Telefoonboek t Loo

Zoek jij naar een telefoonboek van t Loo? Ga aan de slag met de aangegeven gemakkelijke zoekmachine. Zo tref je snel & eenvoudig veel adressen en (mobiele) nummers uit Dinkelland. Je kunt beginnen met een (achter) naam (zoals Bos), een onderneming (bijv. Brainwash) of postcode, adresgegevens of regio. Je kan jouw zoekopdracht ook aanvullen met Buitengebied of juist de postcode, 7597. Klik nu op de zoekbutton. Het zoekscript zal zoeken op jouw ingevoerde gegevens en biedt namen en nummers. Een telefoonnummer zoeken in t Loo kan iedereen! Geef het direct een kans!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in t Loo

Zojuist een gemiste oproep ontvangen van een nummer dat je nog niet eerder gezien hebt? Of ben je op zoek naar een (mobiele) telefoonnummer van een huishouden of gezin uit t Loo? Een telefoonnummer zoeken deden we voorheen nog ouderwets met de gids. Op dit moment gaat dit online zonder moeite. Een paar voorbeelden wanneer de internet telefoonnummer-database zeer bruikbaar is:

 • Telefoonnummers checken van specfieke huishoudens
 • Het nummer van een winkel of bedrijf zoeken
 • Zoeken of een nummer betrouwbaar is (omgekeerd)
 • Zoeken op postcodes of straatnamen
 • VInd het telefoonnummer van Z. de Wit uit t Loo
 • Ontdek het nummer van de Praxis of Pets Place
 • Vind het telefoonnummer van de Orthoptist of Automatiseringsgerichte organisatieadviseur uit t Loo
 • Door wie ben ik gebeld?

Doorzoek telefoonnummer-database t Loo

Doorzoek nu zonder problemen het online telefoonboek van de gemeente Dinkelland. Niets gevonden? Maak je zoekopdracht meer specifiek. Je kunt denken aan een wijk of postcode. Zo detecteer je eerder het gewenste adres of nummer. Eventueel te testen: Open het online telefoonboek van een van randgemeenten of plaatsen.

Postcodes in deze plaats
Relevante postcodes uit de buurt zijn: 7597. Vergeet deze niet in jouw zoekopdracht. Zo vind je nog sneller het gewenste nummer.
Wijken
t Loo kan je onderverdelen in buurtschappen en kernen: Buitengebied, Centrum, Oost, Zuid, Noord, Kern
Plekken in de buurt
telefoonboek-t-loo

Een telefoonnummer zoeken, hoe werkt dat?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open de zoekfunctie

  Die vind je terug aan de top van deze pagina

 2. Vul de velden in

  Dit kan zijn adresgegevens of een nummer.

 3. Klik op de paarse knop

  De zoekmachine gaat nu aan de slag

 4. Check resultaten

  Je komt nu in een overzicht met alle zoekresultaten in provincie Overijssel

 5. Pas zoekopdracht aan

  Je kunt het gevonden nummer bellen. Niet de gewenste resultaten? Specificeer jouw zoekopdracht

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een nummer uit t Loo, welke naam hoort erbij?

Je bent gebeld door een nummer uit t Loo. Je bent nieuwsgierig wie dit is. Vul gewoon het telefoonnummer in. Ons zoeksysteem probeert de persoon te vinden die “matcht” met het nummer. We spreken ook wel over omgekeerd/andersom zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op naam/adres persoon?

Vanzelfsprekend, vul de adresgegevens van de persoon die je zoekt in d.m.v. de zoekbalk. Zaken als adres, postcode en huisnummer. Vul ook de naam in als je daar de beschikking over hebt. Dan check je met succes het telefoonnummer uit t Loo

Kan ik de gevonden nummers gratis bellen, en welke kosten geld?

De vaste en mobiele nummers kan je bereiken vanuit jouw (mobiele) telefonie pakket. Voor adviesnummers zoals 0800, 0840, 1800, 0909, 0906 geldt mogelijk een extra tarief.

Omgekeerd zoeken in t Loo

In een ander scenario heb je de beschikking over een nummer, en wens je te ontcijferen van wie dit tel. nummer is. Dit kan zijn n.a.v. een gemist gesprek, of gewoon om na te gaan of iemand wel betrouwbaar is. Een andere benaming hiervoor is andersom/omgekeerd zoeken. Met enkel een (06) nummer kan je uitdokteren welke persoon of bedrijf erbij hoort. Je vindt niet altijd 1,2,3 wat je zoekt. Gebaseerd op de telefoonzoeker doorzoek je binnen enkele seconden de omgekeerde gids in t Loo. Je hebt dit nodig in het geval van:

 • Achterhalen wie gebeld heeft
 • Nagaan of het nummer van een betrouwbaar iemand is
 • Voor belangrijke nummers zie ook https://www.dinkelland.nl/
 • Check ook: Telefoonboek Telfort.