Telefoonboek Nieuwegein

Personen of bedrijven zoeken in het telefoonboek van Nieuwegein? Start met de aangegeven speciale zoekmachine. Op die manier tref je zonder problemen ontzettend veel contactgegevens in en rondom de gemeenten Nieuwegein. Start je zoektocht direct met een (achter) naam (zoals de Boer), een shop (als Kwikfit) of probeer een straatnaam of postcode. Je kunt ook zoeken op een wijk als Vreeswijk of een bepaalde postcode, 3433. Ga nu verder door te klikken op de paarse knop. Het systeem speurt het internet af en levert nauwkeurig adressen en telefoonnummers. Een telefoonnummer zoeken in Nieuwegein gaat super eenvoudig. Begin er zelf mee!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Nieuwegein

Heeft iemand jou proberen te bereiken met een telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of wil je details van het actuele nummer van een shop of inwoner van Nieuwegein? Het opzoeken van een nummer in ging tot een jaar of 20 geleden met de gids. Momenteel gaat dat middels het internet een stuk sneller. Hieronder een aantal voorbeelden wanneer zo’n internet telefoonnummer-database te raadplegen is:

 • Iemands vaste nummer achterhalen
 • Het nummer van een bedrijf zoeken
 • In het omgekeerde telefoonboek zoeken
 • Zoeken van specifieke adresinformatie
 • Zoek het nummer van Mevr. Kuijpers met een woning in Nieuwegein
 • Bekijk het nummer van de Univé of Beter Horen
 • Zoek adresgegevens van de Deskundige duikploegleider of Energie prestatie advies (EPA) uit Nieuwegein
 • Wie heeft mij gebeld?

Doorzoek telefoonnummer-database Nieuwegein

Doorzoek nu online het online telefoonboek van de gemeente Nieuwegein. Had dit niet het gewenste resulataat? Zoek specifieker. Voeg regio of woonplaats toe bij een naam. Zo detecteer je eerder de gegevens die jij zoekt. Tevens een optie: Gebruik de gids voor een andere plaats.

Postcodes in deze plaats
Wij hebben de volgende postcode(s) gevonden in deze plaats: 3433, 3436, 3432, 3439, 3435, 3431, 3438, 3434, 3437. Neem deze postcode eventueel mee. Het helpt bij het vinden van een adres of nummer.
Wijken in de buurt
Nieuwegein bestaat uit buurten & wijken: Vreeswijk, Plettenburg-zuid, De Wiers, Batau-Zuid, Fokkesteeg-noord, Plettenburg, omgeving Laagravenseweg, Doorslag, Wijkersloot, Jutphaas, Zuilenstein, Galecop-oost, Hoog Zandveld, De Wiers, Fokkesteeg-zuid, Batau-Noord, Galecop-west
telefoonboek-nieuwegein

Hoe werkt het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open het zoekscript

  De tool bekijk je bovenaan de pagina

 2. Vul in wat jij zoekt

  Voorbeelden zijn een (mobiel) tel. nummer of een adres.

 3. Druk op de zoekknop

  Het systeem gaat een enorme database door

 4. Resultaten doornemen

  Je komt nu in een overzicht met alle zoekresultaten in provincie Utrecht

 5. Zoek opnieuw

  Gevonden nummers kan je direct bellen. Beperkte resultaten? Specificeer jouw zoekopdracht

Veelgestelde vragen over de gids

Ik ben gebeld door een raar nummer uit Nieuwegein, wie belde mij?

Je zag dat het (net) nummer kwam uit de buurt van Nieuwegein. Natuurlijk wil je weten wie het is. Vul gewoon het telefoonnummer in. De zoektool gaat op zoek naar de contactgegevens die beschikt over dit telefoonnummer. Men noemt dit doorgaans andersom zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op adres?

Natuurlijk, vul de contactgegevens zo compleet mogelijk in. Denk aan buurtschap, postcode of straatnaam. Je kunt ook (achter) namen invoeren als je die info hebt. Op die manier check jij succesvol een telefoonnummer uit de gemeente Nieuwegein

Kan ik de gevonden nummers gratis bellen, en welke nummers zijn servicenummers?

Een “normaal” telefoonnummer (vast of mobiel) zijn kosteloos te bellen als jij beschikt over een belbundel (belminuten). Voor informatienummers als 0906, 1800, 0900, 0909, 0800 geldt mogelijk een extra tarief.

Omgekeerd zoeken in Nieuwegein

Mogelijkerwijs heb je de beschikking over een nummer, en ben je nieuwsgierig van wie het nummer is. Misschien na een onduidelijk gesprek, of een tel. nummer dat je voor de zekerheid wil checken. In de volksmond heeft dit andersom of omgekeerd zoeken. Gebaseerd op een nummer kan je ontcijferen op wie z’n naam het nummer staat. De ene keer gaat dit makkelijker dan de andere keer. Via het zoekscript kun je probleemloos zoeken door het omgekeerde telefoonboek van Nieuwegein. Ideaal bij:

 • Achterhalen wie gebeld heeft
 • Is dit bedrijf of deze persoon betrouwbaar?
 • Bezoek de website van de gemeente voor meer info: http://www.nieuwegein.nl/
 • Snel verder naar: Telefoonnummer Jersey.

  No pages found.