Telefoonboek Veenhuizen

Info nodig? Doorzoek het telefoonboek van Veenhuizen? Start met de aangegeven handige zoekfunctie. Zodoende bekijk jij snel & eenvoudig veel nummers en adressen in Coevorden. Ga aan de slag met met een naam (dit kan zijn Hermans), een onderneming (bijv. Karwei) of probeer een straatnaam of postcode. Je kunt ook in bepaalde gebieden zoeken zoals Buitengebied of eventueel 7751. Druk vervolgens op zoeken om verder te gaan. Onze tool gaat aan de slag met zoeken en komt terug met nummers en namen. Een telefoonnummer zoeken in Veenhuizen gaat super eenvoudig. Laat het internet voor je werken!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Veenhuizen

Een oproep gehad van een voor jou onbekend nummer? Of wil je details van het (vaste) telefoonnummer van een huishouden of gezin uit Veenhuizen? Het zoeken van een telefoonnummer kon vroeger nog ouderwets met de gids. Dat is veranderd, nu kan dat online 10 keer sneller. Een aantal scenario’s wanneer zo’n internet telefoonnummer-database onmisbaar is:

 • Het vaste nummer achterhalen van een huis
 • Het nummer van een bedrijf zoeken
 • In het omgekeerde telefoonboek zoeken
 • Adressen en nummers bij namen zoeken
 • Vind het vaste nummer van K. de Ruiter met een huis in Veenhuizen
 • Bekijk het nummer van de Dekamarkt of D-Reizen
 • Check de contactgegevens van de Duikerarts of Schrijver uit Veenhuizen
 • Door wie ben ik gebeld?

Zoeken in telefoonnummer-database Veenhuizen

Doorzoek nu eenvoudig het online telefoonboek van de gemeente Coevorden. Niet gevonden wat je zoekt? Pas dan je zoekopdracht aan. Voeg regio of woonplaats toe bij een naam. Op die manier achterhaal je gemakkelijker het juiste telefoonnummer of adres. Ook het overwegen waard: Maak gebruik van het telefoonboek van een omliggende stad of dorp.

Postcodes in de buurt
De database toont de volgende postcode(s): 7751. Indien nodig, voeg deze toe aan de query. Hoe specifieker jouw zoekopdracht, hoe beter.
Zoeken op wijk
Veenhuizen onderscheiden we in diverse wijken: Buitengebied, Noord, Oost, Centrum, West, Zuid
telefoonboek-veenhuizen

Hoe vind ik snel een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open de zoekfunctie

  Die tref je hier

 2. Wie of wat zoek je?

  Een voorbeeld is een (mobiel) tel. nummer of een adres.

 3. Klik op de paarse knop

  Het systeem gaat een enorme database door

 4. Check resultaten

  Je treft nu telefoonnummers en overige info in provincie Drenthe

 5. Nog een keer zoeken

  Je kunt er nu mee aan de slag. 0 mogelijkheden? Pas jouw zoekopdracht dan aan.

Nummergids FAQ

Ik heb een gemiste oproep van een nummer uit Veenhuizen, van wie is het nummer?

Je zag dat het (net) nummer kwam uit de buurt van Veenhuizen. Vanzelfsprekend wil je weten wie het was. Plak het telefoonnummer in de zoekbalk. Ons systeem probeert de persoon te vinden die correspondeert met het nummer. Dit wordt ook wel omgekeerd zoeken genoemd.

Hoe kan ik een nummer zoeken bij een adres?

Dat is een optie, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon zo compleet mogelijk in. Informatie zoals de postcode + huisnummer, maar ook straatnaam. Zoek ook eens op voorletter en achternaam mits je deze gegevens hebt. Door hiervan gebruik te maken vind jij snel het gezochte telefoonnummer uit Veenhuizen

Kan ik de gevonden nummers gratis bellen, en welke nummers kosten per minuut geld?

De standaard (mobiele) nummers zijn kosteloos te bellen uit de belbundel van je abonnement. Voor adviesnummers zoals 0906, 1800, 0840, 0900, 0909 kunnen eventueel kosten worden berekend.

Omgekeerd zoeken in Veenhuizen

Mogelijk is je telefoon diverse malen gebeld en moet je achterhalen wie jou heeft gebeld. Misschien na een onduidelijk gesprek, of een nummer dat je ergens hebt zien staan. Omgekeerd of andersom zoeken wordt dit ook wel genoemd. Aan de hand van een (06) nummer kan je uitpluizen van wie het nummer is. Het is niet iets wat altijd gemakkelijk gaat. Door gebruik te maken van de telefoonzoeker krijg je alle resultaten uit de omgekeerde gids uit Veenhuizen. Ideaal bij:

 • Wie heeft mij gebeld?
 • Is dit bedrijf of deze persoon betrouwbaar?
 • Ga naar de website van de gemeente voor andere belangrijke nummers: https://www.coevorden.nl/
 • Ga verder naar: Telefoonnummer Stad Rotterdam.