Telefoonboek Duiven

Info nodig? Doorzoek het telefoonboek van Duiven? Gebruik onze speciale zoekmachine. Daarmee bekijk jij razendsnel ontzettend veel (06) nummers en contacten in en rondom de gemeenten Duiven. Begin altijd je query met een (achter) naam (zoals Jacobs), een onderneming (bijv. BENU) of postcode, adresgegevens of regio. Mogelijk ben je geïnteresseerd in bepaalde buurten zoals De Droo en/of 6921. Druk vervolgens op zoeken om verder te gaan. De tool doorzoekt het digitale telefoonboek en geeft jou bruikbare info. Een telefoonnummer zoeken in Duiven kan iedereen! Wacht niet langer!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Duiven

Zojuist een gemiste oproep ontvangen van een vreemd telefoonnummer? Of wil je details van een (mobiele) telefoonnummer van een shop of inwoner van Duiven? Een (mobiel) nummer zoeken ging tot een jaar of 20 geleden met zo’n onpraktisch telefoonboek. Vandaag de dag kan dat online sneller en accurater. We geven je diverse mogelijkheden waar de online telefoonnummer-zoeker zeer bruikbaar is:

 • Het 06 nummer of vaste telefoonnummer van mensen zoeken
 • Het nummer van een bedrijf zoeken
 • Zoeken of een nummer betrouwbaar is (omgekeerd)
 • Zoeken op een mobiel telefoonnummer
 • Check het tel. nummer van T. Martens met een woning in Duiven
 • Vind het telefoonnummer van de PLUS of SNS Bank
 • Bekijk het nummer van de Ergotherapeut of Constructeur uit Duiven
 • Wie hoort er bij een bepaald nummer?

Doorzoek de gids van Duiven

Doorzoek nu efficiënt de online telefoonnummer-zoeker van gemeente Duiven. Heeft je zoekopdracht niks opgeleverd? Zoek specifieker. Voeg o.a. plaatsnamen of straatnamen toe. Zo detecteer je eerder alle informatie die jij wilt vinden. Tevens een optie: Doorzoek het telefoonboek van een van randgemeenten of plaatsen.

Zoeken op postcode
Ons systeem heeft diverse postcodes gesignaleerd: 6921, 6922. Gebruik deze postcode(s). Het nummer of adres vind je zo sneller.
Relevante wijken
Duiven kan je onderverdelen in een aantal buurten: De Droo, bedrijventerreinen Centerpoort-Noord, Centerpoort Nieuwgraaf, Roelofshoeve, ’t Holland, De Nieuweling, Lommerweide, Duiven-Zuidoost
Gemeenten in de regio
telefoonboek-duiven

Hoe doorzoek ik snel het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open de zoekfunctie

  Dit achterhaal je aan de top van deze pagina

 2. Wie of wat zoek je?

  Bijv. een adres/postcode/straat of een nummer.

 3. Tik eronder op “zoeken”

  De tool begint met zoeken

 4. Open de zoekresultaten

  Je checkt nu alle relevante resultaten in provincie Gelderland

 5. Zoek opnieuw

  Gevonden nummers kan je direct bellen. Niet de gewenste resultaten? Pas jouw zoekopdracht dan aan.

Nummergids FAQ

Een nummer dan ik niet ken belde mij uit Duiven, wie probeert mij te bellen?

Het ging om een nummer uit de regio Duiven. Natuurlijk wil je weten wie het is. Vul gewoon het telefoonnummer in. Ons zoekformulier gaat nu op zoek naar de persoon die eigenaar is van dit nummer. Dit wordt ook wel omgekeerd zoeken genoemd.

Kan ik ook een tel. nr. zoeken bij een bepaald adres?

Dit is mogelijk, vul het adres van de persoon zo volledig als mogelijk in. Denk aan postcode en toevoegingen (straat). Gebruik ook de (voor) naam als je die info hebt. Op basis daarvan krijg je met succes het benodigde telefoonnummer in de gemeente Duiven

Welke nummers kan ik gratis bellen en welke nummers kosten per minuut geld?

Een “normaal” telefoonnummer (vast of mobiel) zijn gewoon te bellen met jouw vaste lijn abonnement of mobiele abonnement. Voor adviesnummers zoals 1800, 0840, 0900, 0906, 0909 kan het zijn dat je een extra vergoeding betaalt.

Omgekeerd zoeken in Duiven

In een ander scenario heb je enkel een (mobiel) nummer en is het van groot belang dat je weet van wie jij een gesprek hebt gemist. Het kan gaat om een gemist oproep, of een nummer dat je in de krant gezien hebt. In de volksmond heeft dit andersom of omgekeerd zoeken. Met alleen maar een (net) nummer kan je uitdokteren welke persoon of bedrijf erbij hoort. Het is niet iets wat altijd gemakkelijk gaat. Gebaseerd op het zoekscript krijg je alle resultaten uit de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database uit Duiven. Situaties waar omgekeerd zoeken uitkomst biedt: