Telefoonboek Winkel

Zoek jij naar een telefoonboek van Winkel? Start met de hier onderstaande praktische zoekmachine. Op die manier tref je gemakkelijk bijna alle (06) nummers en contacten in en rondom Tilburg. Neem als uitgangspunt een voor- of achternaam (bijv. de Groot), bedrijfsnaam (bijv. SNS Bank) of postcode, adresgegevens of regio. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met Oost of juist de postcode, 5071. Ga nu verder door te klikken op de paarse knop. Onze tool doorzoekt het digitale telefoonboek en laat jou relevante hits (nummers) zien. Een telefoonnummer zoeken in Winkel kan iedereen! Test het zelf!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Winkel

Gebeld door een onbekend nummer? Of zoek jij info over het (vaste) telefoonnummer van een winkel of persoon in Winkel? Contactgegevens opzoeken deden we voorheen middels telefoonboeken en registers. Tegenwoordig kan dat via een online telefoonboek veel gemakkelijker. Hierna vind je verschillende situaties waar de online telefoonnummer-zoeker te raadplegen is:

 • Het vaste nummer achterhalen van een huis
 • Een bedrijfstelefoonnummer zoeken
 • Andersom zoeken (op nummer zoeken)
 • Zoeken op een mobiel telefoonnummer
 • Zoek het nummer van G. van der Laan met een huis in Winkel
 • Zoek het nummer van de AutoCrew of McDonald’s
 • Vind de bereikbaarheid van de Arbeidshygienist of Organisatie adviseur in Winkel
 • Welke organisatie heeft mijn telefoonnummer?

Zoeken in de gids van Winkel

Doorzoek nu moeiteloos de online telefoonnummer-zoeker van gemeente Tilburg. Had dit niet het gewenste resulataat? Zoek specifieker. Een postcode of deel van het nummer kan helpen. Zo speur jij sneller naar het gewenste adres of nummer. Mogelijk interessant: Open het online telefoonboek van een omliggende stad of dorp.

Doorzoek postcodes
Wij hebben de volgende postcode(s) gevonden in deze plaats: 5071. Neem deze postcode eventueel mee. Zo vind je nog sneller het gewenste nummer.
Wijken in de buurt
Winkel kenmerkt zich door een aantal wijken en buurten: Oost, Noord, Buitengebied, West, Kern, Zuid
telefoonboek-winkel

Hoe vind ik snel een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Klik op de zoekmachine

  Deze staat bovenaan de pagina

 2. Waar ben je naar op zoek?

  Bijvoorbeeld een (mobiel) tel. nummer of een adres.

 3. Tik eronder op “zoeken”

  Het proces wordt nu in gang gezet

 4. Analyseer resultaten

  Je wordt doorgestuurd naar een lijst met adressen, telefoonnummers en overige gegevens in provincie Noord-Brabant

 5. Andere zoekopdracht

  De ontvangen info kan je kopiëren of opslaan. Beperkte resultaten? Probeer dan andersom te zoeken.

Nummergids FAQ

Iemand belde mij, maar ik ken het nummer niet uit Winkel, wie probeert mij te bellen?

Je bent gebeld door een nummer uit Winkel. Je bent nieuwsgierig wie dit is. Kopieer het nummer in het systeem. Het systeem zal nu zoeken naar de persoon die eigenaar is van dit nummer. Dit wordt ook wel omgekeerd zoeken genoemd.

Kan ik een nummer vinden bij een adres?

Absoluut, vul het adres van de persoon zo duidelijk mogelijk in. Je kunt denken aan een postcode, straatnaam of huisnummer. Vul ook de naam in als je die info hebt. Zo vind jij direct een telefoonnummer in Winkel

Hoe werken gratis nummers en welke nummers zijn servicenummers?

De normale huistelefoonnummers zijn gewoon te bellen vanuit jouw (mobiele) telefonie pakket. Voor zaken als 0906, 1800, 0800, 0909, 0900 kan een bedrijf extra kosten doorrekenen.

Omgekeerd zoeken in Winkel

Wellicht heb je een gemiste oproep en is het van groot belang dat je weet van wie het nummer is. Vaak doen mensen dit na een gemist gesprek, of om de integriteit van iemand te bepalen. In de praktijk hebben we het over andersom of omgekeerd zoeken. Aan de hand van een compleet nummer kan je uitpluizen wie er bij het nummer hoort. De ene keer gaat dit makkelijker dan de andere keer. Middels de tool check je direct gratis de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database in Winkel. Andersom zoeken is handig bij situaties als:

 • Achterhalen wie gebeld heeft
 • Kan ik deze persoon vertrouwen?
 • Tip: voor overige relevante nummers zie ook https://www.tilburg.nl/
 • Veel bekeken: Telefoonnummer Brunei.