Telefoonboek Leggeloo

Specifieke informatie nodig uit het telefoonboek van Leggeloo?Maak dan gebruik van deze unieke zoekfunctie. Zo achterhaal je verrassend eenvoudig de meeste (06) nummers en contacten in de buurt van Westerveld. Je kunt beginnen met een voor- of achternaam (bijv. van den Velde), bedrijfsnaam (bijv. Albert Heijn) of wellicht met een compleet adres. Of zoek specifiek binnen Buitengebied of 7991. Klik nu op de zoekbutton. De nummerzoeker gaat door het telefoonboek en biedt namen en nummers. Een telefoonnummer zoeken in Leggeloo gaat super eenvoudig. Probeer het zelf uit!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Leggeloo

Heeft iemand jou proberen te bereiken met een nummer dat je niet kent? Of zoek je het (vaste) telefoonnummer van een onderneming of man / vrouw uit Leggeloo? Je (adres) of telefonische details zoeken ging voorheen d.m.v. telefoonboeken en gidsen. Vandaag de dag kan dat via het internet een stuk sneller. Een aantal voorbeelden wanneer de internet telefoonnummer-database uitkomst biedt:

 • Iemands vaste nummer achterhalen
 • Een zakelijk nummer vinden
 • Andersom of omgekeerd zoeken op nummer
 • Zoeken van woongegevens bij nummers
 • Zoek het nummer van D. de Vos uit Leggeloo
 • Check het nummer van de Expert of Rabobank
 • Vind het telefoonnummer van de Particulier onderzoeker (detective) of Adviseur AO/IC uit Leggeloo
 • Door welke persoon bij je gebeld?

Doorzoek de gids van Leggeloo

Doorzoek nu efficiënt de gids van de gemeente Westerveld. Heeft je zoekopdracht niks opgeleverd? Pas dan je zoekopdracht aan. Denk hierbij aan locatiegegevens bijvoorbeeld. Op basis daarvan zoek je makkelijker het juiste telefoonnummer of adres. Tevens een optie: Open het online telefoonboek van een plaats in de buurt.

Postcodes in deze woonplaats
De database toont de volgende postcode(s): 7991. Gebruik deze postcode(s). Dat vergroot de kans op het vinden van een nummer.
Wijken in de buurt
Leggeloo onderscheiden we in buurten & wijken: Buitengebied, West, Noord, Oost, Centrum, Kern
telefoonboek-leggeloo

Hoe werkt het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Begin met zoeken

  Dit achterhaal je even hierboven

 2. Geef aan wat je zoekt

  Een voorbeeld is een nummer of contactgegevens.

 3. Druk op de zoekknop

  Tienduizenden websites worden bekeken

 4. Bekijk zoekresultaten

  Je komt nu in een overzicht met alle relevante resultaten in provincie Drenthe

 5. Nog een keer zoeken

  De ontvangen info kan je kopiëren of opslaan. Beperkte resultaten? Specificeer jouw zoekopdracht

Nummergids FAQ

Ik heb een melding van een gemiste oproep uit Leggeloo, wie wil mij bereiken?

Je zag dat het (net) nummer kwam uit de buurt van Leggeloo. Je bent dan benieuwd wie het is. Geef het telefoonnummer in. Het systeem gaat meteen op zoek naar de persoon/bedrijf die correspondeert met het nummer. Het gaat hierbij om andersom zoeken.

Kan ik een nummer bij een adres zoeken?

Uiteraard, voer de adresgegevens van deze persoon zo accuraat als het kan in. Je kunt denken aan de postcode + huisnummer, maar ook straatnaam. Zoek ook eens op voorletter en achternaam als je daar de beschikking over hebt. Op basis daarvan zoek jij met succes het gezochte telefoonnummer in Leggeloo

Welke nummers kan ik gratis bereiken, en voor welke geldt een speciaal tarief?

De standaard (mobiele) nummers kan je gewoon bellen uit de belbundel van je abonnement. Voor nummers van bedrijven die beginnen met 0900, 0906, 1800, 0909, 0840 kan het zijn dat je een extra vergoeding betaalt.

Omgekeerd zoeken in Leggeloo

Mogelijk heb je de beschikking over een nummer, en moet je achterhalen wie jou heeft gebeld. Het kan gaat om een gemist oproep, of een nummer dat je in de krant gezien hebt. In de volksmond heeft dit andersom of omgekeerd zoeken. Met enkel een nummer kan je achterhalen op wie z’n naam het nummer staat. Je vindt niet altijd 1,2,3 wat je zoekt. Via de zoektool zoek jij zonder moeite de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database uit Leggeloo. Situaties waar omgekeerd zoeken uitkomst biedt:

 • Wie heeft mij gebeld?
 • Is dit bedrijf of deze persoon betrouwbaar?
 • Zie ook de website van de gemeente voor belangrijke nummers: http://www.gemeentewesterveld.nl/
 • Lees ook: Telefoonnummer Laos.