Telefoonboek Wageningen

Een online inkijkje in het telefoonboek van Wageningen?Maak dan gebruik van de hier onderstaande duidelijke zoekmachine. Daarmee detecteer jij snel & eenvoudig bijna alle telefoongegevens & adresgegevens van inwoners uit de gemeente Wageningen. Je kunt beginnen met een achternaam (bijv. Schipper), bedrijfsnaam (bijv. Gamma) of misschien met een adres en huisnummer. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met Wageningen Hoog of 6702. Druk nu gewoon op de paarse knop De telefoonzoeker analyseert het online telefoonboek en biedt handige resultaten. Een telefoonnummer zoeken in Wageningen is kinderspel! Wacht niet langer!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Wageningen

Een gemiste oproep van een voor jou onbekend nummer? Of wil je details van het (06) nummer van een firma of familie uit Wageningen? Een telefoonnummer zoeken kon vroeger middels telefoonboeken en registers. Vandaag de dag gaat dit online vele malen efficiënter. Om je een beeld te geven waarbij het digitale telefoonboek uitkomst biedt:

 • Het 06 nummer of vaste telefoonnummer van mensen zoeken
 • Een tel. nr. van een kantoor zoeken
 • In het omgekeerde telefoonboek zoeken
 • Zoeken op een mobiel telefoonnummer
 • Check het tel. nummer van H. Dekker met een huis in Wageningen
 • Zoek het nummer van de Tinq of Coop
 • Zoek adresgegevens van de Gewichtsconsulent of Grafisch Ontwerper uit Wageningen
 • Wie heeft mijn nummer gedraaid?

Zoeken in telefoonnummer-database Wageningen

Doorzoek nu moeiteloos de gids van de gemeente Wageningen. Niets gevonden? Zoek specifieker. Voeg regio of woonplaats toe bij een naam. Op die manier achterhaal je gemakkelijker de gegevens die jij zoekt. Mogelijk interessant: Maak gebruik van het telefoonboek van een andere plaats.

Zoeken op postcode
In de database staan onder andere deze postcodes: 6702, 6706, 6701, 6709, 6704, 6708, 6703, 6707, 6705. Voeg de postcode toe aan de zoekopdracht. Hoe specifieker jouw zoekopdracht, hoe beter.
Wijken en buurten
Wageningen beslaat uit buurtschappen en kernen: Wageningen Hoog, Nudepark (bedrijventerrein), Bovenbuurt, Benedenbuurt, binnenstad, buitengebied langs de Nederrijn, Binnenhaven, Kortenoord, De Eng, bosgebied ten zuidoosten van Wageningen-Hoog, Roghorst, Haverlanden, De Hoef, Ooststeeg, Noordwest, De Born, Veluvia, De Dreijen, Hamelakkers, De Buurt
telefoonboek-wageningen

Hoe moet ik telefoonnummers zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open het zoekscript

  De tool bekijk je aan het begin

 2. Vul de velden in

  Bijv. een adres/postcode/straat of een nummer.

 3. Ga zoeken door op de knop te druk

  De zoekmachine gaat nu aan de slag

 4. Resultaten bekijken

  Je bekijkt hier alle zoekresultaten in provincie Gelderland

 5. Pas zoekopdracht aan

  Je kunt er nu mee aan de slag. Geen hits? Wijzig jouw zoekopdracht.

Veelgestelde vragen over de gids

Ik heb een gemiste oproep van een nummer uit Wageningen, wie wil mij bereiken?

Het gaat om een nummer uit Wageningen. Natuurlijk wil je weten wie het is. Vul de cijfers van het nummer in onze tool in. De zoekmachine achterhaalt de persoon die mogelijk eigenaar is het dit telefoonnummer. Dit heet omgekeerd zoeken.

Hoe kan ik een nummer zoeken bij een adres?

Dat is een optie, geeft daarvoor de potentiele adresgegevens zo volledig als mogelijk in. Informatie zoals straatnaam of de postcode. Vul ook de naam in als je daarover beschikt. Dan krijg jij het eenvoudigst het begeerde telefoonnummer in de gemeente Wageningen

Welke nummers kan ik gratis bereiken, en welke kosten geld?

Een “normaal” telefoonnummer (vast of mobiel) zijn gewoon te bellen met jouw (mobiele) belbundel. Voor speciale nummers als bijv. 0906, 0800, 0909, 1800, 0840 kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Omgekeerd zoeken in Wageningen

Soms is je telefoon diverse malen gebeld en ben je nieuwsgierig wie de persoon is. Misschien na een onduidelijk gesprek, of een nummer dat je ergens hebt zien staan. In de volksmond heeft dit andersom of omgekeerd zoeken. Met alleen maar een compleet nummer kan je ontdekken van wie het nummer is. In de prakijk valt het soms flink tegen. Aan de hand van ons systeem kun je probleemloos zoeken door de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database uit Wageningen. Ideaal bij:

 • Wie hoort er bij dit nummer?
 • Is de persoon of het bedrijf achter nummer te vertrouwen
 • Voor belangrijke nummers zie ook http://www.wageningen.nl/
 • Veel bekeken: Telefoonboek Burkina Faso.

  Alle plaatsen in deze gemeente