Telefoonboek Lemselo

Personen of bedrijven zoeken in het telefoonboek van Lemselo? Ga aan de slag met de handige zoekmachine. Zo vind je gemakkelijk een groot deel van de nummers en adressen van personen uit Dinkelland. Neem als uitgangspunt een (voor) naam (als van der Horst), een winkel of bedrijf (bijv. EMTÉ) of wellicht met een compleet adres. Je kunt ook in bepaalde gebieden zoeken zoals Buitengebied en wellicht 7595. Het zoeken kan nu beginnen (druk op “zoek”). De tool doorzoekt de database en biedt namen en nummers. Een telefoonnummer zoeken in Lemselo is echt heel eenvoudig. Laat het internet voor je werken!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Lemselo

Zie jij een gemiste oproep van een nummer dat je nog niet eerder gezien hebt? Of blief jij het (vaste) telefoonnummer van een shop of inwoner van Lemselo? Het opzoeken van een nummer in ging jaren geleden nog middels telefoonboeken en registers. Tegenwoordig kan dit aan de hand van internet vele malen efficiënter. Een aantal scenario’s wanneer zo’n internet telefoonnummer-database te raadplegen is:

 • De telefonische gegevens van iemand vinden
 • Een tel. nr. van een kantoor zoeken
 • Zoeken op een nummer die jou gebeld heeft
 • Adressen en nummers bij namen zoeken
 • Ontdek het nummer van N. Kuipers wonend in Lemselo
 • Vind de bereikbaarheid van de Dirk of Cigo
 • Vind het telefoonnummer van de Deskundige verwijdering asbest en crocidoliet of Adviseur good governance uit Lemselo
 • Wie hoort er bij een bepaald nummer?

Zoeken in telefoonnummer-database Lemselo

Doorzoek nu efficiënt het online telefoonboek van de gemeente Dinkelland. Had dit niet het gewenste resulataat? Pas dan je zoekopdracht aan. Wellicht met een straatnaam of huisnummer. Op basis daarvan zoek je makkelijker alle specifieke details die je nodig hebt. Ook mogelijk: Maak gebruik van het telefoonboek van een woonplaats in de regio.

Postcodes in de buurt
Postcodes in deze regio: 7595. Voeg de postcode toe aan de zoekopdracht. Dat vergroot de kans op het vinden van een nummer.
Wijken in deze plaats
Lemselo bestaat uit een aantal buurten: Buitengebied, Centrum, Noord, West, Oost, Zuid
telefoonboek-lemselo

Hoe vind ik een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekmachine

  Deze staat hier

 2. Wat wil jij weten?

  Bijvoorbeeld een adres of een (vast) nummer.

 3. Druk op de zoekknop

  Duizenden pagina’s worden doorzocht

 4. Check resultaten

  Je komt nu in een overzicht met de resultaten gebaseerd op jouw zoekopdracht in provincie Overijssel

 5. Pas zoekopdracht aan

  De verkregen telefoonnummers kan jij direct bellen. Beperkte resultaten? Pas jouw zoekopdracht dan aan.

Veelgestelde vragen over de gids

Ik heb een gemiste oproep van een nummer uit Lemselo, wie belde mij?

Het ging hierbij om een telefoonnummer in Lemselo. Iedereen wil dan weten door wie ze zijn benaderd. Geef het telefoonnummer in. De zoektool gaat op zoek naar de contactgegevens die mogelijk eigenaar is het dit telefoonnummer. We spreken ook wel over omgekeerd/andersom zoeken.

Kan ik een nummer bij een adres zoeken?

Uiteraard, vul de adresgegevens van de persoon die je zoekt in d.m.v. de zoekbalk. Informatie zoals adres, postcode en huisnummer. Probeer het ook met een voor- of achternaam mits je deze gegevens hebt. Aan de hand hiervan check je met succes dit telefoonnummer in Lemselo

Welke nummers kan ik gratis bereiken, en welke zijn betaald?

De normale huistelefoonnummers zijn kosteloos te bellen uit jouw (gratis) belbundel. Voor nummers van bedrijven die beginnen met 0800, 0909, 0840, 1800, 0900 geldt mogelijk een extra tarief.

Omgekeerd zoeken in Lemselo

Mogelijkerwijs heb je een gemiste oproep en is het van groot belang dat je weet van wie het nummer is. Bijvoorbeeld een gemiste oproep, of een nummer dat je ergens hebt zien staan. Omgekeerd of andersom zoeken komt steeds vaker voor. Op basis van een (net) nummer kan je ontrafelen wie er bij het nummer hoort. Je vindt niet altijd 1,2,3 wat je zoekt. Door gebruik te maken van de telefoonzoeker doorzoek je binnen enkele seconden de omgekeerde gids van Lemselo. Situaties waar omgekeerd zoeken uitkomst biedt:

 • Wie hoort er bij dit nummer?
 • Is dit nummer wel betrouwbaar?
 • Ga naar de website van de gemeente voor andere belangrijke nummers: https://www.dinkelland.nl/
 • Ga verder naar: Telefoonboek Skilje.