Telefoonboek Middelburg

Wil jij ook alles weten over het telefoonboek van Middelburg? Open nu de hier onderstaande gemakkelijke zoekfunctie. Zo check jij zonder problemen ontzettend veel nummers en adressen van personen uit Bodegraven-Reeuwijk. Jij kan starten met een achternaam (bijv. Janssen), een zakelijk adres (bijv. Bike Totaal) of gebruik adressen, buurten of wijken. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met Centrum of misschien 2811. Ga nu verder door te klikken op de paarse knop. Onze tool zal zoeken op jouw ingevoerde gegevens en biedt handige resultaten. Een telefoonnummer zoeken in Middelburg is niet moeilijk! Laat het internet voor je werken!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Middelburg

Zojuist een gemiste oproep ontvangen van een telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of ben je op zoek naar een bepaald nummer van een huishouden of gezin uit Middelburg? Contactgegevens opzoeken ging voorheen d.m.v. telefoonboeken en gidsen. Nu gaat dat middels het internet vele malen efficiënter. Een aantal scenario’s wanneer een internet telefoonboek ideaal is:

 • Iemands vaste nummer achterhalen
 • Het nummer van een bedrijf zoeken
 • Omgekeerd zoeken op telefoonnummer
 • Vinden van mobiele nummers en gegevens
 • Ontdek het nummer van W. Jacobs uit Middelburg
 • Check het nummer van de Wibra of Primera
 • Check het nummer van de Matroos of NOAB Administratie/belastingadvieskantoor in Middelburg
 • Door wie ben ik gebeld?

Zoeken in telefoonnummer-database Middelburg

Doorzoek nu moeiteloos het online telefoonboek van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Heeft je zoekopdracht niks opgeleverd? Specificeer jouw zoekopdracht Een postcode of deel van het nummer kan helpen. Op basis daarvan zoek je makkelijker alle specifieke details die je nodig hebt. Mogelijk interessant: Zoek in het telefoonboek van een van de omliggende plaatsen.

Belangrijke postcodes
Postcodes in deze regio: 2811. Vergeet deze niet in jouw zoekopdracht. Je vindt op die manier sneller een naam of nummer.
Relevante wijken
Middelburg is te onderscheiden in een aantal buurten: Centrum, Zuid, Oost, Noord, West, Buitengebied
Woonplaatsen in de regio
telefoonboek-middelburg

Hoe doorzoek ik snel het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open het zoekscript

  Die tref je hier

 2. Wie of wat zoek je?

  Bijv. een nummer of contactgegevens.

 3. Klik op de paarse knop

  Duizenden pagina’s worden doorzocht

 4. Analyseer resultaten

  Je ziet nu telefoonnummers en overige info in provincie Zuid-Holland

 5. Nieuwe zoekopdracht

  Jij kan direct de informatie toepassen. Geen resultaat? Zoek dan andersom (of andere termen).

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een nummer uit Middelburg, wie heeft mij gebeld?

Het ging om een nummer uit de regio Middelburg. Dan moet je achterhalen wat of wie dit was. Plak het telefoonnummer in de zoekbalk. Het systeem gaat nu op zoek naar de persoon die “matcht” met het nummer. Dit is het principe van omgekeerd zoeken.

Een nummer zoeken op adres, kan dat?

Natuurlijk, vul de adresgegevens van de persoon die je zoekt zo volledig als mogelijk in. Onder ander postcode, straatnaam, huisnummer. Vul ook de naam in mits je deze gegevens hebt. Daarmee zoek jij doeltreffende het verlangde telefoonnummer uit Middelburg

Welke telefoonnummers zijn kosteloos, en hoe zit dat met betaalde servicenummers?

De normale huistelefoonnummers zijn kosteloos te bellen uit de belbundel van je abonnement. Voor premium nummers zoals 0840, 0906, 0900, 0800, 1800 kan een bedrijf extra kosten doorrekenen.

Omgekeerd zoeken in Middelburg

In sommige gevallen heb je een telefoonnummer, en ben je nieuwsgierig van wie jij een gesprek hebt gemist. Dit kan zijn n.a.v. een gemist gesprek, of een nummer dat je ergens gezien hebt. In de praktijk hebben we het over andersom of omgekeerd zoeken. Met enkel een nummer kan je uitzoeken welk bedrijf of persoon erbij hoort. Je vindt niet altijd 1,2,3 wat je zoekt. Middels de tool krijg je alle resultaten uit het omgekeerde telefoonboek uit Middelburg. Ideaal bij:

 • Op wie z’n naam staat dit nummer?
 • Is dit nummer wel betrouwbaar?
 • Belangrijke nummers vind je ook op https://www.bodegraven-reeuwijk.nl/
 • Snel verder naar: Telefoonboek Vanuatu.