Telefoonboek Uffelte

Wil jij ook alles weten over het telefoonboek van Uffelte? Check de gemakkelijke zoekfunctie. Hiermee tref je verrassend eenvoudig tientallen telefoonnummers, adressen en namen van huishoudens in Westerveld. Jij kan starten met een achternaam (bijv. Hoekstra), een winkel of bedrijf (bijv. Hunkemöller) of een nummer of adres in deze plaats. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met Buitengebied en de postcode, 7975. Het zoeken kan nu beginnen (druk op “zoek”). De telefoonzoeker checkt razendsnel de database en toont relevante zoekresultaten. Een telefoonnummer zoeken in Uffelte is niet moeilijk! Begin er zelf mee!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Uffelte

Vandaag gebeld door een vreemd nummer? Of zoek je een (mobiele) telefoonnummer van een onderneming of man / vrouw uit Uffelte? Het opzoeken van een nummer in ging tot een jaar of 20 geleden nog ouderwets met de gids. Momenteel kan dat via het internet 10 keer sneller. Hierna vind je verschillende situaties waarbij het digitale telefoonboek handig is:

 • Het vinden van een telefoonnummer van een persoon
 • Een zakelijk nummer vinden
 • In het omgekeerde telefoonboek zoeken
 • Vinden van 06 nummers bij sociale profielen
 • Bekijk het nummer van Mevr. Kuiper in Uffelte
 • Ontdek het nummer van de Basic-Fit of Vomar
 • Bekijk contactgegevens van de Gezel zeevisvaart of Reclame adviesbureau in Uffelte
 • Wie hoort er bij een bepaald nummer?

Zoeken in de gids van Uffelte

Doorzoek nu probleemloos de internet telefoonnummer-database van de gemeente Westerveld. Nummer niet gevonden? Probeer de zoekopdracht concreter te maken. Je kunt denken aan een wijk of postcode. Zo detecteer je eerder het juiste telefoonnummer of adres. Eventueel te testen: Probeer het telefoonboek van een omliggende stad of dorp.

Gevonden postcodes
Het systeem heeft deze postcode(s) gevonden: 7975. Gebruik deze postcode(s). Het helpt bij het vinden van een adres of nummer.
Wijken in deze plaats
Uffelte kan je onderverdelen in een aantal wijken en buurten: Buitengebied, West, Centrum, Zuid, Kern, Noord
telefoonboek-uffelte

Hoe vind ik een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Surf naar de zoekopties

  De tool bekijk je aan de top van deze pagina

 2. Wie of wat zoek je?

  Bijvoorbeeld een nummer of contactgegevens.

 3. Klik op de paarse knop

  Het systeem gaat een enorme database door

 4. Bekijken alle resultaten

  Je treft nu adressen, telefoonnummers en overige gegevens in provincie Drenthe

 5. Zoek opnieuw

  Gevonden nummers kan je direct bellen. Geen resultaat? Wijzig jouw zoekopdracht.

Vragen over de gids

Ik ben gebeld door een nummer dat ik niet ken uit Uffelte, wie was het?

Het ging hierbij om een telefoonnummer in Uffelte. Dan moet je achterhalen wat of wie dit was. Vul het nummer in de zoekbalk in. Ons systeem gaat meteen op zoek naar de persoon/bedrijf passend bij het desbetreffende nummer. Je zoekt dan op een omgekeerde manier.

Kan ik ook een tel. nr. zoeken bij een bepaald adres?

Natuurlijk, vul daarvoor de postcode van deze persoon volledig in. Dit werkt met postcode, straatnaam, huisnummer. Gebruik ook de (voor) naam mits je deze gegevens hebt. Aan de hand hiervan check jij doeltreffende het gezochte telefoonnummer in Uffelte

Hoe dit dat met gratis telefoonnummers en welke kosten geld?

De vaste en mobiele nummers zijn gewoon te bellen met jouw vaste lijn abonnement of mobiele abonnement. Voor nummers van bedrijven die beginnen met 0909, 0900, 1800, 0800, 0906 kan het zijn dat je een extra vergoeding betaalt.

Omgekeerd zoeken in Uffelte

Soms heb je enkel een (mobiel) nummer en is het belangrijk om te weten van wie jij een gesprek hebt gemist. Misschien n.a.v. een gemiste oproep, of een tel. nummer dat je voor de zekerheid wil checken. We spreken ook wel over andersom/omgekeerd zoeken. Geholpen door een (06) nummer kan je uitzoeken wie er bij het nummer hoort. Vaak is het niet heel eenvoudig. Door middel van de tool gebruik je snel en gemakkelijk de (omgekeerde) telefoonnummer-database uit Uffelte. Het komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Wie probeerde mij te bellen?
 • Is dit bedrijf of deze persoon betrouwbaar?
 • Op de website van de gemeente vind je overige nummers: http://www.gemeentewesterveld.nl/
 • Veel bekeken: Telefoonnummer India.