Telefoonboek Gammelke

Personen of bedrijven zoeken in het telefoonboek van Gammelke? Dat kan via de ontwikkelde duidelijke zoekmachine. Via deze werkwijze doorzoekt men supersnel belangrijke nummers en adressen van huishoudens in Dinkelland. Begin altijd je query met een voor- of achternaam (bijv. van den Pol), een onderneming (bijv. Dirk) of mogelijk (adres) postcode gegevens. Je kunt ook in bepaalde gebieden zoeken zoals Buitengebied en/of 7561. Het zoeken kan nu beginnen (druk op “zoek”). De tool gaat door het telefoonboek en laat jou relevante hits (nummers) zien. Een telefoonnummer zoeken in Gammelke stelt maar weinig voor! Ga er zelf mee aan de slag!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Gammelke

Zie jij een gemiste oproep van een telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of zoek jij info over een (mobiele) telefoonnummer van een inwoner of bedrijf uit Gammelke? Je (adres) of telefonische details zoeken deden we niet heel lang geleden middels telefoonboeken en registers. Op dit moment kan dat online vele malen efficiënter. We sommen een aantal voorbeelden op wanneer een internet telefoonboek handig is:

 • Het vaste nummer achterhalen van een huis
 • Het nummer van een bedrijf zoeken
 • Andersom zoeken (op nummer zoeken)
 • Bekijken van woonplaatsen bij netnummers
 • Vind het vaste nummer van C. de Boer woonachtig in Gammelke
 • Check de contactgegevens van de Poiesz of Albert Heijn
 • Check de contactgegevens van de Stedenbouwkundige of ICT-helpdesk uit Gammelke
 • Wie heeft mijn nummer gedraaid?

Doorzoek de gids van Gammelke

Doorzoek nu eenvoudig de gids van de gemeente Dinkelland. Geen hits? Zoek dan op andere combinaties. Voeg regio of woonplaats toe bij een naam. Op basis daarvan zoek je makkelijker het gewenste adres of nummer. Eventueel te testen: Check de gids van een van de omliggende plaatsen.

Postcodes in deze plaats
Deze postcodes zijn gevonden in deze regio: 7561. Neem deze postcode eventueel mee. Het nummer of adres vind je zo sneller.
Wijken in deze plaats
Gammelke bestaat uit een aantal buurten: Buitengebied, Centrum, Noord, Oost, Kern, West
Plaatsen in de omgeving
telefoonboek-gammelke

Een telefoonnummer zoeken, hoe werkt dat?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekfunctie op

  Deze staat bovenaan de pagina

 2. Waar ben je naar op zoek?

  Dit kan zijn een (mobiel) tel. nummer of een adres.

 3. Tik eronder op “zoeken”

  Het systeem gaat een enorme database door

 4. Bekijken alle resultaten

  Je wordt doorgestuurd naar een lijst met de resultaten gebaseerd op jouw zoekopdracht in provincie Overijssel

 5. Wijzig zoekopdracht

  Je kunt het gevonden nummer bellen. Te weinig data gekregen? Zoek dan andersom (of andere termen).

Nummergids FAQ

Iemand belde mij, maar ik ken het nummer niet uit Gammelke, wie probeert mij te bellen?

Je zag dat het (net) nummer kwam uit de buurt van Gammelke. Dan moet je achterhalen wat of wie dit was. Kopieer het nummer in het systeem. Het systeem gaat op zoek naar de contactgegevens die past bij dit nummer. Dit is het principe van omgekeerd zoeken.

Kan ik een nummer bij een adres zoeken?

Natuurlijk, vul het adres van de persoon zo volledig mogelijk in. Je kunt denken aan weg, straat, buurt, wijk, postcode. Vul ook de naam in mits je die weet. Door hiervan gebruik te maken vind je het snelste het gezochte telefoonnummer uit Gammelke

Welke telefoonnummers zijn kosteloos, en welke zijn betaald?

De normale huistelefoonnummers kan je bereiken als jij beschikt over een belbundel (belminuten). Voor zaken als 0900, 0800, 0906, 0909, 1800 kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Omgekeerd zoeken in Gammelke

Het kan voorkomen: dan is je telefoon diverse malen gebeld en is het van groot belang dat je weet wie je aan de telefoon hebt gehad. Misschien na een onduidelijk gesprek, of een nummer waarvan je de betrouwbaarheid wilt bepalen. Omgekeerd of andersom zoeken komt steeds vaker voor. Aan de hand van een mobiel telefoonnummer kun je opzoeken op wie z’n naam het nummer staat. Het gaat vaak niet vanzelf. Door middel van ons systeem krijg je alle resultaten uit de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database van Gammelke. Situaties waar omgekeerd zoeken uitkomst biedt:

 • Opzoeken wie gebeld heeft
 • Is het nummer niet van iemand met kwade bedoelingen?
 • Op zoek naar telefoonnummer van de gemeente? Zie https://www.dinkelland.nl/
 • Lees ook: Telefoonboek Lebara.