Telefoonboek De Haar

Een online inkijkje in het telefoonboek van De Haar? Open nu deze speciale zoekmachine. Zodoende doorzoekt men zonder problemen honderden contactgegevens van mensen in Coevorden. Begin altijd je query met een naam (bijvoorbeeld van der Horst), een zaak (zoals Texaco) of probeer een straatnaam of postcode. Mogelijk ben je geïnteresseerd in bepaalde buurten zoals Buitengebied en de postcode, 7755. Klik nu op de zoekbutton. Het zoekscript checkt razendsnel de database en komt terug met nummers en namen. Een telefoonnummer zoeken in De Haar is kinderspel! Probeer het zelf uit!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in De Haar

Een oproep gehad van een telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of ben jij nieuwsgierig naar een bepaald nummer van een huishouden of gezin uit De Haar? Een telefoonnummer zoeken deden we voorheen nog ouderwets met de gids. Tegenwoordig kan dit aan de hand van internet een stuk sneller. We geven je diverse mogelijkheden waar online telefoonnummers zoeken zeer bruikbaar is:

 • Iemands vaste nummer achterhalen
 • Een telefoonnummer van een winkel vinden
 • Zoeken op een nummer die jou gebeld heeft
 • Bekijken van woonplaatsen bij netnummers
 • Zoek het nummer van K. van den Bosch woonachtig in De Haar
 • Vind het telefoonnummer van de EMTÉ of Dekamarkt
 • Check de contactgegevens van de Ergotherapeut of Life Coach uit De Haar
 • Welke bedrijf heeft mij gebeld?

Doorzoek telefoonnummer-database De Haar

Doorzoek nu efficiënt de online telefoonnummer-zoeker van gemeente Coevorden. Niet gevonden wat je zoekt? Maak je zoekopdracht meer specifiek. Voeg o.a. plaatsnamen of straatnamen toe. Zo speur jij sneller naar de info waar jij naar op zoek bent. Ook mogelijk: Neem ook de gids door van een plaats in de buurt.

Postcodes in deze plaats
Deze postcodes zijn gevonden in deze regio: 7755. Jij kan deze gegevens gebruiken om te zoeken. De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Wijken in deze plaats
De Haar kent buurten & wijken: Buitengebied, Noord, West, Oost, Zuid, Centrum
Woonplaatsen in de regio
telefoonboek-de-haar

Hoe vind ik snel een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Surf naar de zoekopties

  Deze vind je aan het begin

 2. Wie of wat zoek je?

  Bijvoorbeeld een (mobiel) tel. nummer of een adres.

 3. Druk op de zoekknop

  Duizenden pagina’s worden doorzocht

 4. Doorzoek de resultaten

  Je ontdekt vervolgens alle relevante resultaten in provincie Drenthe

 5. Nogmaals zoeken

  Gevonden nummers kan je direct bellen. Geen goede info gevonden? Probeer dan andersom te zoeken.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een nummer dat ik niet ken uit De Haar, wie wil mij bereiken?

Je bent gebeld door een nummer uit De Haar. Dan moet je achterhalen wat of wie dit was. Kopieer het nummer in het systeem. De zoektool achterhaalt de persoon die past bij dit nummer. Je zoekt dan op een omgekeerde manier.

Kan ik een nummer vinden bij een adres?

Dit is mogelijk, voer de adresgegevens van deze persoon zo duidelijk mogelijk in. Je kunt denken aan straatnaam of de postcode. Vergeet ook niet de voor+ achternaam mits je deze gegevens hebt. Daarmee krijg jij met succes dit telefoonnummer in De Haar

In welke gevallen is een nummer gratis en welke zijn betaald?

Een “normaal” telefoonnummer (vast of mobiel) kun jij raadplegen (bellen) met jouw (mobiele) belbundel. Voor informatienummers als 0900, 0909, 0906, 1800, 0800 kan het zijn dat je een extra vergoeding betaalt.

Omgekeerd zoeken in De Haar

Het kan voorkomen: dan is je telefoon diverse malen gebeld en moet je achterhalen wie je aan de telefoon hebt gehad. Misschien na een onduidelijk gesprek, of een nummer waarvan je de betrouwbaarheid wilt bepalen. Omgekeerd/andersom zoeken noemen we dit ook wel. Geholpen door een mobiel telefoonnummer kan je achterhalen wiens naam hierbij hoort. Je vindt niet altijd 1,2,3 wat je zoekt. Gebaseerd op de tool zoek jij zonder moeite de omgekeerde gids uit De Haar. Situaties waar omgekeerd zoeken uitkomst biedt:

 • Wie probeerde mij te bellen?
 • Is dit bedrijf of deze persoon betrouwbaar?
 • Bezoek de website van de gemeente voor meer info: https://www.coevorden.nl/
 • Lees ook: Telefoonnummer VGZ.