Telefoonboek Valsteeg

Personen of bedrijven zoeken in het telefoonboek van Valsteeg? Ga aan de slag met de ontwikkelde unieke zoekmachine. Zo zoek je zonder problemen belangrijke adressen en (mobiele) nummers van mensen in Coevorden. Begin altijd je query met een (voor) naam (als Bosch), een winkel of bedrijf (bijv. Spar) of postcode, adresgegevens of regio. Mogelijk ben je geïnteresseerd in bepaalde buurten zoals Buitengebied of een bepaalde postcode, 7751. Druk nu gewoon op de paarse knop De zoekmachine doorzoekt het digitale telefoonboek en geeft jou bruikbare info. Een telefoonnummer zoeken in Valsteeg gaat online zo eenvoudig! Geef het direct een kans!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Valsteeg

Een oproep gehad van een telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of zoek je een (mobiele) telefoonnummer van een shop of inwoner van Valsteeg? Het zoeken van een telefoonnummer ging jaren geleden nog d.m.v. telefoonboeken en gidsen. Tegenwoordig kan dit aan de hand van internet een stuk sneller. Hieronder een aantal voorbeelden wanneer zo’n internet telefoonnummer-database te raadplegen is:

 • Iemands vaste nummer achterhalen
 • Het nummer van een winkel of bedrijf zoeken
 • Andersom of omgekeerd zoeken op nummer
 • Bekijken van woonplaatsen bij netnummers
 • Achterhaal het nummer van H. de Vries uit Valsteeg
 • Zoek het nummer van de Hans Anders of VVV
 • Check het nummer van de Onderhoudstechnicus voor zweefvliegtuigen of Ingenieur meet- en regeltechniek in Valsteeg
 • Welke bedrijf heeft mij gebeld?

Doorzoek telefoonnummer-database Valsteeg

Doorzoek nu moeiteloos het telefoonboek van gemeente Coevorden. Geen hits? Maak je zoekopdracht meer specifiek. Denk hierbij aan locatiegegevens bijvoorbeeld. Zo achterhaal je sneller het juiste telefoonnummer of adres. Eventueel te testen: Doorzoek het telefoonboek van een van de omliggende plaatsen.

Postcodes in deze plaats
Het systeem heeft deze postcode(s) gevonden: 7751. Neem deze postcode eventueel mee. Het nummer of adres vind je zo sneller.
Wijken
Valsteeg kent verschillende wijken: Buitengebied, Noord, Oost, Centrum, Zuid, West
telefoonboek-valsteeg

Hoe vind ik snel een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekfunctie op

  Deze bekijk je aan het begin van de pagina

 2. Vul de velden in

  Denk aan een adres/postcode/straat of een nummer.

 3. Druk op de zoekbutton

  De database wordt doorzocht

 4. Doorzoek de resultaten

  Je ziet nu alle resultaten op een rij in provincie Drenthe

 5. Pas zoekopdracht aan

  Je kunt het gevonden nummer bellen. Geen goede info gevonden? Probeer dan andersom te zoeken.

Vragen over de gids

Iemand belde mij, maar ik ken het nummer niet uit Valsteeg, wie heeft mij gebeld?

Je zag dat het (net) nummer kwam uit de buurt van Valsteeg. Natuurlijk wil je weten wie het is. Vul de cijfers van het nummer in onze tool in. De zoekmachine zoekt naar de persoon passend bij het desbetreffende nummer. Dit heet omgekeerd zoeken.

Hoe kan ik een nummer zoeken bij een adres?

Zeker, geeft daarvoor de potentiele adresgegevens zo accuraat als het kan in. Je kunt denken aan postcode, straatnaam, huisnummer. Vergeet ook niet de voor+ achternaam als je deze weet. Hiermee verkrijg jij doeltreffende het beoogde telefoonnummer uit Valsteeg

In welke gevallen is een nummer gratis en welke nummers zijn servicenummers?

De gangbare vaste lijnen en mobiele nummers kun jij raadplegen (bellen) binnen het (mobiele) bellen abonnement. Voor informatienummers als 1800, 0909, 0840, 0900, 0906 kunnen eventueel kosten worden berekend.

Omgekeerd zoeken in Valsteeg

In een ander scenario ben je meerdere keren gebeld en wens je te ontcijferen wie jou heeft gebeld. Misschien iemand die jou heeft gebeld, of gewoon om na te gaan of iemand wel betrouwbaar is. Omgekeerd of andersom zoeken komt steeds vaker voor. Aan de hand van een (net) nummer kan je uitdokteren van wie het nummer is. In de prakijk valt het soms flink tegen. Door middel van de zoektool zoek jij zonder moeite de omgekeerde gids van Valsteeg. Je hebt dit nodig in het geval van:

 • Wie heeft mij gebeld?
 • Kan ik deze persoon vertrouwen?
 • Op zoek naar telefoonnummer van de gemeente? Zie https://www.coevorden.nl/
 • Leuk om te bekijken: Telefoonnummer Turien & Co.