Telefoonboek Heesakker

Wil jij ook alles weten over het telefoonboek van Heesakker? Start met de eenvoudige zoekfunctie. Zo achterhaal je zonder moeite veel telefoonnummers, adressen en namen van mensen in Haaren. Ga aan de slag met met een voor- of achternaam (bijv. de Bruyn), een zakelijk adres (bijv. AutoCrew) of postcode, adresgegevens of regio. Mogelijk ben je geïnteresseerd in bepaalde buurten zoals Oost en de postcode, 5076. Het zoeken kan nu beginnen (druk op “zoek”). De zoekmachine gaat aan de slag met zoeken en biedt namen en nummers. Een telefoonnummer zoeken in Heesakker is niet moeilijk! Start met jouw eerste zoekopdracht!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Heesakker

Zojuist een gemiste oproep ontvangen van een nummer dat je niet kent? Of ben jij nieuwsgierig naar een (mobiele) telefoonnummer van een zaak of bewoner in Heesakker? Een (06) nummer vinden ging voorheen via het dikke telefoonboek. Tegenwoordig kan dat via het internet veel gemakkelijker. Een aantal scenario’s wanneer een internet telefoonboek uitkomst biedt:

 • Het vaste nummer achterhalen van een huis
 • Een nummer van een winkel vinden
 • Zoeken op een nummer die jou gebeld heeft
 • Zoeken op postcodes of straatnamen
 • Zoek het (mobiele) nummer van B. Wolters wonend in Heesakker
 • Ontdek het nummer van de Randstad of Schooneberg
 • Zoek het nummer van de Interieurarchitect of Ingenieur bouwkunde Burgerlijke en utiliteitsbouw in Heesakker
 • Door wie ben ik gebeld?

Zoeken in telefoonnummer-database Heesakker

Doorzoek nu online de gids van de gemeente Haaren. Geen hits? Probeer dan iets breder te zoeken. Een postcode of deel van het nummer kan helpen. Zo speur jij sneller naar de gewenste informatie. Ook mogelijk: Doorzoek het telefoonboek van een van de plaatsen in de buurt.

Gevonden postcodes
Ons systeem heeft diverse postcodes gesignaleerd: 5076. Vergeet deze niet in jouw zoekopdracht. Je vindt op die manier sneller een naam of nummer.
Buurten en wijken
Heesakker kenmerkt zich door velerlei buurtschappen: Oost, Noord, Kern, Buitengebied, Zuid, West
Plaatsen in de omgeving
telefoonboek-heesakker

Hoe vind ik het gewenste telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open het zoekscript

  Deze bekijk je hierboven

 2. Geef zoektermen op

  O.a. een nummer of juist contactgegevens.

 3. Ga zoeken door op de knop te druk

  Tienduizenden websites worden bekeken

 4. Analyseer resultaten

  Je wordt doorgestuurd naar een lijst met telefoonnummers en overige info in provincie Noord-Brabant

 5. Opnieuw zoeken

  Je kunt het gevonden nummer bellen. Te weinig data gekregen? Maak de zoekopdracht nog concreter.

Vragen over de gids

Ik ben gebeld door een raar nummer uit Heesakker, van wie is het nummer?

Ik ben gebeld door een telefoonnummer uit Heesakker. Je bent dan benieuwd wie het is. Zoek dan op het nummer in onze tool. Ons zoeksysteem gaat meteen op zoek naar de persoon/bedrijf die eigenaar is van dit nummer. Dit wordt ook wel omgekeerd zoeken genoemd.

Een nummer zoeken op adres, kan dat?

Vanzelfsprekend, vul de contactgegevens helemaal in. Je kunt denken aan postcode en toevoegingen (straat). Denk ook aan een achternaam/voornaam mits je deze gegevens hebt. Door hiervan gebruik te maken vind je het eenvoudigst het telefoonnummer uit Heesakker

In welke gevallen is een nummer gratis en welke kosten geld?

De meest gebruikte vaste + 06 nummers kan je zonder kosten bellen als jij beschikt over een belbundel (belminuten). Voor speciale nummers als bijv. 0900, 1800, 0800, 0906, 0840 moet je uitkijken, hier gelden soms extra kosten.

Omgekeerd zoeken in Heesakker

Misschien beschik je over een nummer en is het belangrijk om te weten van wie dit tel. nummer is. Het kan gaat om een gemist oproep, of gewoon om na te gaan of iemand wel betrouwbaar is. In de volksmond heeft dit andersom of omgekeerd zoeken. Met enkel een nummer kan je uitzoeken wie de “eigenaar” is van het nummer. In de prakijk valt het soms flink tegen. Door middel van het zoekscript kun je probleemloos zoeken door de omgekeerde gids uit Heesakker. Omgekeerd zoeken komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Achterhalen wie gebeld heeft
 • Is het nummer niet van iemand met kwade bedoelingen?
 • Op zoek naar telefoonnummer van de gemeente? Zie http://www.haaren.nl/
 • Ook interessant: Telefoonnummer Cookeilanden.