Telefoonboek Venlo

Op zoek naar het telefoonboek van Venlo? Dat doe je met deze eenvoudige zoekfunctie. Via deze werkwijze detecteer jij zonder problemen belangrijke (06) nummers en contacten van inwoners uit de gemeente Venlo. Neem als uitgangspunt een naam (dit kan zijn de Jonge), een firma (bijv. Xenos) of juist met een adres uit deze plaats. Je kan jouw zoekopdracht ook aanvullen met Groeneveld-zuid en wellicht 5915. Druk op “zoeken”. De tool gaat door het telefoonboek en laat jou relevante hits (nummers) zien. Een telefoonnummer zoeken in Venlo is echt heel eenvoudig. Begin er zelf mee!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Venlo

Een oproep gehad van een voor jou onbekend nummer? Of wil je details van het (06) nummer van een winkel of persoon in Venlo? Een (mobiel) nummer zoeken kon vroeger middels telefoonboeken en registers. Hedendaags kan dat via een online telefoonboek zonder moeite. Hieronder een aantal voorbeelden wanneer zo’n internet telefoonnummer-database te gebruiken is:

 • Het telefoonnummer van een persoon vinden
 • Een nummer van een winkel vinden
 • Andersom zoeken (op nummer zoeken)
 • Zoeken op postcodes of straatnamen
 • Check het tel. nummer van V. Bakker wonend in Venlo
 • Ontdek het nummer van de Karwei of Randstad
 • Bekijk contactgegevens van de Architect of Social Media adviseur in Venlo
 • Welke bedrijf heeft mij gebeld?

Zoeken in de gids van Venlo

Doorzoek nu simpel de online telefoonnummer-zoeker van gemeente Venlo. Niets gevonden? Zoek dan op andere combinaties. Wellicht met een straatnaam of huisnummer. Op die manier achterhaal je gemakkelijker alle informatie die jij wilt vinden. Wat ook kan: Maak gebruik van het telefoonboek van een van randgemeenten of plaatsen.

Postcodes in de buurt
Het systeem heeft deze postcode(s) gevonden: 5915, 5911, 5914, 5928, 5913, 5916, 5912. Jij kan deze gegevens gebruiken om te zoeken. Je vindt op die manier sneller een naam of nummer.
Wijken in deze plaats
Venlo wordt gevormd door velerlei buurtschappen: Groeneveld-zuid, Vogelhut, Stalberg, centrum, Meeuwbeemd, industrietereinen Hakkesstraat en Genooyerbergen, ten westen van de Maas en ten noorden van de spoorlijn naar Eindhoven: Heierhoeve, industrieterrein Groot Boller, Groeneveld-noord, Herungerberg, ’t Ven, Arenborg, Genraai, de Koe, Nazareth, industrieterreinen Noorderpoort en De Veegtes, centrum Zuid
telefoonboek-venlo

Hoe werkt online telefoonnummer zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open de zoekfunctie

  Dit achterhaal je helemaal bovenaan

 2. Vul de velden in

  O.a. een nummer of juist contactgegevens.

 3. Druk op de zoekbutton

  Duizenden pagina’s worden doorzocht

 4. Bekijk zoekresultaten

  Je checkt nu adressen, telefoonnummers en overige gegevens in provincie Limburg

 5. Andere zoekopdracht

  Ga aan de slag met de gevonden gegevens. Geen resultaat? Probeer een andere zoekopdracht.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een raar nummer uit Venlo, wie is het?

Ik ben gebeld door een telefoonnummer uit Venlo. Natuurlijk wil je weten wie het is. Vul de cijfers van het nummer in onze tool in. De zoektool zal nu zoeken naar de persoon die bij het nummer hoort. Dit heet omgekeerd zoeken.

Hoe kan ik een nummer zoeken bij een adres?

Dat is een optie, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon in d.m.v. de zoekbalk. Dit werkt met postcode, straatnaam, huisnummer. Vergeet ook niet de voor+ achternaam wanneer dat bekend is. Dan verkrijg jij het snelste het telefoonnummer uit de gemeente Venlo

Hoe dit dat met gratis telefoonnummers en hoe zit dat met betaalde servicenummers?

De meest gebruikte vaste + 06 nummers kun jij raadplegen (bellen) met jouw vaste lijn abonnement of mobiele abonnement. Voor speciale nummers als bijv. 0840, 0909, 0900, 1800, 0800 kan een bedrijf extra kosten doorrekenen.

Omgekeerd zoeken in Venlo

In een ander scenario is je telefoon diverse malen gebeld en is het belangrijk om te weten wie er achter dit nummer schuilgaat. Misschien n.a.v. een gemiste oproep, of een telefoonnummer bij een advertentie. Omgekeerd/andersom zoeken noemen we dit ook wel. Met enkel een compleet nummer kan je uitzoeken welk bedrijf of persoon erbij hoort. De ene keer gaat dit makkelijker dan de andere keer. Middels de telefoonzoeker doorzoek je binnen enkele seconden de (omgekeerde) telefoonnummer-database uit Venlo. Andersom zoeken is handig bij situaties als: