Telefoonboek Lhee

Wil jij ook alles weten over het telefoonboek van Lhee? Dat kan via deze gemakkelijke zoekmachine. Via deze weg tref je snel & eenvoudig de meeste namen en nummers uit Westerveld. Start je zoektocht direct met een naam (dit kan zijn Post), een shop (als Pets Place) of probeer een straatnaam of postcode. Of zoek op een deelgebied als Buitengebied of misschien 7991. Klik nu op de zoekknop. De nummerzoeker gaat door het telefoonboek en komt terug met nummers en namen. Een telefoonnummer zoeken in Lhee kan iedereen! Begin er zelf mee!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Lhee

Een gemiste oproep van een telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of zoek jij info over een (mobiele) telefoonnummer van een bedrijf of persoon uit Lhee? Het zoeken van een telefoonnummer deden we voorheen middels telefoonboeken en registers. Tegenwoordig werkt dat via een digitale telefoonnummer-database een stuk sneller. Een paar voorbeelden waar online telefoonnummers zoeken ideaal is:

 • Het vinden van een telefoonnummer van een persoon
 • Een bedrijfstelefoonnummer zoeken
 • Andersom of omgekeerd zoeken op nummer
 • Zoeken van specifieke adresinformatie
 • Zoek het (mobiele) nummer van M. Mulder met een huis in Lhee
 • Check het nummer van de Praxis of Lidl
 • Vind de bereikbaarheid van de Apothekersassistent of Security Engineer in Lhee
 • Wie heeft mij gebeld?

Doorzoek de gids van Lhee

Doorzoek nu online de internet telefoonnummer-database van de gemeente Westerveld. Heb je niks gevonden? Probeer dan iets breder te zoeken. Bijvoorbeeld met een wijk of postcode. Zo speur jij sneller naar alle specifieke details die je nodig hebt. Ook het overwegen waard: Zoek in het telefoonboek van een van randgemeenten of plaatsen.

Belangrijke postcodes
De database toont de volgende postcode(s): 7991. Je kunt deze postcodes gebruiken. Je vindt op die manier sneller een naam of nummer.
Relevante wijken
Lhee bestaat uit diverse wijken: Buitengebied, West, Noord, Centrum, Oost, Zuid
Woonplaatsen in de regio
telefoonboek-lhee

Hoe moet ik telefoonnummers zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekmachine

  Die vind je terug aan de top van deze pagina

 2. Wat wil jij weten?

  Voorbeelden zijn adresgegevens of een nummer.

 3. Klik op de paarse knop

  Het proces wordt nu in gang gezet

 4. Bekijken alle resultaten

  Je vindt nu alle relevante resultaten in provincie Drenthe

 5. Nogmaals zoeken

  Ga aan de slag met de gevonden gegevens. Geen resultaat? Probeer een andere zoekopdracht.

Vragen over de gids

Ik ben gebeld door een vreemd nummer uit Lhee, welke naam hoort erbij?

Je zag dat het (net) nummer kwam uit de buurt van Lhee. Dan moet je achterhalen wat of wie dit was. Vul het nummer in de zoekbalk in. De tool gaat op zoek naar de contactgegevens die “matcht” met het nummer. Dit is het principe van omgekeerd zoeken.

Kan ik een nummer bij een adres zoeken?

Dat is een optie, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon volledig in. Informatie zoals de postcode + huisnummer, maar ook straatnaam. Vul de zoekopdracht aan met een naam wanneer dat bekend is. Aan de hand hiervan spot jij het snelste het verlangde telefoonnummer in Lhee

In welke gevallen is een nummer gratis en hoe zit dat met betaalde servicenummers?

De doorsnee (06) nummers kun jij raadplegen (bellen) met jouw (mobiele) belbundel. Voor informatienummers als 0900, 0909, 0800, 0906, 1800 zorgen mogelijk wel voor een hogere rekening.

Omgekeerd zoeken in Lhee

Misschien is je telefoon diverse malen gebeld en moet je achterhalen van wie het nummer is. Dit kan zijn n.a.v. een gemist gesprek, of gewoon om na te gaan of iemand wel betrouwbaar is. In de volksmond heeft dit andersom of omgekeerd zoeken. Aan de hand van een (06) nummer kan je ontdekken op wie z’n naam het nummer staat. In de prakijk valt het soms flink tegen. Door middel van onze tool zoek jij zonder moeite de omgekeerde gids uit Lhee. Ideaal bij:

 • Achterhalen wie gebeld heeft
 • Controleren of een nummer betrouwbaar is
 • Tip: voor overige relevante nummers zie ook http://www.gemeentewesterveld.nl/
 • Veel bekeken: Telefoonnummer Kenia.