Telefoonboek Zandkant

Een online inkijkje in het telefoonboek van Zandkant? Check deze praktische zoekmachine. Via deze weg bekijk jij erg simpel ontzettend veel adressen en (mobiele) nummers van personen uit Haaren. Je kunt beginnen met een naam (bijvoorbeeld Sanders), bedrijfsnaam (bijv. DA) of gebruik adressen, buurten of wijken. Je kunt nog specifieker zoeken op bijv. Oost en/of 5074. Het zoeken kan nu beginnen (druk op “zoek”). Het zoekscript doorzoekt het digitale telefoonboek en biedt handige resultaten. Een telefoonnummer zoeken in Zandkant stelt maar weinig voor! Ga er zelf mee aan de slag!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Zandkant

Zie jij een gemiste oproep van een nummer dat je niet kent? Of ben jij nieuwsgierig naar het actuele nummer van een bedrijf of persoon uit Zandkant? Een telefoonnummer opzoeken ging voorheen via de gids. Op dit moment kan dat online een stuk sneller. Een aantal voorbeelden waar de online telefoonnummer-zoeker handig is:

 • Iemands vaste nummer achterhalen
 • Een tel. nr. van een kantoor zoeken
 • Andersom zoeken (op nummer zoeken)
 • Zoeken op een mobiel telefoonnummer
 • Zoek het (mobiele) nummer van N. van den Velden uit Zandkant
 • Vind de bereikbaarheid van de ABN AMRO of Blokker
 • Check de contactgegevens van de Tandarts of Adviseur Strategische beleidskeuze in Zandkant
 • Door welke persoon bij je gebeld?

Doorzoek telefoonnummer-database Zandkant

Doorzoek nu probleemloos de gids van de gemeente Haaren. Niet gevonden wat je zoekt? Zoek specifieker. Wellicht met een straatnaam of huisnummer. Op die manier achterhaal je gemakkelijker het gewenste adres of nummer. Ook het overwegen waard: Probeer het telefoonboek van een van de aangrenzende dorpen of steden.

Postcodes in deze woonplaats
In de database staan onder andere deze postcodes: 5074. Vergeet deze niet in jouw zoekopdracht. Dat vergroot de kans op het vinden van een nummer.
Wijken in de buurt
Zandkant onderscheiden we in een aantal wijken en buurten: Oost, Noord, Kern, Zuid, Buitengebied, Centrum
Woonplaatsen in de omgeving
telefoonboek-zandkant

Hoe moet ik telefoonnummers zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open het zoekscript

  Deze staat hierboven

 2. Geef zoektermen op

  Dit kan zijn een adres/postcode/straat of een nummer.

 3. Start het zoeken door op de button te klikken

  De zoekmachine gaat nu aan de slag

 4. Doorzoek de resultaten

  Je wordt doorgestuurd naar een lijst met alle zoekresultaten in provincie Noord-Brabant

 5. Wijzig zoekopdracht

  Je kunt het gevonden nummer bellen. Beperkte resultaten? Specificeer jouw zoekopdracht

Nummergids FAQ

Ik heb een melding van een gemiste oproep uit Zandkant, wie belde mij?

Je zag dat het (net) nummer kwam uit de buurt van Zandkant. Vanzelfsprekend wil je weten wie het was. Vul het nummer in de zoekbalk in. De zoekmachine achterhaalt de persoon die correspondeert met het nummer. Dit is het principe van omgekeerd zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op naam/adres persoon?

Absoluut, geeft daarvoor de potentiele adresgegevens helemaal in. Zaken als buurtschap, postcode of straatnaam. Denk ook aan een achternaam/voornaam als je die info hebt. Op die manier check je snel het benodigde telefoonnummer in Zandkant

Kan ik de gevonden nummers gratis bellen, en welke nummers zijn servicenummers?

De normale huistelefoonnummers kan je gewoon bellen binnen het (mobiele) bellen abonnement. Voor nummers van bedrijven die beginnen met 0840, 0800, 1800, 0900, 0909 moet je uitkijken, hier gelden soms extra kosten.

Omgekeerd zoeken in Zandkant

Mogelijk heb je enkel een (mobiel) nummer en moet je achterhalen van wie dit tel. nummer is. Misschien na een onduidelijk gesprek, of een nummer dat je ergens hebt zien staan. Een andere benaming hiervoor is andersom/omgekeerd zoeken. Op basis van een (vast) telefoonnummer kan je ontwaren op wie z’n naam het nummer staat. Het gaat vaak niet vanzelf. Door middel van de telefoonzoeker kun je probleemloos zoeken door het omgekeerde telefoonboek in Zandkant. Omgekeerd zoeken komt van pas bij bijvoorbeeld: