Telefoonboek De Mars

Een online inkijkje in het telefoonboek van De Mars? Open nu deze handige zoekmachine. Zodoende zoek je zonder moeite veel telefoongegevens & adresgegevens in Coevorden. Start je zoektocht direct met een (achter) naam (zoals van den Heuvel), een zakelijk adres (bijv. Aldi) of postcode, adresgegevens of regio. Je kan jouw zoekopdracht ook aanvullen met Buitengebied of 7751. Tik nu op de knop “zoeken”. Het systeem doorzoekt de database en geeft jou bruikbare info. Een telefoonnummer zoeken in De Mars gaat super eenvoudig. Ga er zelf mee aan de slag!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in De Mars

Zojuist een gemiste oproep ontvangen van een telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of ben je benieuwd naar het (06) nummer van een shop of inwoner van De Mars? Een telefoonnummer zoeken kon vroeger nog ouderwets met de gids. Tegenwoordig gaat dat middels het internet een stuk sneller. Hierna vind je verschillende situaties waarbij het digitale telefoonboek zeer bruikbaar is:

 • Iemands vaste nummer achterhalen
 • Een zakelijk nummer vinden
 • In het omgekeerde telefoonboek zoeken
 • Zoeken op een mobiel telefoonnummer
 • Vind het vaste nummer van B. Bosman uit De Mars
 • Bekijk het nummer van de Spar of PLUS
 • Ontdek het nummer van de Architect of Accountant (RA/AA) (zonder Assurance) uit De Mars
 • Wie hoort er bij een bepaald nummer?

Doorzoek de gids van De Mars

Doorzoek nu gemakkelijk de online telefoonnummer-zoeker van gemeente Coevorden. Had dit niet het gewenste resulataat? Zoek dan op andere combinaties. Voeg o.a. plaatsnamen of straatnamen toe. Dan vind jij eenvoudiger de info waar jij naar op zoek bent. Mogelijk interessant: Neem ook de gids door van een omliggende stad of dorp.

Postcodes in de buurt
De database toont de volgende postcode(s): 7751. Je kunt deze postcodes gebruiken. Het helpt bij het vinden van een adres of nummer.
Zoeken op wijk
De Mars kenmerkt zich door diverse wijken: Buitengebied, Noord, Oost, Centrum, Zuid, Kern
telefoonboek-de-mars

Hoe werkt online telefoonnummer zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekfunctie op

  De tool staat bovenaan de pagina

 2. Wat wil jij weten?

  Bijvoorbeeld een nummer of contactgegevens.

 3. Start het zoeken door op de button te klikken

  De database wordt doorzocht

 4. Doorzoek de resultaten

  Je ziet nu de gevonden resultaten in provincie Drenthe

 5. Wijzig zoekopdracht

  Je kunt het gevonden nummer bellen. Beperkte resultaten? Probeer dan andersom te zoeken.

Nummergids FAQ

Iemand belde mij, maar ik ken het nummer niet uit De Mars, welke naam hoort erbij?

Het ging om een nummer uit de regio De Mars. Jij wilt vast weten wie of wat dit was. Plak het telefoonnummer in de zoekbalk. De zoekmachine achterhaalt de persoon die bij het nummer hoort. We spreken ook wel over omgekeerd/andersom zoeken.

Kan ik een nummer bij een adres zoeken?

Dit is mogelijk, vul daarvoor de postcode van deze persoon zo volledig mogelijk in. Onder ander buurtschap, postcode of straatnaam. Probeer het ook met een voor- of achternaam mits je deze gegevens hebt. Hiermee zoek je het snelste het begeerde telefoonnummer uit De Mars

Welke nummers kan ik gratis bereiken, en welke nummers kosten per minuut geld?

De standaard (mobiele) nummers zijn gewoon te bellen binnen het (mobiele) bellen abonnement. Voor nummers van bedrijven die beginnen met 1800, 0800, 0909, 0906, 0900 kunnen eventueel kosten worden berekend.

Omgekeerd zoeken in De Mars

Mogelijkerwijs heb je de beschikking over een nummer, en ben je benieuwd wie er naar jou gebeld heeft. Bijvoorbeeld een gemiste oproep, of een nummer dat je ergens hebt zien staan. We spreken ook wel over andersom/omgekeerd zoeken. Met niet meer dan een nummer kan je ontrafelen welke persoon of bedrijf erbij hoort. Het gaat vaak niet vanzelf. Met behulp van de nummerzoeker check je direct gratis het omgekeerde telefoonboek van De Mars. Je hebt dit nodig in het geval van:

 • Bij welke persoon hoort dit nummer?
 • Is de persoon of het bedrijf achter nummer te vertrouwen
 • Belangrijke nummers vind je ook op https://www.coevorden.nl/
 • Veel bekeken: Telefoonnummer Trias.