Telefoonboek Lekermeer

Personen of bedrijven zoeken in het telefoonboek van Lekermeer? Dat doe je met onderstaande speciale zoekmachine. Zo zoek je verrassend eenvoudig een groot deel van de telefoonnummers, adressen en namen uit Medemblik. Ga aan de slag met met een naam (bijv. Dekker), een onderneming (bijv. Kwalitaria) of mogelijk (adres) postcode gegevens. Je kunt ook zoeken op een wijk als Centrum of misschien 1687. Het zoeken kan nu beginnen (druk op “zoek”). Onze tool zal zoeken op jouw ingevoerde gegevens en toont relevante zoekresultaten. Een telefoonnummer zoeken in Lekermeer is kinderspel! Geef het direct een kans!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Lekermeer

Zie jij een gemiste oproep van een onbekend nummer? Of zoek jij info over het (06) nummer van een bedrijf of persoon uit Lekermeer? Contactgegevens opzoeken ging tot een jaar of 20 geleden d.m.v. telefoonboeken en gidsen. Op dit moment kan dat via het internet zonder moeite. Hierna vind je verschillende situaties waar de online telefoonnummer-zoeker uitkomst biedt:

 • Telefoonnummers checken van specfieke huishoudens
 • Een telefoonnummer van een winkel vinden
 • In het omgekeerde telefoonboek zoeken
 • Zoeken van specifieke adresinformatie
 • Bekijk het nummer van N. van den Heuvel wonend in Lekermeer
 • Vind het telefoonnummer van de Eomino’s of Dekamarkt
 • Check het nummer van de Machinist binnenvaart of Trainer uit Lekermeer
 • Wie hoort er bij een bepaald nummer?

Doorzoek telefoonnummer-database Lekermeer

Doorzoek nu eenvoudig het telefoonboek van gemeente Medemblik. Geen hits? Pas dan je zoekopdracht aan. Je kunt denken aan een wijk of postcode. Op basis daarvan zoek je makkelijker de gewenste informatie. Mogelijk interessant: Open het online telefoonboek van een woonplaats in de regio.

Postcodes in de buurt
Het systeem heeft deze postcode(s) gevonden: 1687. Neem deze postcode eventueel mee. Zo vind je nog sneller het gewenste nummer.
Relevante wijken
Lekermeer onderscheiden we in verschillende wijken: Centrum, Oost, Noord, Zuid, West, Buitengebied
telefoonboek-lekermeer

Hoe vind ik snel een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Begin met zoeken

  Deze bekijk je hier

 2. Wie of wat zoek je?

  O.a. adresgegevens of een nummer.

 3. Druk op de zoekknop

  Het proces wordt nu in gang gezet

 4. Bekijk zoekresultaten

  Je vindt nu alle zoekresultaten in provincie Noord-Holland

 5. Pas zoekopdracht aan

  Ga aan de slag met de gevonden gegevens. 0 mogelijkheden? Probeer een andere zoekopdracht.

Vragen over de gids

Een nummer dan ik niet ken belde mij uit Lekermeer, welke naam hoort erbij?

Het ging hierbij om een telefoonnummer in Lekermeer. Uiteraard ben je benieuwd wie of wat. Vul het nummer in de zoekbalk in. De zoekmachine zal nu zoeken naar de persoon die correspondeert met het nummer. Dit is het principe van omgekeerd zoeken.

Een nummer zoeken op adres, kan dat?

Dit is mogelijk, geeft daarvoor de potentiele adresgegevens in d.m.v. de zoekbalk. Dit werkt met buurtschap, postcode of straatnaam. Denk ook aan een achternaam/voornaam als je die info hebt. Zo vind je succesvol een telefoonnummer in Lekermeer

Welke telefoonnummers zijn gratis en voor welke moet ik een vergoeding betalen?

De standaard (mobiele) nummers kun jij raadplegen (bellen) met jouw vaste lijn abonnement of mobiele abonnement. Voor zakelijke telefoonnummers zoals bijv. 0900, 0906, 0909, 0840, 0800 kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Omgekeerd zoeken in Lekermeer

Mogelijk ben je meerdere keren gebeld en ben je benieuwd wie er achter dit nummer schuilgaat. Misschien n.a.v. een gemiste oproep, of een nummer dat je ergens gezien hebt. Een andere benaming hiervoor is andersom/omgekeerd zoeken. Met alleen maar een volledig telefoonnummer kun je te weten komen wie de “eigenaar” is van het nummer. Het gaat niet altijd even makkelijk. Gebaseerd op ons systeem zoek jij zonder moeite de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database van Lekermeer. Het komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Wie heeft mij gebeld?
 • Nagaan of het nummer van een betrouwbaar iemand is
 • Ga naar de website van de gemeente voor andere belangrijke nummers: http://www.medemblik.nl/
 • Lees ook: Telefoonnummer Moldavië.