Telefoonboek Broerdijk

Nummers nodig uit het telefoonboek van Broerdijk? Start met de ontwikkelde speciale zoekfunctie. Op die manier achterhaal je gemakkelijk belangrijke namen en nummers van huishoudens in Medemblik. Je kunt beginnen met een naam (bijv. Koning), bedrijfsnaam (bijv. Lidl) of een nummer of adres in deze plaats. Je kunt ook in bepaalde gebieden zoeken zoals Centrum of eventueel 1679. Ga nu verder door te klikken op de paarse knop. Het zoekscript doorzoekt het digitale telefoonboek en komt terug met nummers en namen. Een telefoonnummer zoeken in Broerdijk is zo gepiept! Probeer het zelf uit!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Broerdijk

Heeft iemand jou proberen te bereiken met een vreemd telefoonnummer? Of zoek jij info over het (06) nummer van een firma of familie uit Broerdijk? Het zoeken van een telefoonnummer ging vroeger aan de hand van de gids. Vandaag de dag doe je dit online honderd keer sneller. Een aantal voorbeelden waarbij zo’n online telefoonboek te raadplegen is:

 • De telefonische gegevens van iemand vinden
 • Een zakelijk telefoonnummer achterhalen
 • In het omgekeerde telefoonboek zoeken
 • Bekijken van woonplaatsen bij netnummers
 • Zoek het nummer van Mevr. Vermeulen uit Broerdijk
 • Vind de bereikbaarheid van de Kwikfit of Bristol
 • Check het nummer van de Verpleegkundige of Wagenparkbeheer- en adviesbureau in Broerdijk
 • Wie heeft mij gebeld?

Doorzoek de gids van Broerdijk

Doorzoek nu gemakkelijk het telefoonboek van gemeente Medemblik. Had dit niet het gewenste resulataat? Specificeer jouw zoekopdracht Wellicht met een straatnaam of huisnummer. Dat vergroot de kans op het vinden van de info waar jij naar op zoek bent. Eventueel te testen: Maak gebruik van het telefoonboek van een van de plaatsen in de buurt.

Belangrijke postcodes
Wij hebben de volgende postcode(s) gevonden in deze plaats: 1679. Neem deze postcode eventueel mee. De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Relevante wijken
Broerdijk onderscheiden we in verschillende wijken: Centrum, Oost, Noord, West, Kern, Zuid
Plaatsen in de omgeving
telefoonboek-broerdijk

Hoe werkt online telefoonnummer zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open de zoekfunctie

  Die tref je even hierboven

 2. Wat wil jij weten?

  Dit kan zijn een (mobiel) tel. nummer of een adres.

 3. Begin met zoeken (tik op de knop)

  De tool begint met zoeken

 4. Analyseer resultaten

  Je wordt doorgestuurd naar een lijst met de gevonden resultaten in provincie Noord-Holland

 5. Nog een keer zoeken

  Gevonden wat je zocht? Mooi! Geen resultaat? Probeer dan andersom te zoeken.

Veelgestelde vragen over de gids

Ik ben gebeld door een nummer dat ik niet ken uit Broerdijk, wie was het?

Dit was een telefoonnummer uit Broerdijk. Je bent nieuwsgierig wie dit is. Vul het nummer in de zoekbalk in. Het systeem gaat nu op zoek naar de persoon die beschikt over dit telefoonnummer. Het gaat hierbij om andersom zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op naam/adres persoon?

Ja, voer hiervoor de (woon) gegevens volledig in. Zaken als de postcode + huisnummer, maar ook straatnaam. Gebruik ook de (voor) naam mits je die weet. Daarmee krijg je het gemakkelijkste het telefoonnummer uit Broerdijk

Welke nummers kan ik gratis bellen en welke nummers kosten per minuut geld?

De meest gebruikte vaste + 06 nummers kan je zonder kosten bellen uit de belbundel van je abonnement. Voor speciale nummers als bijv. 0909, 0900, 0840, 1800, 0800 betaal je mogelijk kosten buiten je bundel om.

Omgekeerd zoeken in Broerdijk

In een ander scenario heb je een gemiste oproep en ben je benieuwd wie het is. Misschien n.a.v. een gemiste oproep, of om de integriteit van iemand te bepalen. Omgekeerd of andersom zoeken wordt dit ook wel genoemd. Geholpen door een volledig telefoonnummer kan je uitvinden op wie z’n naam het nummer staat. In de prakijk valt het soms flink tegen. Door gebruik te maken van ons systeem zoek jij zonder moeite de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database uit Broerdijk. Situaties waar omgekeerd zoeken uitkomst biedt:

 • Wie hoort er bij dit nummer?
 • Is dit bedrijf of deze persoon betrouwbaar?
 • Op de website van de gemeente vind je overige nummers: http://www.medemblik.nl/
 • Ook interessant: Telefoonnummer Mexico.