Telefoonboek Berghum

Personen of bedrijven zoeken in het telefoonboek van Berghum? Check de aangegeven snelle zoekfunctie. Zo detecteer jij verrassend eenvoudig veel adressen en (mobiele) nummers in Dinkelland. Jij kan starten met een (voor) naam (als Kuijpers), bedrijfsnaam (bijv. Vodafone) of postcode, adresgegevens of regio. Je kunt ook in bepaalde gebieden zoeken zoals Buitengebied en/of 7591. Druk op “zoeken”. Het zoekscript doorzoekt de database en levert nauwkeurig adressen en telefoonnummers. Een telefoonnummer zoeken in Berghum kan iedereen! Probeer het zelf uit!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Berghum

Zojuist een gemiste oproep ontvangen van een nummer dat je niet kent? Of heb jij nodig het nummer van een firma of familie uit Berghum? Contactgegevens opzoeken ging vroeger met de gids. Momenteel werkt dat via een digitale telefoonnummer-database vele malen efficiënter. Hierna vind je verschillende situaties wanneer een internet telefoonboek te raadplegen is:

 • Het telefoonnummer zoeken dat bij een huis hoort
 • Een nummer van een winkel vinden
 • In het omgekeerde telefoonboek zoeken
 • Vinden van mobiele nummers en gegevens
 • Zoek het nummer van Familie Vink wonend in Berghum
 • Zoek het nummer van de Avia of Action
 • Check het nummer van de Arbeids- en organisatiedeskundige of HR adviseur in Berghum
 • Door wie ben ik gebeld?

Doorzoek de gids van Berghum

Doorzoek nu moeiteloos de internet telefoonnummer-database van de gemeente Dinkelland. Heb je niks gevonden? Specificeer jouw zoekopdracht Je kunt denken aan een wijk of postcode. Dan vind jij eenvoudiger alle informatie die jij wilt vinden. Eventueel te testen: Check de gids van een plaats in de buurt.

Postcodes in de buurt
In de database staan onder andere deze postcodes: 7591. Jij kan deze gegevens gebruiken om te zoeken. Zo vind je nog sneller het gewenste nummer.
Buurten en wijken
Berghum wordt gevormd door velerlei buurtschappen: Buitengebied, Centrum, Noord, West, Kern, Oost
telefoonboek-berghum

Hoe doorzoek ik snel het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open de zoekfunctie

  De tool bekijk je hierboven

 2. Waar ben je naar op zoek?

  Dit kan zijn een naam, adres of telefoonnummer.

 3. Druk op de zoekknop

  De zoekmachine gaat nu aan de slag

 4. Bekijken alle resultaten

  Je vindt nu nummers, namen en adressen in provincie Overijssel

 5. Andere zoekopdracht

  Je kunt er nu mee aan de slag. 0 mogelijkheden? Zoek dan nog eens opnieuw.

Nummergids FAQ

Een nummer dan ik niet ken belde mij uit Berghum, van wie is het nummer?

Ik ben gebeld door een telefoonnummer uit Berghum. Je bent dan benieuwd wie het is. Zoek dan op het nummer in onze tool. Ons systeem gaat nu op zoek naar de persoon passend bij het desbetreffende nummer. Men noemt dit doorgaans andersom zoeken.

Kan ik ook een tel. nr. zoeken bij een bepaald adres?

Uiteraard, vul de adresgegevens van de persoon die je zoekt helemaal in. Dit werkt met postcode, straatnaam, huisnummer. Zoek ook eens op voorletter en achternaam wanneer dat bekend is. Dan check je het gemakkelijkste het gewenste telefoonnummer in Berghum

Welke telefoonnummers zijn kosteloos, en voor welke moet ik een vergoeding betalen?

De standaard (mobiele) nummers kan je bereiken vanuit jouw (mobiele) telefonie pakket. Voor zaken als 0900, 0800, 0909, 0840, 0906 betaal je mogelijk kosten buiten je bundel om.

Omgekeerd zoeken in Berghum

In sommige gevallen heb je een telefoonnummer, en ben je benieuwd wie de persoon is. Dit kan zijn n.a.v. een gemist gesprek, of om de integriteit van iemand te bepalen. Dit noemen we omgekeerd zoeken of andersom zoeken. Met behulp van een telefoonnummer kan je ontcijferen op wie z’n naam het nummer staat. Het gaat niet altijd even makkelijk. Aan de hand van de telefoonzoeker krijg je alle resultaten uit de omgekeerde gids van Berghum. Situaties waar omgekeerd zoeken uitkomst biedt:

 • Wie heeft mij gebeld?
 • Zijn er klachten te vinden over dit nummer?
 • Ga naar de website van de gemeente voor andere belangrijke nummers: https://www.dinkelland.nl/
 • Ook interessant: Telefoonboek Robin Mobile.