Telefoonboek Biert

Op zoek naar het telefoonboek van Biert? Dat doe je met onderstaande speciale zoekfunctie. Zo detecteer jij supersnel veel (06) nummers en contacten van mensen uit Nissewaard. Start jouw zoekopdracht met een voor- of achternaam (bijv. Boer), een zakelijk adres (bijv. Firezone) of probeer een straatnaam of postcode. Je kan jouw zoekopdracht ook aanvullen met Centrum of een bepaalde postcode, 3212. Het zoeken kan nu beginnen (druk op “zoek”). De zoekmachine speurt het internet af en laat jou relevante hits (nummers) zien. Een telefoonnummer zoeken in Biert kan iedereen! Laat het internet voor je werken!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Biert

Zojuist een gemiste oproep ontvangen van een telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of zoek je het nummer van een huishouden of gezin uit Biert? Contactgegevens opzoeken ging voorheen d.m.v. telefoonboeken en gidsen. Dat is veranderd, nu kan dat online honderd keer sneller. Een paar voorbeelden wanneer de internet telefoonnummer-database te gebruiken is:

 • Het vinden van een telefoonnummer van een persoon
 • Het nummer van een winkel of bedrijf zoeken
 • In het omgekeerde telefoonboek zoeken
 • Zoeken op een mobiel telefoonnummer
 • VInd het telefoonnummer van E. Hendriks wonend in Biert
 • Vind de bereikbaarheid van de Welkoop of T-Mobile
 • Bekijk het nummer van de Tandarts of NOAB Administratie/belastingadvieskantoor uit Biert
 • Wie heeft mij gebeld?

Zoeken in telefoonnummer-database Biert

Doorzoek nu online het telefoonboek van gemeente Nissewaard. Niets gevonden? Pas dan je zoekopdracht aan. Je kunt denken aan een wijk of postcode. Op basis daarvan zoek je makkelijker de info waar jij naar op zoek bent. Ook het overwegen waard: Maak gebruik van het telefoonboek van een van de omliggende plaatsen.

Postcodes in deze plaats
Relevante postcodes uit de buurt zijn: 3212. Neem deze postcode eventueel mee. Het helpt bij het vinden van een adres of nummer.
Wijken in de buurt
Biert is te onderscheiden in buurtschappen en kernen: Centrum, Buitengebied, Noord, Kern, Zuid, Oost
telefoonboek-biert

Een telefoonnummer zoeken, hoe werkt dat?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Begin met zoeken

  De tool staat helemaal bovenaan

 2. Vul in wat jij zoekt

  Bijv. een naam, adres of telefoonnummer.

 3. Tik eronder op “zoeken”

  Het systeem gaat een enorme database door

 4. Resultaten doornemen

  Je ontdekt vervolgens telefoonnummers en overige info in provincie Zuid-Holland

 5. Nogmaals zoeken

  Ga aan de slag met de gevonden gegevens. 0 mogelijkheden? Specificeer jouw zoekopdracht

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een nummer dat ik niet ken uit Biert, van wie is het nummer?

Dit was een telefoonnummer uit Biert. Dan moet je achterhalen wat of wie dit was. Vul de cijfers van het nummer in onze tool in. Het systeem gaat meteen op zoek naar de persoon/bedrijf passend bij het desbetreffende nummer. Je zoekt dan op een omgekeerde manier.

Kan ik ook een tel. nr. zoeken bij een bepaald adres?

Absoluut, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon zo compleet mogelijk in. Voorbeeld zijn postcode en toevoegingen (straat). Probeer het ook met een voor- of achternaam als je die info hebt. Door hiervan gebruik te maken spot je het eenvoudigst het gewenste telefoonnummer in Biert

Welke nummers kan ik gratis bellen en hoe zit dat met betaalde servicenummers?

De doorsnee (06) nummers kan je gewoon bellen binnen het (mobiele) bellen abonnement. Voor adviesnummers zoals 0909, 0900, 0906, 0800, 1800 moet je uitkijken, hier gelden soms extra kosten.

Omgekeerd zoeken in Biert

Mogelijk heb je een gemiste oproep en wens je te ontcijferen van wie het nummer is. Misschien n.a.v. een gemiste oproep, of een telefoonnummer bij een advertentie. In de volksmond heeft dit andersom of omgekeerd zoeken. Met enkel een volledig telefoonnummer kan je ontcijferen welke persoon of bedrijf erbij hoort. Het gaat niet altijd even makkelijk. Dankzij ons systeem kun jij toch gebruik maken van het omgekeerde telefoonboek in Biert. Omgekeerd zoeken komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Wie probeerde mij te bellen?
 • Kan ik deze persoon vertrouwen?
 • Zie ook de website van de gemeente voor belangrijke nummers: http://www.nissewaard.nl/
 • Ga verder naar: Telefoonboek Toggle.