Telefoonboek Het Stift

Zoek jij naar een telefoonboek van Het Stift? Dat doe je met onderstaande gemakkelijke zoekmachine. Zo tref je razendsnel tientallen adresgegevens in de buurt van Dinkelland. Je kunt beginnen met een naam (dit kan zijn van der Meer), een zaak (zoals H&M) of misschien met een adres en huisnummer. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met Buitengebied en/of 7595. Druk nu gewoon op de paarse knop De zoektool speurt het internet af en biedt namen en nummers. Een telefoonnummer zoeken in Het Stift gaat super eenvoudig. Laat het internet voor je werken!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Het Stift

Vandaag gebeld door een telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of ben je op zoek naar het actuele nummer van een inwoner of bedrijf uit Het Stift? Een (mobiel) nummer zoeken ging tot een jaar of 20 geleden aan de hand van de gids. Nu kan dat via een online telefoonboek vele malen efficiënter. Hieronder een aantal voorbeelden waarbij het digitale telefoonboek zeer bruikbaar is:

 • Iemands vaste nummer achterhalen
 • Een telefoonnummer van een winkel vinden
 • Op telefoonnummer zoeken (omgekeerd)
 • Zoeken op postcodes of straatnamen
 • VInd het telefoonnummer van Fam. Dekker in Het Stift
 • Vind het telefoonnummer van de Wibra of Spar
 • Check het nummer van de Deskundige duiker of Ontwerper in Het Stift
 • Wie heeft mijn nummer gedraaid?

Doorzoek de gids van Het Stift

Doorzoek nu gemakkelijk het telefoonboek van gemeente Dinkelland. Had dit niet het gewenste resulataat? Probeer de zoekopdracht concreter te maken. Voeg o.a. plaatsnamen of straatnamen toe. Zo achterhaal je sneller de gewenste informatie. Tevens een optie: Maak gebruik van het telefoonboek van een plaats in de buurt.

Postcodes in deze woonplaats
Relevante postcodes uit de buurt zijn: 7595. Jij kan deze gegevens gebruiken om te zoeken. Hoe specifieker jouw zoekopdracht, hoe beter.
Wijken
Het Stift kent diverse wijken: Buitengebied, Centrum, Oost, Zuid, West, Kern
telefoonboek-het-stift

Hoe vind ik snel een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekmachine

  De tool bekijk je hier

 2. Geef aan wat je zoekt

  Mogelijk een straatnaam en poscode of een nummer.

 3. Klik op zoeken

  De zoekmachine gaat nu aan de slag

 4. Resultaten bekijken

  Je bekijkt hier de gevonden resultaten in provincie Overijssel

 5. Opnieuw zoeken

  De ontvangen info kan je kopiëren of opslaan. Niet de gewenste resultaten? Maak de zoekopdracht nog concreter.

Nummergids FAQ

Een nummer dan ik niet ken belde mij uit Het Stift, wie wil mij bereiken?

Dit was een telefoonnummer uit omgeving Het Stift. Je bent nieuwsgierig wie dit is. Vul het nummer in de zoekbalk in. Ons zoekformulier zoekt naar de persoon die eigenaar is van dit nummer. Dit is het principe van omgekeerd zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op naam/adres persoon?

Zeker, vul de adresgegevens van de persoon die je zoekt zo volledig mogelijk in. Denk aan de postcode + huisnummer, maar ook straatnaam. Vergeet ook niet de voor+ achternaam als je daarover beschikt. Daarmee vind je snel het verlangde telefoonnummer in Het Stift

Welke telefoonnummers zijn gratis en voor welke moet ik een vergoeding betalen?

De normale huistelefoonnummers zijn gewoon te bellen uit jouw (gratis) belbundel. Voor zakelijke telefoonnummers zoals bijv. 0900, 0840, 0800, 0909, 1800 kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Omgekeerd zoeken in Het Stift

Misschien heb je een telefoonnummer, en is het belangrijk om te weten van wie het nummer is. Misschien na een onduidelijk gesprek, of een tel. nummer dat je voor de zekerheid wil checken. In de volksmond heeft dit andersom of omgekeerd zoeken. Aan de hand van een compleet nummer kan je uitpluizen wie er bij het nummer hoort. Het is tamelijk complex. Door gebruik te maken van de telefoonzoeker gebruik je snel en gemakkelijk de (omgekeerde) telefoonnummer-database in Het Stift. Bijvoorbeeld handig bij:

 • Wie probeerde mij te bellen?
 • Nagaan of het nummer van een betrouwbaar iemand is
 • Ga naar de website van de gemeente voor andere belangrijke nummers: https://www.dinkelland.nl/
 • Veel bekeken: Telefoonboek Socia-Telecom.