Telefoonboek Nieuwerkerk aan den IJssel

Op zoek naar het telefoonboek van Nieuwerkerk aan den IJssel? Open nu onze gemakkelijke zoekfunctie. Daarmee bekijk jij razendsnel ontzettend veel namen en nummers van personen uit Zuidplas. Begin jouw zoektocht met een voor- of achternaam (bijv. van der Berg), een firma (bijv. Praxis) of gebruik adressen, buurten of wijken. Je kunt nog specifieker zoeken op bijv. Centrum en de postcode, 2911. Druk nu gewoon op de paarse knop De nummerzoeker doorzoekt de database en biedt handige resultaten. Een telefoonnummer zoeken in Nieuwerkerk aan den IJssel gaat online zo eenvoudig! Start met jouw eerste zoekopdracht!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Nieuwerkerk aan den IJssel

Zie jij een gemiste oproep van een telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of wil je details van het (vaste) telefoonnummer van een winkel of persoon in Nieuwerkerk aan den IJssel? Contactgegevens opzoeken kon vroeger via de gids. Op dit moment kan dat via een online telefoonboek zonder moeite. Hieronder een aantal voorbeelden waar de online telefoonnummer-zoeker uitkomst biedt:

 • Telefoonnummers checken van specfieke huishoudens
 • Een zakelijk telefoonnummer achterhalen
 • Zoeken of een nummer betrouwbaar is (omgekeerd)
 • Bekijken van woonplaatsen bij netnummers
 • Check het tel. nummer van F. de Ruiter uit Nieuwerkerk aan den IJssel
 • Vind het telefoonnummer van de Tui of Etos
 • Vind de bereikbaarheid van de Fysiotherapeut of Computer Software Installateur in Nieuwerkerk aan den IJssel
 • Welke organisatie heeft mijn telefoonnummer?

Doorzoek telefoonnummer-database Nieuwerkerk aan den IJssel

Doorzoek nu simpel de online telefoonnummer-zoeker van gemeente Zuidplas. Geen resultaat? Maak je zoekopdracht meer specifiek. Je kunt denken aan een wijk of postcode. Op basis daarvan zoek je makkelijker de gewenste informatie. Ook het overwegen waard: Gebruik de gids voor een plaats in de buurt.

Gevonden postcodes
Wij hebben de volgende postcode(s) gevonden in deze plaats: 2911, 2914. Gebruik deze postcode(s). Zo vind je nog sneller het gewenste nummer.
Buurten en wijken
Nieuwerkerk aan den IJssel is te onderscheiden in velerlei buurtschappen: Centrum, Zuid, Buitengebied, Oost, Noord, Kern
telefoonboek-nieuwerkerk-aan-den-ijssel

Een telefoonnummer zoeken, hoe werkt dat?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open de zoekfunctie

  Dit achterhaal je helemaal bovenaan

 2. Geef aan wat je zoekt

  Een voorbeeld is een nummer of juist contactgegevens.

 3. Begin met zoeken (tik op de knop)

  De zoekmachine zal nu gaan uitvoeren

 4. Bekijk zoekresultaten

  Je checkt nu alle relevante resultaten in provincie Zuid-Holland

 5. Andere zoekopdracht

  De verkregen telefoonnummers kan jij direct bellen. Niet gevonden wat je zocht? Maak de zoekopdracht nog concreter.

Nummergids FAQ

Een nummer dan ik niet ken belde mij uit Nieuwerkerk aan den IJssel, wie was het?

Ik ben gebeld door een telefoonnummer uit Nieuwerkerk aan den IJssel. Je bent nieuwsgierig wie dit is. Vul gewoon het telefoonnummer in. De zoekmachine gaat meteen op zoek naar de persoon/bedrijf die mogelijk eigenaar is het dit telefoonnummer. Het gaat hierbij om andersom zoeken.

Kan ik ook een tel. nr. zoeken bij een bepaald adres?

Vanzelfsprekend, voer hiervoor de (woon) gegevens volledig in. Zaken als postcode, straatnaam, huisnummer. Zoek ook eens op voorletter en achternaam als je deze weet. Op basis daarvan check je het snelste het gezochte telefoonnummer in Nieuwerkerk aan den IJssel

Welke nummers kan ik gratis bereiken, en welke nummers zijn servicenummers?

De reguliere telefoonnummers kun jij raadplegen (bellen) uit de belbundel van je abonnement. Voor nummers van bedrijven die beginnen met 1800, 0800, 0840, 0906, 0900 moet je uitkijken, hier gelden soms extra kosten.

Omgekeerd zoeken in Nieuwerkerk aan den IJssel

In een ander scenario heb jij een belangrijk gesprek gehad en is het van groot belang dat je weet wie er naar jou gebeld heeft. Bijvoorbeeld een gemiste oproep, of een nummer waarvan je de betrouwbaarheid wilt bepalen. We spreken ook wel over andersom/omgekeerd zoeken. Met alleen maar een telefoonnummer kan je ontrafelen wie er bij het nummer hoort. Het is niet iets wat altijd gemakkelijk gaat. Met behulp van de zoektool zoek jij zonder moeite de omgekeerde gids uit Nieuwerkerk aan den IJssel. Omgekeerd zoeken komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Wie hoort er bij dit nummer?
 • Is dit bedrijf of deze persoon betrouwbaar?
 • Bezoek de website van de gemeente voor meer info: http://www.zuidplas.nl/
 • Check ook: Telefoonnummer Kruidvat Mobiel.