Telefoonboek Ten Have

Specifieke informatie nodig uit het telefoonboek van Ten Have? Start met deze speciale zoekmachine. Zo tref je erg simpel veel adressen en (mobiele) nummers van personen uit Westerveld. Begin jouw zoektocht met een naam (dit kan zijn Veenstra), een zakelijk adres (bijv. SNS Bank) of wellicht met een compleet adres. Of zoek op een deelgebied als Buitengebied en wellicht 7983. Klik nu op de zoekknop. Het systeem doorzoekt de database en biedt namen en nummers. Een telefoonnummer zoeken in Ten Have is zo gepiept! Ga er zelf mee aan de slag!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Ten Have

Heeft iemand jou proberen te bereiken met een nummer dat je niet kent? Of zoek je het (vaste) telefoonnummer van een firma of familie uit Ten Have? Contactgegevens opzoeken ging vroeger via de gids. Op dit moment kan dat via een online telefoonboek vele malen sneller. Een aantal scenario’s waar de online telefoonnummer-zoeker te raadplegen is:

 • Het 06 nummer of vaste telefoonnummer van mensen zoeken
 • Een zakelijk nummer vinden
 • Zoeken of een nummer betrouwbaar is (omgekeerd)
 • Zoeken van woongegevens bij nummers
 • Bekijk het nummer van A. van den Pol uit Ten Have
 • Bekijk het nummer van de Blokker of Pearle
 • Zoek adresgegevens van de Arbeidshygienist of Software ontwikkelaar uit Ten Have
 • Welke bedrijf heeft mij gebeld?

Doorzoek de gids van Ten Have

Doorzoek nu zonder problemen de online telefoonnummer-zoeker van gemeente Westerveld. Nummer niet gevonden? Maak de zoekopdracht concreter. Voeg regio of woonplaats toe bij een naam. Op die manier achterhaal je gemakkelijker de gewenste informatie. Ook mogelijk: Check de gids van een andere plaats.

Postcodes in deze plaats
Wij hebben de volgende postcode(s) gevonden in deze plaats: 7983. Vergeet deze niet in jouw zoekopdracht. Zo vind je nog sneller het gewenste nummer.
Buurten en wijken
Ten Have onderscheiden we in buurtschappen en kernen: Buitengebied, West, Noord, Kern, Zuid, Centrum
telefoonboek-ten-have

Hoe doorzoek ik snel het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekfunctie op

  Deze vind je even hierboven

 2. Wie of wat zoek je?

  Dit kan zijn een naam, adres of telefoonnummer.

 3. Klik op de paarse knop

  De zoekmachine gaat nu aan de slag

 4. Bekijk zoekresultaten

  Je ziet nu nummers, namen en adressen in provincie Drenthe

 5. Nog een keer zoeken

  Jij kan direct de informatie toepassen. Geen hits? Specificeer jouw zoekopdracht

Vragen over de gids

Ik heb een melding van een gemiste oproep uit Ten Have, van wie is het nummer?

Het ging om een nummer uit de regio Ten Have. Dan moet je achterhalen wat of wie dit was. Vul het nummer in de zoekbalk in. Het systeem zoekt naar de persoon die eigenaar is van dit nummer. Het gaat hierbij om andersom zoeken.

Is het mogelijk om een nummer op adres te zoeken?

Uiteraard, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon zo volledig als mogelijk in. Details als postcode, straatnaam, huisnummer. Denk ook aan een achternaam/voornaam wanneer dat bekend is. Hiermee spot je succesvol dit telefoonnummer uit Ten Have

Welke telefoonnummers zijn gratis en welke kosten geld?

De gangbare vaste lijnen en mobiele nummers kun jij raadplegen (bellen) met jouw telefonie-abonnement. Voor zaken als 1800, 0840, 0900, 0906, 0800 kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Omgekeerd zoeken in Ten Have

Misschien heb jij een belangrijk gesprek gehad en ben je benieuwd wie je aan de telefoon hebt gehad. Vaak doen mensen dit na een gemist gesprek, of een nummer waarvan je de betrouwbaarheid wilt bepalen. In de volksmond heeft dit andersom of omgekeerd zoeken. Op basis van een (vast) telefoonnummer kan je uitvinden welk bedrijf of persoon erbij hoort. Het is niet iets wat altijd gemakkelijk gaat. Aan de hand van ons systeem krijg je alle resultaten uit de (omgekeerde) telefoonnummer-database in Ten Have. Ideaal bij:

 • Wie hoort er bij dit nummer?
 • Is het nummer niet van iemand met kwade bedoelingen?
 • Bezoek de website van de gemeente voor meer info: http://www.gemeentewesterveld.nl/
 • Check ook: Telefoonnummer Italië.