Telefoonboek Wapse

Nummers nodig uit het telefoonboek van Wapse? Check deze speciale zoekfunctie. Op die manier zoek je erg simpel tientallen contactgegevens van personen uit Westerveld. Begin altijd je query met een voor- of achternaam (bijv. Visser), een firma (bijv. Trekpleister) of juist met een adres uit deze plaats. Mogelijk ben je geïnteresseerd in bepaalde buurten zoals Buitengebied of eventueel 7983. Het zoeken kan nu beginnen (druk op “zoek”). Onze tool checkt razendsnel de database en laat jou relevante hits (nummers) zien. Een telefoonnummer zoeken in Wapse is kinderspel! Ga er zelf mee aan de slag!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Wapse

Ben je gebeld dooreen nummer dat je nog niet eerder gezien hebt? Of blief jij een (mobiele) telefoonnummer van een firma of familie uit Wapse? Het opzoeken van een nummer in ging vroeger nog ouderwets met de gids. Hedendaags kan dat via een online telefoonboek vele malen efficiënter. Een aantal voorbeelden wanneer een internet telefoonboek te raadplegen is:

 • Telefoonnummers checken van specfieke huishoudens
 • Een tel. nr. van een kantoor zoeken
 • Op telefoonnummer zoeken (omgekeerd)
 • Zoeken op postcodes of straatnamen
 • Check het tel. nummer van V. Jansen woonachtig in Wapse
 • Vind de bereikbaarheid van de van Haren of ING
 • Check de contactgegevens van de Gassingsleider of Verandering adviseur uit Wapse
 • Wie hoort er bij een bepaald nummer?

Zoeken in de gids van Wapse

Doorzoek nu eenvoudig het online telefoonboek van de gemeente Westerveld. Niet gevonden wat je zoekt? Probeer de zoekopdracht concreter te maken. Een postcode of deel van het nummer kan helpen. Zo speur jij sneller naar de contactgegevens die jij nodig hebt. Ook mogelijk: Open het online telefoonboek van een van de omliggende plaatsen.

Postcodes in de buurt
Deze postcodes zijn gevonden in deze regio: 7983. Jij kan deze gegevens gebruiken om te zoeken. Zo achterhaal je sneller de gewenste gegevens.
Relevante wijken
Wapse kan je onderverdelen in buurten & wijken: Buitengebied, West, Noord, Kern, Centrum, Zuid
telefoonboek-wapse

Hoe vind ik het gewenste telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Begin met zoeken

  Die tref je helemaal bovenaan

 2. Waar ben je naar op zoek?

  Bijvoorbeeld een nummer of contactgegevens.

 3. Begin met zoeken (tik op de knop)

  De zoekmachine zal nu gaan uitvoeren

 4. Check resultaten

  Je wordt doorgestuurd naar een lijst met de resultaten gebaseerd op jouw zoekopdracht in provincie Drenthe

 5. Nog een keer zoeken

  Gevonden nummers kan je direct bellen. Geen resultaat? Zoek dan nog eens opnieuw.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een nummer dat ik niet ken uit Wapse, wie probeert mij te bellen?

Dit was een telefoonnummer uit omgeving Wapse. Je bent nieuwsgierig wie dit is. Kopieer het nummer in het systeem. De tool probeert de persoon te vinden die eigenaar is van dit nummer. Het gaat hierbij om andersom zoeken.

Is het mogelijk om een nummer op adres te zoeken?

Dat is een optie, geeft daarvoor de potentiele adresgegevens in d.m.v. de zoekbalk. Informatie zoals de postcode + huisnummer, maar ook straatnaam. Probeer het ook met een voor- of achternaam indien deze bekend is. Hiermee vind je met succes het verlangde telefoonnummer uit Wapse

Hoe werken gratis nummers en welke zijn betaald?

De doorsnee (06) nummers kan je gewoon bellen uit jouw (gratis) belbundel. Voor zakelijke telefoonnummers zoals bijv. 1800, 0900, 0800, 0840, 0906 kan het zijn dat je een extra vergoeding betaalt.

Omgekeerd zoeken in Wapse

Soms ben je meerdere keren gebeld en moet je achterhalen wie jou heeft gebeld. Denk aan een gemist gesprek, of een tel. nummer dat je voor de zekerheid wil checken. We spreken ook wel over andersom/omgekeerd zoeken. Aan de hand van een telefoonnummer kan je ontcijferen wie er bij het nummer hoort. Het is niet iets wat altijd gemakkelijk gaat. Met behulp van de zoekmachine zoek jij zonder moeite de (omgekeerde) telefoonnummer-database in Wapse. Het komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Wie probeerde mij te bellen?
 • Kan ik deze persoon vertrouwen?
 • Voor belangrijke nummers zie ook http://www.gemeentewesterveld.nl/
 • Ga verder naar: Telefoonnummer Jamaica.