Telefoonboek Ede

Personen of bedrijven zoeken in het telefoonboek van Ede? Ga aan de slag met de hier onderstaande speciale zoekmachine. Zo achterhaal je verrassend eenvoudig een groot deel van de telefoongegevens & adresgegevens in en rondom de gemeenten Ede. Begin jouw zoektocht met een voor- of achternaam (bijv. van de Velde), bedrijf (bijv. Boni) of een nummer of adres in deze plaats. Of zoek op een deelgebied als Veldhuizen-oost (omgeving Slotlaan) of een bepaalde postcode, 6714. Klik nu op de zoekknop. De telefoonzoeker gaat door het telefoonboek en biedt handige resultaten. Een telefoonnummer zoeken in Ede gaat online zo eenvoudig! Ga er zelf mee aan de slag!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Ede

Zie jij een gemiste oproep van een nummer dat je nog niet eerder gezien hebt? Of ben je benieuwd naar een (mobiele) telefoonnummer van een winkel of persoon in Ede? Je (adres) of telefonische details zoeken deden we voorheen via de gids. Momenteel werkt dat via een digitale telefoonnummer-database vele malen efficiënter. We geven je diverse mogelijkheden waarbij zo’n online telefoonboek zeer bruikbaar is:

 • De telefonische gegevens van iemand vinden
 • Een nummer van een winkel vinden
 • Op telefoonnummer zoeken (omgekeerd)
 • Adressen en nummers bij namen zoeken
 • Vind het vaste nummer van H. Smit uit Ede
 • Check de contactgegevens van de Vomar of Dirk
 • Achterhaal het tel. nr. van de Beveiligingsmedewerker of Applicatiebeheerder in Ede
 • Wie heeft mijn openbare nummer gebeld?

Zoeken in de gids van Ede

Doorzoek nu efficiënt de gids van de gemeente Ede. Had dit niet het gewenste resulataat? Pas dan je zoekopdracht aan. Wellicht met een straatnaam of huisnummer. Zo achterhaal je sneller alle specifieke details die je nodig hebt. Ook het overwegen waard: Probeer het telefoonboek van een woonplaats in de regio.

Postcodes in de buurt
Wij hebben de volgende postcode(s) gevonden in deze plaats: 6714, 6717, 6713, 6716, 6712, 6715, 6711, 6718. Jij kan deze gegevens gebruiken om te zoeken. Zo vind je nog sneller het gewenste nummer.
Wijken
Ede kenmerkt zich door buurten & wijken: Veldhuizen-oost (omgeving Slotlaan), Maandereng, bedrijventerreinen Reehorsterweg en Verlengde Blokkenweg, Ede-centrum-zuidwest (omgeving Verlengde Maanderweg; industrieterrein Klaphek), Rietkampen; bedrijventerreinen Heestereng, De Vallei, Frankeneng, Ede-centrum-noordwest (omgeving Molenstraat- Bettekamp), Veldhuizen-west en -midden Ede-centrum-oost, Ede-west -noord (woonwijk Kernhem) en -oost incl. buitengebieden van Ede
telefoonboek-ede

Hoe werkt het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekmachine

  De tool staat aan het begin

 2. Waar ben je naar op zoek?

  Een voorbeeld is een naam, adres of telefoonnummer.

 3. Klik op zoeken

  Het systeem gaat een enorme database door

 4. Bekijken alle resultaten

  Je treft nu nummers, namen en adressen in provincie Gelderland

 5. Andere zoekopdracht

  Je kunt het gevonden nummer bellen. Geen hits? Zoek dan andersom (of andere termen).

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een nummer dat ik niet ken uit Ede, welke naam hoort erbij?

Het ging om een nummer uit de regio Ede. Je bent nieuwsgierig wie dit is. Geef het telefoonnummer in. De tool gaat op zoek naar de contactgegevens die beschikt over dit telefoonnummer. Dit heet omgekeerd zoeken.

Kan ik een nummer vinden bij een adres?

Natuurlijk, voer de adresgegevens van deze persoon zo volledig als mogelijk in. Je kunt denken aan straatnaam of de postcode. Vergeet ook niet de voor+ achternaam mits je die weet. Hiermee verkrijg jij met succes het beoogde telefoonnummer in de gemeente Ede

Kan ik de gevonden nummers gratis bellen, en voor welke geldt een speciaal tarief?

De reguliere telefoonnummers zijn kosteloos te bellen uit jouw (gratis) belbundel. Voor adviesnummers zoals 0909, 0906, 1800, 0840, 0900 kan het zijn dat je een extra vergoeding betaalt.

Omgekeerd zoeken in Ede

Misschien heb je enkel een (mobiel) nummer en wil je weten wie de persoon is. Dit kan zijn n.a.v. een gemist gesprek, of een nummer waarvan je de betrouwbaarheid wilt bepalen. Omgekeerd of andersom zoeken komt steeds vaker voor. Op basis van een (net) nummer kan je ontwaren welke persoon er bij hoort. Het gaat vaak niet vanzelf. Met behulp van de nummerzoeker check je direct gratis het omgekeerde telefoonboek uit Ede. Het komt van pas bij bijvoorbeeld: