Telefoonboek Stellendam

Specifieke informatie nodig uit het telefoonboek van Stellendam? Ga aan de slag met de aangegeven speciale zoekmachine. Op die manier tref je zonder problemen tientallen namen en nummers in en rondom Goeree-Overflakkee. Neem als uitgangspunt een naam (bijv. de Koning), bedrijf (bijv. Albert Heijn) of postcode, adresgegevens of regio. Je kunt ook in bepaalde gebieden zoeken zoals Centrum en/of 3251. Het zoeken kan nu beginnen (druk op “zoek”). De tool zal zoeken op jouw ingevoerde gegevens en laat relevante telefoonnummers zien. Een telefoonnummer zoeken in Stellendam gaat online zo eenvoudig! Geef het direct een kans!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Stellendam

Vandaag gebeld door een nummer dat je niet kent? Of heb jij nodig een bepaald nummer van een zaak of bewoner in Stellendam? Je (adres) of telefonische details zoeken ging jaren geleden nog nog ouderwets met de gids. Hedendaags gaat dat middels het internet veel gemakkelijker. Hierna vind je verschillende situaties wanneer zo’n internet telefoonnummer-database handig is:

 • Het telefoonnummer zoeken dat bij een huis hoort
 • Een bedrijfstelefoonnummer zoeken
 • Andersom of omgekeerd zoeken op nummer
 • Zoeken op postcodes of straatnamen
 • Achterhaal het nummer van R. Smits wonend in Stellendam
 • Vind het telefoonnummer van de D-Reizen of McDonald’s
 • Achterhaal het tel. nr. van de Tuin- en landschapsarchitect of Ingenieur levensmiddelentechnologie uit Stellendam
 • Wie heeft mij gebeld?

Zoeken in de gids van Stellendam

Doorzoek nu zonder problemen de internet telefoonnummer-database van de gemeente Goeree-Overflakkee. Geen hits? Pas dan je zoekopdracht aan. Voeg regio of woonplaats toe bij een naam. Dan vind jij eenvoudiger het juiste telefoonnummer of adres. Een andere optie: Zoek in het telefoonboek van een van de plaatsen in de buurt.

Postcodes in de buurt
Deze postcodes zijn gevonden in deze regio: 3251. Jij kan deze gegevens gebruiken om te zoeken. De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Wijken en buurten
Stellendam kan je onderverdelen in velerlei buurtschappen: Centrum, Buitengebied, Oost, Kern, West, Zuid
telefoonboek-stellendam

Hoe vind ik een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Klik op de zoekmachine

  Die tref je aan het begin van de pagina

 2. Vul de velden in

  Bijvoorbeeld een (mobiel) tel. nummer of een adres.

 3. Druk op de zoekknop

  De database wordt doorzocht

 4. Resultaten doornemen

  Je bekijkt hier alle resultaten op een rij in provincie Zuid-Holland

 5. Wijzig zoekopdracht

  De ontvangen info kan je kopiëren of opslaan. Geen hits? Probeer een andere zoekopdracht.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een nummer uit Stellendam, welke naam hoort erbij?

Dit was een telefoonnummer uit Stellendam. Uiteraard ben je benieuwd wie of wat. Vul het nummer in de zoekbalk in. De zoekmachine gaat op zoek naar de contactgegevens die “matcht” met het nummer. Dit wordt ook wel omgekeerd zoeken genoemd.

Kan ik ook een tel. nr. zoeken bij een bepaald adres?

Vanzelfsprekend, vul het adres van de persoon zo compleet mogelijk in. Je kunt denken aan een postcode, straatnaam of huisnummer. Je kunt ook (achter) namen invoeren als je deze weet. Daarmee verkrijg je doeltreffende het beoogde telefoonnummer in Stellendam

Welke telefoonnummers zijn gratis en welke telefoonnummers zijn betaald?

De gangbare vaste lijnen en mobiele nummers kan je telefoneren met jouw (mobiele) belbundel. Voor adviesnummers zoals 0840, 0906, 1800, 0900, 0909 kan een bedrijf extra kosten doorrekenen.

Omgekeerd zoeken in Stellendam

Het kan voorkomen: dan heb je een gemiste oproep en ben je nieuwsgierig van wie jij een gesprek hebt gemist. Misschien iemand die jou heeft gebeld, of een nummer waarvan je de betrouwbaarheid wilt bepalen. Een andere benaming hiervoor is andersom/omgekeerd zoeken. Op basis van een (06) nummer kan je ontwaren wie er bij het nummer hoort. Je vindt niet altijd 1,2,3 wat je zoekt. Via de zoekmachine kun je probleemloos zoeken door de (omgekeerde) telefoonnummer-database uit Stellendam. Bijvoorbeeld handig bij:

 • Uitpluizen wie jou belde
 • Zijn er klachten te vinden over dit nummer?
 • Ga naar de website van de gemeente voor andere belangrijke nummers: http://www.goeree-overflakkee.nl/
 • Ga verder naar: Telefoonnummer united consumers.