Telefoonboek Boterveen

Specifieke informatie nodig uit het telefoonboek van Boterveen?Maak dan gebruik van deze unieke zoekmachine. Via deze werkwijze doorzoekt men supersnel honderden telefoongegevens & adresgegevens van mensen in Westerveld. Start je zoektocht direct met een naam (bijvoorbeeld van de Wal), een zakelijk adres (bijv. Mitra) of mogelijk (adres) postcode gegevens. Je kan jouw zoekopdracht ook aanvullen met Buitengebied en/of 7991. Druk nu gewoon op de paarse knop De zoektool gaat door het telefoonboek en biedt handige resultaten. Een telefoonnummer zoeken in Boterveen is kinderspel! Laat het internet voor je werken!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Boterveen

Ben je gebeld dooreen vreemd telefoonnummer? Of ben jij nieuwsgierig naar het (06) nummer van een shop of inwoner van Boterveen? Je (adres) of telefonische details zoeken kon vroeger met zo’n onpraktisch telefoonboek. Tegenwoordig gaat dit online een stuk sneller. Hierna vind je verschillende situaties waar de online telefoonnummer-zoeker te gebruiken is:

 • Het vaste nummer achterhalen van een huis
 • Een nummer van een winkel vinden
 • In het omgekeerde telefoonboek zoeken
 • Vinden van mobiele nummers en gegevens
 • VInd het telefoonnummer van W. Meijer met een woning in Boterveen
 • Ontdek het nummer van de Profile of ABN AMRO
 • Vind het telefoonnummer van de Deskundige kraanmachinist of Modellenbureau in Boterveen
 • Wie hoort er bij een bepaald nummer?

Zoeken in telefoonnummer-database Boterveen

Doorzoek nu probleemloos de gids van de gemeente Westerveld. Nummer niet gevonden? Pas dan je zoekopdracht aan. Bijvoorbeeld met een wijk of postcode. Dat vergroot de kans op het vinden van de gewenste informatie. Mogelijk interessant: Zoek in het telefoonboek van een van de aangrenzende dorpen of steden.

Zoeken op postcode
Ons systeem heeft diverse postcodes gesignaleerd: 7991. Neem deze postcode eventueel mee. Hoe specifieker jouw zoekopdracht, hoe beter.
Relevante wijken
Boterveen wordt gevormd door een aantal buurten: Buitengebied, West, Noord, Zuid, Oost, Kern
telefoonboek-boterveen

Hoe moet ik telefoonnummers zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Ga naar de invulvelden

  Dit achterhaal je helemaal bovenaan

 2. Wat wil jij weten?

  Voorbeelden zijn een straatnaam en poscode of een nummer.

 3. Druk op de zoekknop

  Tienduizenden websites worden bekeken

 4. Bekijken alle resultaten

  Je wordt doorgestuurd naar een lijst met alle relevante resultaten in provincie Drenthe

 5. Opnieuw zoeken

  De verkregen telefoonnummers kan jij direct bellen. Geen hits? Wijzig jouw zoekopdracht.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een nummer dat ik niet ken uit Boterveen, wie wil mij bereiken?

Het ging om een nummer uit de regio Boterveen. Jij wilt vast weten wie of wat dit was. Vul de cijfers van het nummer in onze tool in. Ons zoekformulier probeert de persoon te vinden die “matcht” met het nummer. We spreken ook wel over omgekeerd/andersom zoeken.

Kan ik ook een tel. nr. zoeken bij een bepaald adres?

Vanzelfsprekend, vul de adresgegevens van de persoon die je zoekt zo compleet mogelijk in. Informatie zoals adres, postcode en huisnummer. Vergeet ook niet de voor+ achternaam mits je die weet. Daarmee spot jij het snelste het begeerde telefoonnummer uit Boterveen

Welke telefoonnummers zijn kosteloos, en hoe zit dat met betaalde servicenummers?

De gangbare vaste lijnen en mobiele nummers zijn kosteloos te bellen vanuit jouw (mobiele) telefonie pakket. Voor zakelijke telefoonnummers zoals bijv. 0900, 0909, 0906, 1800, 0840 zorgen mogelijk wel voor een hogere rekening.

Omgekeerd zoeken in Boterveen

Het kan voorkomen: dan heb je enkel een (mobiel) nummer en kan je niet wachten te weten wie er naar jou gebeld heeft. Misschien na een onduidelijk gesprek, of een nummer dat je ergens gezien hebt. We spreken ook wel over andersom/omgekeerd zoeken. Met enkel een (06) nummer kun je opzoeken van wie het nummer is. Je vindt niet altijd 1,2,3 wat je zoekt. Met behulp van de telefoonzoeker krijg je alle resultaten uit het omgekeerde telefoonboek uit Boterveen. Andersom zoeken is handig bij situaties als:

 • Opzoeken wie gebeld heeft
 • Is de persoon of het bedrijf achter nummer te vertrouwen
 • Tip: voor overige relevante nummers zie ook http://www.gemeentewesterveld.nl/
 • Veel bekeken: Telefoonnummer Letland.