Telefoonboek Veldhuizen

Info nodig? Doorzoek het telefoonboek van Veldhuizen? Gebruik onze praktische zoekfunctie. Hiermee tref je supersnel de meeste adresgegevens in Westerveld. Je kunt beginnen met een naam (dit kan zijn Visser), een zakelijk adres (bijv. Hudson’s Bay) of juist met een adres uit deze plaats. Je kan jouw zoekopdracht ook aanvullen met Buitengebied en de postcode, 7983. Tik nu op de knop “zoeken”. De tool speurt het internet af en komt terug met nummers en namen. Een telefoonnummer zoeken in Veldhuizen is echt heel eenvoudig. Probeer het zelf uit!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Veldhuizen

Gebeld door een onbekend nummer? Of heb jij nodig het (vaste) telefoonnummer van een zaak of bewoner in Veldhuizen? Een (06) nummer vinden ging tot een jaar of 20 geleden middels telefoonboeken en registers. Tegenwoordig werkt dat via een digitale telefoonnummer-database vele malen efficiënter. Een aantal scenario’s waarbij zo’n online telefoonboek zeer bruikbaar is:

 • Telefoonnummers checken van specfieke huishoudens
 • Een zakelijk telefoonnummer achterhalen
 • Zoeken op een nummer die jou gebeld heeft
 • Vinden van 06 nummers bij sociale profielen
 • VInd het telefoonnummer van A. van de Ven woonachtig in Veldhuizen
 • Bekijk het nummer van de Total of Aldi
 • Check het nummer van de Stuurman zeevisvaart of Mentor uit Veldhuizen
 • Door welke persoon bij je gebeld?

Zoeken in de gids van Veldhuizen

Doorzoek nu efficiënt de gids van de gemeente Westerveld. Niet gevonden wat je zoekt? Zoek specifieker. Wellicht met een straatnaam of huisnummer. Op basis daarvan zoek je makkelijker de info waar jij naar op zoek bent. Mogelijk interessant: Check de gids van een van de aangrenzende dorpen of steden.

Belangrijke postcodes
Deze postcodes zijn gevonden in deze regio: 7983. Vergeet deze niet in jouw zoekopdracht. Het nummer of adres vind je zo sneller.
Relevante wijken
Veldhuizen beslaat uit verschillende wijken: Buitengebied, West, Noord, Kern, Zuid, Oost
telefoonboek-veldhuizen

Hoe doorzoek ik snel het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekfunctie op

  Deze bekijk je helemaal bovenaan

 2. Vul de velden in

  Dit kan zijn een nummer of juist contactgegevens.

 3. Tik eronder op “zoeken”

  De database wordt doorzocht

 4. Check resultaten

  Je ontdekt vervolgens alle resultaten op een rij in provincie Drenthe

 5. Wijzig zoekopdracht

  Ga aan de slag met de gevonden gegevens. Geen goede info gevonden? Maak de zoekopdracht nog concreter.

Nummergids FAQ

Ik heb een melding van een gemiste oproep uit Veldhuizen, wie belde mij?

Dit was een telefoonnummer uit omgeving Veldhuizen. Iedereen wil dan weten door wie ze zijn benaderd. Zoek dan op het nummer in onze tool. Het systeem achterhaalt de persoon die correspondeert met het nummer. Men noemt dit doorgaans andersom zoeken.

Kan ik een nummer bij een adres zoeken?

Natuurlijk, vul de contactgegevens zo volledig als mogelijk in. Voorbeeld zijn weg, straat, buurt, wijk, postcode. Vergeet ook niet de voor+ achternaam als je daarover beschikt. Op die manier krijg je direct het benodigde telefoonnummer uit Veldhuizen

Hoe dit dat met gratis telefoonnummers en welke nummers kosten per minuut geld?

De standaard (mobiele) nummers kan jij gewoon bellen met jouw vaste lijn abonnement of mobiele abonnement. Voor zaken als 0800, 0906, 0900, 0840, 1800 kan het zijn dat je een extra vergoeding betaalt.

Omgekeerd zoeken in Veldhuizen

In sommige gevallen heb je een gemiste oproep en is het van groot belang dat je weet wie er achter dit nummer schuilgaat. Denk aan een gemist gesprek, of een telefoonnummer bij een advertentie. Omgekeerd of andersom zoeken komt steeds vaker voor. Met enkel een volledig telefoonnummer kun je te weten komen wie er bij het nummer hoort. Het gaat niet altijd even makkelijk. Met behulp van de tool krijg je alle resultaten uit de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database in Veldhuizen. Bijvoorbeeld handig bij:

 • Wie probeerde mij te bellen?
 • Kan ik deze persoon vertrouwen?
 • Belangrijke nummers vind je ook op http://www.gemeentewesterveld.nl/
 • Lees ook: Telefoonnummer Ivoorkust.