Telefoonboek Lingewaard

Nummers nodig uit het telefoonboek van Lingewaard?Maak dan gebruik van de duidelijke zoekfunctie. Zo zoek je erg simpel belangrijke namen en nummers in en rondom de gemeenten Lingewaard. Begin jouw zoektocht met een naam (bijv. van Dongen), een onderneming (bijv. Vodafone) of gebruik adressen, buurten of wijken. Je kan jouw zoekopdracht ook aanvullen met Centrum of 6684. Klik nu op de zoekknop. Het zoekscript speurt het internet af en geeft jou bruikbare info. Een telefoonnummer zoeken in Lingewaard stelt maar weinig voor! Geef het direct een kans!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Lingewaard

Vandaag gebeld door een telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of heb jij nodig een bereikbaar nummer van een huishouden of gezin uit Lingewaard? Het opzoeken van een nummer in ging vroeger aan de hand van de gids. Nu gaat dit online zonder moeite. We geven je diverse mogelijkheden waar de online telefoonnummer-zoeker onmisbaar is:

 • Het 06 nummer of vaste telefoonnummer van mensen zoeken
 • Een nummer van een winkel vinden
 • In het omgekeerde telefoonboek zoeken
 • Bekijken van woonplaatsen bij netnummers
 • Bekijk het nummer van U. Maas met een woning in Lingewaard
 • Vind het telefoonnummer van de Shell of Kwikfit
 • Achterhaal het tel. nr. van de Gassingsleider of Personeel en organisatie adviseur in Lingewaard
 • Door welke persoon bij je gebeld?

Zoeken in telefoonnummer-database Lingewaard

Doorzoek nu gemakkelijk de online telefoonnummer-zoeker van gemeente Lingewaard. Geen resultaat? Probeer de zoekopdracht concreter te maken. Een postcode of deel van het nummer kan helpen. Dat vergroot de kans op het vinden van alle informatie die jij wilt vinden. Eventueel te testen: Open het online telefoonboek van een van de omliggende plaatsen.

Gevonden postcodes
Wij hebben de volgende postcode(s) gevonden in deze plaats: 6684. Vergeet deze niet in jouw zoekopdracht. Je vindt op die manier sneller een naam of nummer.
Wijken in deze plaats
Lingewaard wordt gevormd door een aantal wijken en buurten: Centrum, Oost, Noord, Zuid, Buitengebied, West
Gemeentes in de omgeving
telefoonboek-lingewaard

Een telefoonnummer zoeken, hoe werkt dat?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open het zoekscript

  Deze staat hierboven

 2. Specificeer jouw zoekopdracht.

  Bijvoorbeeld een (mobiel) tel. nummer of een adres.

 3. Tik eronder op “zoeken”

  Het proces wordt nu in gang gezet

 4. Bekijk zoekresultaten

  Je checkt nu de resultaten gebaseerd op jouw zoekopdracht in provincie Gelderland

 5. Nog een keer zoeken

  Gevonden wat je zocht? Mooi! Geen resultaat? Probeer een andere zoekopdracht.

Veelgestelde vragen over de gids

Een nummer dan ik niet ken belde mij uit Lingewaard, wie belde mij?

Je bent gebeld door een nummer uit Lingewaard. Jij wilt vast weten wie of wat dit was. Geef het telefoonnummer in. De tool gaat op zoek naar de contactgegevens die eigenaar is van dit nummer. Dit is het principe van omgekeerd zoeken.

Kan ik een nummer vinden bij een adres?

Zeker, vul de contactgegevens zo duidelijk mogelijk in. Zaken als weg, straat, buurt, wijk, postcode. Gebruik ook de (voor) naam als je die info hebt. Op die manier vind je doeltreffende een telefoonnummer in de gemeente Lingewaard

Welke nummers kan ik gratis bereiken, en welke telefoonnummers zijn betaald?

De gangbare vaste lijnen en mobiele nummers kan je telefoneren met jouw vaste lijn abonnement of mobiele abonnement. Voor servicenummers als 0909, 0906, 1800, 0840, 0800 kunnen eventueel kosten worden berekend.

Omgekeerd zoeken in Lingewaard

In een ander scenario heb je een gemiste oproep en moet je achterhalen van wie jij een gesprek hebt gemist. Vaak doen mensen dit na een gemist gesprek, of om de integriteit van iemand te bepalen. In de volksmond heeft dit andersom of omgekeerd zoeken. Geholpen door een telefoonnummer kun je te weten komen welk bedrijf of persoon erbij hoort. De ene keer gaat dit makkelijker dan de andere keer. Door gebruik te maken van onze tool zoek jij zonder moeite de (omgekeerde) telefoonnummer-database uit Lingewaard. Je kan hier wat aan hebben bij bijvoorbeeld: