Telefoonboek Holtland

Een online inkijkje in het telefoonboek van Holtland? Check deze unieke zoekfunctie. Op die manier doorzoekt men snel & eenvoudig ontzettend veel namen en nummers van huishoudens in Westerveld. Je kunt beginnen met een naam (bijv. Brouwer), een zaak (zoals Ici Parix XL) of probeer een straatnaam of postcode. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met Buitengebied en de postcode, 7991. Druk nu gewoon op de paarse knop Het zoekscript gaat door het telefoonboek en geeft jou bruikbare info. Een telefoonnummer zoeken in Holtland kan iedereen! Laat het internet voor je werken!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Holtland

Heeft iemand jou proberen te bereiken met een telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of wil je details van het telefoonnummer van een zaak of bewoner in Holtland? Een telefoonnummer zoeken deden we voorheen d.m.v. telefoonboeken en gidsen. Momenteel kan dat via het internet een stuk sneller. We sommen een aantal voorbeelden op wanneer de internet telefoonnummer-database onmisbaar is:

 • Telefoonnummers checken van specfieke huishoudens
 • Een tel. nr. van een kantoor zoeken
 • In het omgekeerde telefoonboek zoeken
 • Vinden van 06 nummers bij sociale profielen
 • Ontdek het nummer van C. de Lange met een woning in Holtland
 • Achterhaal het tel. nr. van de Esso of BP
 • Vind de bereikbaarheid van de Matroos of Consultant op het gebied van import, export & handel uit Holtland
 • Wie heeft mijn openbare nummer gebeld?

Doorzoek telefoonnummer-database Holtland

Doorzoek nu simpel de internet telefoonnummer-database van de gemeente Westerveld. Nummer niet gevonden? Probeer de zoekopdracht concreter te maken. Voeg regio of woonplaats toe bij een naam. Dat vergroot de kans op het vinden van de contactgegevens die jij nodig hebt. Ook mogelijk: Open het online telefoonboek van een van de aangrenzende dorpen of steden.

Postcodes in deze woonplaats
Ons systeem heeft diverse postcodes gesignaleerd: 7991. Indien nodig, voeg deze toe aan de query. Hoe specifieker jouw zoekopdracht, hoe beter.
Wijken in deze plaats
Holtland bestaat uit buurtschappen en kernen: Buitengebied, West, Noord, Oost, Zuid, Centrum
Plekken in de buurt
telefoonboek-holtland

Hoe vind ik snel een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekfunctie op

  Die tref je aan het begin van de pagina

 2. Wie of wat zoek je?

  Voorbeelden zijn adresgegevens of een nummer.

 3. Ga zoeken door op de knop te druk

  Het proces wordt nu in gang gezet

 4. Open de zoekresultaten

  Je vindt nu alle resultaten op een rij in provincie Drenthe

 5. Zoek opnieuw

  Gevonden nummers kan je direct bellen. Beperkte resultaten? Zoek dan andersom (of andere termen).

Veelgestelde vragen over de gids

Ik heb een gemiste oproep van een nummer uit Holtland, wie probeert mij te bellen?

Het gaat om een nummer uit Holtland. Jij wilt vast weten wie of wat dit was. Vul het nummer in de zoekbalk in. Ons zoeksysteem probeert de persoon te vinden die beschikt over dit telefoonnummer. We spreken ook wel over omgekeerd/andersom zoeken.

Hoe kan ik een nummer zoeken bij een adres?

Dat is een optie, vul daarvoor de postcode van deze persoon zo volledig mogelijk in. Zaken als postcode en toevoegingen (straat). Vul ook de naam in als je daar de beschikking over hebt. Op die manier check je doeltreffende het beoogde telefoonnummer in Holtland

Kan ik de gevonden nummers gratis bellen, en welke kosten geld?

De vaste en mobiele nummers kun jij raadplegen (bellen) vanuit jouw (mobiele) telefonie pakket. Voor zakelijke telefoonnummers zoals bijv. 0800, 0900, 0906, 0840, 0909 kunnen eventueel kosten worden berekend.

Omgekeerd zoeken in Holtland

Mogelijk heb je de beschikking over een nummer, en ben je nieuwsgierig wie er achter dit nummer schuilgaat. Vaak doen mensen dit na een gemist gesprek, of een nummer waarvan je de betrouwbaarheid wilt bepalen. In de volksmond heeft dit andersom of omgekeerd zoeken. Aan de hand van een (06) nummer kan je uitvinden wiens naam hierbij hoort. Het gaat vaak niet vanzelf. Gebaseerd op ons systeem krijg je alle resultaten uit de omgekeerde gids van Holtland. Andersom zoeken is handig bij situaties als:

 • Opzoeken wie gebeld heeft
 • Zijn er klachten te vinden over dit nummer?
 • Belangrijke nummers vind je ook op http://www.gemeentewesterveld.nl/
 • Snel verder naar: Telefoonnummer Kiribati.