Telefoonboek Wachtum

Een online inkijkje in het telefoonboek van Wachtum? Dat doe je met de eenvoudige zoekfunctie. Zo check jij erg simpel de meeste nummers en adressen van mensen uit Coevorden. Begin jouw zoektocht met een naam (bijvoorbeeld Huisman), een zakelijk adres (bijv. Texaco) of mogelijk (adres) postcode gegevens. Mogelijk ben je geïnteresseerd in bepaalde buurten zoals Buitengebied of juist de postcode, 7754. Tik nu op de knop “zoeken”. De telefoonzoeker doorzoekt de database en biedt handige resultaten. Een telefoonnummer zoeken in Wachtum is niet moeilijk! Wacht niet langer!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Wachtum

Zojuist een gemiste oproep ontvangen van een nummer dat je niet kent? Of ben jij nieuwsgierig naar het actuele nummer van een zaak of bewoner in Wachtum? Contactgegevens opzoeken ging jaren geleden nog met zo’n onpraktisch telefoonboek. Op dit moment werkt dat via een digitale telefoonnummer-database veel gemakkelijker. We sommen een aantal voorbeelden op waarbij zo’n online telefoonboek zeer bruikbaar is:

 • Het telefoonnummer zoeken dat bij een huis hoort
 • Het nummer van een bedrijf zoeken
 • Zoeken op een nummer die jou gebeld heeft
 • Vinden van mobiele nummers en gegevens
 • Zoek het nummer van S. de Boer uit Wachtum
 • Check de contactgegevens van de Tango of Blokker
 • Vind de bereikbaarheid van de Voetbalsteward of Advocaat in Wachtum
 • Wie hoort er bij een bepaald nummer?

Zoeken in de gids van Wachtum

Doorzoek nu online de online telefoonnummer-zoeker van gemeente Coevorden. Geen hits? Pas dan je zoekopdracht aan. Je kunt denken aan een wijk of postcode. Zo detecteer je eerder het gewenste adres of nummer. Ook het overwegen waard: Open het online telefoonboek van een van de plaatsen in de buurt.

Postcodes in de buurt
In de database staan onder andere deze postcodes: 7754. Voeg de postcode toe aan de zoekopdracht. Hoe specifieker jouw zoekopdracht, hoe beter.
Buurten en wijken
Wachtum kent meerdere buurten: Buitengebied, Noord, West, Oost, Centrum, Zuid
telefoonboek-wachtum

Een telefoonnummer zoeken, hoe werkt dat?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open de zoekfunctie

  Dit achterhaal je hier

 2. Vul in wat jij zoekt

  Een voorbeeld is een adres/postcode/straat of een nummer.

 3. Klik op zoeken

  De zoekmachine zal nu gaan uitvoeren

 4. Check resultaten

  Je ontdekt vervolgens de gevonden resultaten in provincie Drenthe

 5. Wijzig zoekopdracht

  Je kunt er nu mee aan de slag. Geen hits? Wijzig jouw zoekopdracht.

Veelgestelde vragen over de gids

Ik heb een gemiste oproep van een nummer uit Wachtum, wie probeert mij te bellen?

Je bent gebeld door een nummer uit Wachtum. Jij wilt vast weten wie of wat dit was. Vul het nummer in de zoekbalk in. De zoektool probeert de persoon te vinden die bij het nummer hoort. Dit heet omgekeerd zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op adres?

Absoluut, vul daarvoor de postcode van deze persoon zo volledig als mogelijk in. Zaken als een postcode, straatnaam of huisnummer. Vul ook de naam in mits je deze gegevens hebt. Op die manier spot je succesvol het gewenste telefoonnummer uit Wachtum

Welke telefoonnummers zijn gratis en welke telefoonnummers zijn betaald?

De normale huistelefoonnummers kan jij gewoon bellen als jij beschikt over een belbundel (belminuten). Voor speciale nummers als bijv. 0906, 0900, 1800, 0800, 0840 moet je uitkijken, hier gelden soms extra kosten.

Omgekeerd zoeken in Wachtum

Wellicht heb je een gemiste oproep en kan je niet wachten te weten wie het is. Misschien iemand die jou heeft gebeld, of een nummer dat je in de krant gezien hebt. Dit noemen we omgekeerd zoeken of andersom zoeken. Met enkel een (06) nummer kan je uitpluizen wie de “eigenaar” is van het nummer. Je vindt niet altijd 1,2,3 wat je zoekt. Door gebruik te maken van de zoekmachine gebruik je snel en gemakkelijk de omgekeerde gids uit Wachtum. Je kan hier wat aan hebben bij bijvoorbeeld:

 • Wie hoort er bij dit nummer?
 • Controleren of een nummer betrouwbaar is
 • Ga naar de website van de gemeente voor andere belangrijke nummers: https://www.coevorden.nl/
 • Ook interessant: Telefoonnummer Univé.