Telefoonboek Herkingen

Wil jij ook alles weten over het telefoonboek van Herkingen? Gebruik onderstaande praktische zoekfunctie. Daarmee detecteer jij zonder moeite tientallen telefoongegevens & adresgegevens van mensen in Goeree-Overflakkee. Start jouw zoekopdracht met een naam (dit kan zijn Hendriks), een shop (als Vodafone) of postcode, adresgegevens of regio. Je kunt ook in bepaalde gebieden zoeken zoals Centrum of 3249. Druk vervolgens op zoeken om verder te gaan. Het systeem speurt het internet af en laat relevante telefoonnummers zien. Een telefoonnummer zoeken in Herkingen gaat online zo eenvoudig! Start met jouw eerste zoekopdracht!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Herkingen

Zie jij een gemiste oproep van een voor jou onbekend nummer? Of zoek je het actuele nummer van een inwoner of bedrijf uit Herkingen? Je (adres) of telefonische details zoeken ging vroeger via het dikke telefoonboek. Tegenwoordig kan dit aan de hand van internet sneller en accurater. Een aantal scenario’s waarbij het digitale telefoonboek te raadplegen is:

 • Iemands vaste nummer achterhalen
 • Het nummer van een winkel of bedrijf zoeken
 • In het omgekeerde telefoonboek zoeken
 • Vinden van 06 nummers bij sociale profielen
 • Zoek het (mobiele) nummer van H. Koning woonachtig in Herkingen
 • Ontdek het nummer van de DIO of Dekamarkt
 • Zoek adresgegevens van de Stuurman- werktuigkundige zeevisvaart of Bouwkundig adviseur uit Herkingen
 • Wie heeft mij gebeld?

Doorzoek de gids van Herkingen

Doorzoek nu probleemloos het online telefoonboek van de gemeente Goeree-Overflakkee. Geen resultaat? Probeer de zoekopdracht concreter te maken. Denk hierbij aan locatiegegevens bijvoorbeeld. Dat vergroot de kans op het vinden van het juiste telefoonnummer of adres. Een andere optie: Check de gids van een van de omliggende plaatsen.

Postcodes in deze plaats
Wij hebben de volgende postcode(s) gevonden in deze plaats: 3249. Je kunt deze postcodes gebruiken. De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Buurten en wijken
Herkingen kent buurten & wijken: Centrum, Buitengebied, Oost, Kern, Noord, West
telefoonboek-herkingen

Hoe doorzoek ik snel het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open de zoekfunctie

  Die vind je terug aan het begin

 2. Wie of wat zoek je?

  Dit kan zijn een adres/postcode/straat of een nummer.

 3. Klik op de paarse knop

  Duizenden pagina’s worden doorzocht

 4. Open de zoekresultaten

  Je bekijkt hier de resultaten gebaseerd op jouw zoekopdracht in provincie Zuid-Holland

 5. Wijzig zoekopdracht

  Ga aan de slag met de gevonden gegevens. Beperkte resultaten? Wijzig jouw zoekopdracht.

Veelgestelde vragen over de gids

Ik ben gebeld door een raar nummer uit Herkingen, welke naam hoort erbij?

Je zag dat het (net) nummer kwam uit de buurt van Herkingen. Dan moet je achterhalen wat of wie dit was. Vul de cijfers van het nummer in onze tool in. De tool gaat nu op zoek naar de persoon die past bij dit nummer. Dit heet omgekeerd zoeken.

Kan ik een nummer vinden bij een adres?

Vanzelfsprekend, voer de adresgegevens van deze persoon zo compleet mogelijk in. Denk aan straatnaam of de postcode. Gebruik ook de (voor) naam indien deze bekend is. Hiermee verkrijg je met succes het gewenste telefoonnummer uit Herkingen

Welke telefoonnummers zijn kosteloos, en welke zijn betaald?

De vaste en mobiele nummers kan je gewoon bellen binnen het (mobiele) bellen abonnement. Voor premium nummers zoals 0909, 0800, 0840, 0900, 1800 moet je uitkijken, hier gelden soms extra kosten.

Omgekeerd zoeken in Herkingen

In een ander scenario heb je enkel een (mobiel) nummer en is het van groot belang dat je weet van wie dit tel. nummer is. Vaak doen mensen dit na een gemist gesprek, of een tel. nummer dat je voor de zekerheid wil checken. We spreken ook wel over andersom/omgekeerd zoeken. Met alleen maar een (net) nummer kan je uitdokteren wie de “eigenaar” is van het nummer. Het is tamelijk complex. Door gebruik te maken van onze tool check je direct gratis het omgekeerde telefoonboek uit Herkingen. Ideaal bij:

 • Op wie z’n naam staat dit nummer?
 • Is dit nummer wel betrouwbaar?
 • Op de website van de gemeente vind je overige nummers: http://www.goeree-overflakkee.nl/
 • Lees ook: Telefoonnummer Main energie.