummer zoeken in Weerselo kan iedereen! Start met jouw eerste zoekopdracht!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Weerselo

Een oproep gehad van een voor jou onbekend nummer? Of zoek je het (vaste) telefoonnummer van een onderneming of man / vrouw uit Weerselo? Een (06) nummer vinden ging voorheen d.m.v. telefoonboeken en gidsen. Momenteel gaat dat middels het internet veel gemakkelijker. Een aantal scenario’s wanneer een internet telefoonboek te gebruiken is:

 • Het telefoonnummer zoeken dat bij een huis hoort
 • Een nummer van een winkel vinden
 • Andersom zoeken (op nummer zoeken)
 • Zoeken van woongegevens bij nummers
 • Check het tel. nummer van L. Vink wonend in Weerselo
 • Achterhaal het tel. nr. van de Bakker Bart of Welkoop
 • Check het nummer van de Mondhygiënist of Arbo arts in Weerselo
 • Welke bedrijf heeft mij gebeld?

Doorzoek telefoonnummer-database Weerselo

Doorzoek nu online de gids van de gemeente Dinkelland. Geen resultaat? Pas dan je zoekopdracht aan. Bijvoorbeeld met een wijk of postcode. Zo speur jij sneller naar het juiste telefoonnummer of adres. Wat somso ook werkt: Maak gebruik van het telefoonboek van een van de plaatsen in de buurt.

Gevonden postcodes
Het systeem heeft deze postcode(s) gevonden: 7595. Jij kan deze gegevens gebruiken om te zoeken. Hoe specifieker jouw zoekopdracht, hoe beter.
Zoeken op wijk
Weerselo bestaat uit diverse wijken: Buitengebied, Centrum, Oost, Zuid, West, Noord
telefoonboek-weerselo

Hoe moet ik telefoonnummers zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekfunctie op

  De tool staat hierboven

 2. Geef aan wat je zoekt

  O.a. een (mobiel) tel. nummer of een adres.

 3. Klik op de paarse knop

  De tool begint met zoeken

 4. Open de zoekresultaten

  Je vindt nu de gevonden resultaten in provincie Overijssel

 5. Opnieuw zoeken

  Gevonden nummers kan je direct bellen. Niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekopdracht.

Veelgestelde vragen over de gids

Ik ben gebeld door een vreemd nummer uit Weerselo, wie was het?

Het ging hierbij om een telefoonnummer in Weerselo. Je bent dan benieuwd wie het is. Vul het nummer in de zoekbalk in. Ons zoekformulier gaat op zoek naar de contactgegevens die past bij dit nummer. Dit heet omgekeerd zoeken.

Is het mogelijk om een nummer op adres te zoeken?

Dat is een optie, geeft daarvoor de potentiele adresgegevens zo duidelijk mogelijk in. Onder ander straatnaam of de postcode. Vul ook de naam in als je die info hebt. Hiermee zoek je succesvol het begeerde telefoonnummer uit Weerselo

Welke telefoonnummers zijn kosteloos, en voor welke moet ik een vergoeding betalen?

De standaard (mobiele) nummers kan je gewoon bellen als jij beschikt over een belbundel (belminuten). Voor informatienummers als 0900, 0906, 0840, 1800, 0800 kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Omgekeerd zoeken in Weerselo

Het is mogelijk: dan heb je enkel een (mobiel) nummer en ben je benieuwd van wie het nummer is. Vaak doen mensen dit na een gemist gesprek, of gewoon om na te gaan of iemand wel betrouwbaar is. In de volksmond heeft dit andersom of omgekeerd zoeken. Op basis van een (06) nummer kun je te weten komen welke persoon of bedrijf erbij hoort. De ene keer gaat dit makkelijker dan de andere keer. Via het zoekscript krijg je alle resultaten uit de (omgekeerde) telefoonnummer-database in Weerselo. Je kan hier wat aan hebben bij bijvoorbeeld:

 • Bij welke persoon hoort dit nummer?
 • Zijn er klachten te vinden over dit nummer?
 • Ga naar de website van de gemeente voor andere belangrijke nummers: https://www.dinkelland.nl/
 • Leuk om te bekijken: Telefoonboek SOS Mobiel.