Telefoonboek Lichtmis

Op zoek naar het telefoonboek van Lichtmis?Maak dan gebruik van onderstaande duidelijke zoekmachine. Via deze werkwijze check jij verrassend eenvoudig ontzettend veel nummers en adressen van inwoners uit Zwolle. Ga aan de slag met met een achternaam (bijv. de Bruijn), een shop (als MCD) of juist met een adres uit deze plaats. Je kan jouw zoekopdracht ook aanvullen met Buitengebied en de postcode, 8035. Klik nu op de zoekbutton. De tool analyseert het online telefoonboek en biedt handige resultaten. Een telefoonnummer zoeken in Lichtmis is kinderspel! Start met jouw eerste zoekopdracht!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Lichtmis

Een gemiste oproep van een nummer dat je nog niet eerder gezien hebt? Of ben je benieuwd naar het (vaste) telefoonnummer van een winkel of persoon in Lichtmis? Het zoeken van een telefoonnummer deden we voorheen met de gids. Op dit moment kan dit aan de hand van internet 10 keer sneller. We geven je diverse mogelijkheden wanneer de internet telefoonnummer-database zeer bruikbaar is:

 • De telefonische gegevens van iemand vinden
 • Een zakelijk nummer vinden
 • Zoeken of een nummer betrouwbaar is (omgekeerd)
 • Zoeken van woongegevens bij nummers
 • Bekijk het nummer van R. Hermans in Lichtmis
 • Zoek het nummer van de Profile of Cigo
 • Check het nummer van de Marketing manager of Branche-organisatie uit Lichtmis
 • Door welke persoon bij je gebeld?

Zoeken in de gids van Lichtmis

Doorzoek nu moeiteloos de internet telefoonnummer-database van de gemeente Zwolle. Niet gevonden wat je zoekt? Zoek dan op andere combinaties. Een postcode of deel van het nummer kan helpen. Op basis daarvan zoek je makkelijker de contactgegevens die jij nodig hebt. Eventueel te testen: Maak gebruik van het telefoonboek van een van de aangrenzende dorpen of steden.

Zoeken op postcode
In de database staan onder andere deze postcodes: 8035. Voeg de postcode toe aan de zoekopdracht. Je vindt op die manier sneller een naam of nummer.
Wijken in de buurt
Lichtmis kan je onderverdelen in velerlei buurtschappen: Buitengebied, West, Oost, Centrum, Noord, Kern
telefoonboek-lichtmis

Hoe vind ik een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open de zoekfunctie

  Die vind je terug even hierboven

 2. Specificeer jouw zoekopdracht.

  Mogelijk een (mobiel) tel. nummer of een adres.

 3. Druk op de zoekknop

  Duizenden pagina’s worden doorzocht

 4. Open de zoekresultaten

  Je checkt nu alle resultaten op een rij in provincie Overijssel

 5. Nieuwe zoekopdracht

  De ontvangen info kan je kopiëren of opslaan. Niet de gewenste resultaten? Probeer een andere zoekopdracht.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een vreemd nummer uit Lichtmis, wie wil mij bereiken?

Dit was een telefoonnummer uit Lichtmis. Natuurlijk wil je weten wie het is. Vul het nummer in de zoekbalk in. Ons zoeksysteem zoekt naar de persoon die bij het nummer hoort. Je zoekt dan op een omgekeerde manier.

Kan ik ook een tel. nr. zoeken bij een bepaald adres?

Ja, vul daarvoor de postcode van deze persoon zo volledig mogelijk in. Informatie zoals buurtschap, postcode of straatnaam. Je kunt ook (achter) namen invoeren indien deze bekend is. Door hiervan gebruik te maken spot jij met succes het gezochte telefoonnummer in Lichtmis

Hoe dit dat met gratis telefoonnummers en voor welke moet ik een vergoeding betalen?

De gangbare vaste lijnen en mobiele nummers kan je bereiken uit de belbundel van je abonnement. Voor informatienummers als 0900, 0906, 1800, 0800, 0909 kunnen eventueel kosten worden berekend.

Omgekeerd zoeken in Lichtmis

Misschien heb je de beschikking over een nummer, en ben je nieuwsgierig wie het is. Dit kan zijn n.a.v. een gemist gesprek, of gewoon om na te gaan of iemand wel betrouwbaar is. In de volksmond heeft dit andersom of omgekeerd zoeken. Op basis van een mobiel telefoonnummer kan je achterhalen welke persoon of bedrijf erbij hoort. De ene keer gaat dit makkelijker dan de andere keer. Door gebruik te maken van de zoekmachine krijg je alle resultaten uit de omgekeerde gids uit Lichtmis. Ideaal bij:

 • Op wie z’n naam staat dit nummer?
 • Is dit bedrijf of deze persoon betrouwbaar?
 • Op zoek naar telefoonnummer van de gemeente? Zie https://www.zwolle.nl/
 • Bekijk ook: Telefoonnummer Malediven.