Telefoonboek Tersluis

Een online inkijkje in het telefoonboek van Tersluis? Open nu onze duidelijke zoekfunctie. Zodoende zoek je snel & eenvoudig ontzettend veel adresgegevens uit Drechterland. Begin jouw zoektocht met een (achter) naam (zoals Timmermans), bedrijfsnaam (bijv. Eomino’s) of postcode, adresgegevens of regio. Of zoek specifiek binnen Centrum of misschien 1606. Klik nu op de zoekbutton. De zoekmachine checkt razendsnel de database en toont relevante zoekresultaten. Een telefoonnummer zoeken in Tersluis stelt maar weinig voor! Start met jouw eerste zoekopdracht!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Tersluis

Een gemiste oproep van een onbekend nummer? Of ben jij nieuwsgierig naar het nummer van een onderneming of man / vrouw uit Tersluis? Een (mobiel) nummer zoeken ging vroeger aan de hand van de gids. Op dit moment kan dat via het internet sneller en accurater. Om je een beeld te geven wanneer zo’n internet telefoonnummer-database ideaal is:

 • Het telefoonnummer zoeken dat bij een huis hoort
 • Een zakelijk nummer vinden
 • Omgekeerd op een nummer zoeken
 • Bekijken van woonplaatsen bij netnummers
 • Vind het vaste nummer van V. Verbeek woonachtig in Tersluis
 • Check de contactgegevens van de Mitra of Spar
 • Vind het telefoonnummer van de Bedrijfsbeveiliger of Ingenieur mechatronica uit Tersluis
 • Welke organisatie heeft mijn telefoonnummer?

Doorzoek telefoonnummer-database Tersluis

Doorzoek nu efficiënt de gids van de gemeente Drechterland. Geen hits? Maak je zoekopdracht meer specifiek. Bijvoorbeeld met een wijk of postcode. Dat vergroot de kans op het vinden van de contactgegevens die jij nodig hebt. Eventueel te testen: Open het online telefoonboek van een van de aangrenzende dorpen of steden.

Postcodes in deze woonplaats
Het systeem heeft deze postcode(s) gevonden: 1606. Indien nodig, voeg deze toe aan de query. Zo vind je nog sneller het gewenste nummer.
Relevante wijken
Tersluis wordt gevormd door diverse wijken: Centrum, Noord, Kern, Oost, Buitengebied, West
Woonplaatsen in de omgeving
telefoonboek-tersluis

Hoe vind ik het gewenste telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open het zoekscript

  Die vind je terug even hierboven

 2. Waar ben je naar op zoek?

  Bijv. een naam, adres of telefoonnummer.

 3. Tik eronder op “zoeken”

  Het proces wordt nu in gang gezet

 4. Bekijken alle resultaten

  Je ontdekt vervolgens telefoonnummers en overige info in provincie Noord-Holland

 5. Wijzig zoekopdracht

  De verkregen telefoonnummers kan jij direct bellen. Geen hits? Zoek dan andersom (of andere termen).

Nummergids FAQ

Een nummer dan ik niet ken belde mij uit Tersluis, wie is het?

Je zag dat het (net) nummer kwam uit de buurt van Tersluis. Iedereen wil dan weten door wie ze zijn benaderd. Vul de cijfers van het nummer in onze tool in. Het zoek-algoritme zal nu zoeken naar de persoon die correspondeert met het nummer. Men noemt dit doorgaans andersom zoeken.

Hoe kan ik een nummer zoeken bij een adres?

Natuurlijk, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon zo accuraat als het kan in. Details als weg, straat, buurt, wijk, postcode. Denk ook aan een achternaam/voornaam mits je die weet. Daarmee zoek jij snel een telefoonnummer in Tersluis

Welke nummers kan ik gratis bereiken, en welke kosten geld?

De gangbare vaste lijnen en mobiele nummers zijn kosteloos te bellen met jouw telefonie-abonnement. Voor premium nummers zoals 0909, 0900, 0800, 0906, 1800 kunnen eventueel kosten worden berekend.

Omgekeerd zoeken in Tersluis

Mogelijk ben je meerdere keren gebeld en is het belangrijk om te weten van wie het nummer is. Misschien na een onduidelijk gesprek, of een telefoonnummer bij een advertentie. Omgekeerd/andersom zoeken noemen we dit ook wel. Met alleen maar een (net) nummer kan je ontrafelen welke persoon er bij hoort. In de prakijk valt het soms flink tegen. Door middel van de telefoonzoeker zoek jij zonder moeite het omgekeerde telefoonboek in Tersluis. Bijvoorbeeld handig bij:

 • Uitpluizen wie jou belde
 • Is dit bedrijf of deze persoon betrouwbaar?
 • Belangrijke nummers vind je ook op http://www.drechterland.nl/
 • Veel bekeken: Telefoonnummer Japan.